Oh vidim da sam zanimljive teme propustila i ja 😔😔
Ja isto volim džin , a kad mi dodje strusim stock 🙈
Pelene, pampers najbolje. Sad trosimo violetu 2 sto su bile na akciji isto, ne svidaju mi se. Plitke i široke i nemaju plavu crtu i kad god skinem pelenu je mokar, kao da ne upijaju bas.. Prvo sam mislila da je taman piskio dok sam ga skidala.. Al onda je svaka takva reko nije bas moguće.. To nam sa pampersicama nije bilo tak, pa jedva cekam da ovo potrosimo i vratimo se na njih 🤷♀️
..
Moj bebonja se dosta znoji pa nosi samo body dugi rukav, hlacice i carape. Nekad ga ostavim samo u bodyu nakon presvlacenja, vidim da mu pase. Mislim da ce moj po ljetu bit samo u peleni 😂😂
Pozdrav cure,
super su se teme izvrtile, sasave ste kako ste zamisljale jedna drugu, zakon.
Meni je prvo pa trece dijete, jer muz ima 2 i sa nama su polovicu vremena, a drugu sa mamom, na momente je veselo, ali smo podrska i sve zajedno radimo, pa dobro sljaka. Na dane je ludo, jucer sam prvi put dozivjela da svi 3 placu u isti glas, isla sam rijesavati prema prioritetima 🤭
Mi imamo Hisense 2u1, 10kg, susenje 7kg, ne forsiram susenje punog kapaciteta, samo ostavim susiti donji ves/carape da ne vjesam te sitnice i susim bebino nakon pranja, to posebno perem i susim. Prezadovoljna sam.
Koristimo pelene Babylove 2, nema promakanja, a mijenjam 10tak min nakon hranjenja, jer se najcesce tada 💩 Svakih cca 4h, nocu prodje i 6h do iduceg hranjenja..
Meni sinoc stigla prava menga, nije jako bolna ali sam nadr...., uz to mala ima ili skok (povecala se kolicina AD uz dojenje) ili krecu zubici (grize dudu, rumena je, pocela je i bradavice zvakati malo).
mikio kod vecine zena je da ne dobe ako nocu doje no ima i nesretnica ko ti... ili pak Damnarexx sretnica koje ne doje nocu pa ne dobe Ja sam dobila cca mjesec dana nakon prestanka nocnog izdajanja.
Simbalaja ti platnene koristis? Jer jednokratne ne vidim zasto bi morao drzati bodic. Nocu moj ima samo pelenu i gore pidzamicu i pelena se nikud ne mice.
Cini mi se da du Pufies pelene plitke... mom je trojka preplitka a ima sad 6.2 ili 6.3 kg... dakle dobra velicina. Inace su meni super zbog dizajna no nije dizajn najbitniji Konacno sam se rjesila Violeta pelena i necu ih vise nikad kupit pa na kojoj god akciji bile. Bas su debele i krute... ili sam ja naletila na defektan paket. Pampersice su super upijajuce no meni smrdi i pred kucom kanta za smece po njima. Jednostavno ne podnosim taj miris. Doslovno lakse podnosim ukakanu pelenu nego upisanu Pampersicu
Bebe pocinju manje dobivati kad se pocnu vise kretati, mahati rukicama, nogicama... glavom... A jos manje kad propuzu. Makar uvijek ima izuzetaka jerneke bebe vole vise neke manje jesti. Moj je medu onima kojo slabije jedu... No s obzirom da je sa 1.5 kg roden i sad ce vjerojatno sa 6 mj imati 6.5 kg nije lose...
Oh vidim da sam zanimljive teme propustila i ja 😔😔
Ja isto volim džin , a kad mi dodje strusim stock 🙈
Pelene, pampers najbolje. Sad trosimo violetu 2 sto su bile na akciji isto, ne svidaju mi se. Plitke i široke i nemaju plavu crtu i kad god skinem pelenu je mokar, kao da ne upijaju bas.. Prvo sam mislila da je taman piskio dok sam ga skidala.. Al onda je svaka takva reko nije bas moguće.. To nam sa pampersicama nije bilo tak, pa jedva cekam da ovo potrosimo i vratimo se na njih 🤷♀️
..
Moj bebonja se dosta znoji pa nosi samo body dugi rukav, hlacice i carape. Nekad ga ostavim samo u bodyu nakon presvlacenja, vidim da mu pase. Mislim da ce moj po ljetu bit samo u peleni 😂😂
I ja sam svojoj svečano obećala da će bit gola po ljeti i svaki put kad počne plakat na oblačenju joj kažem da još nije 21.6. 😂
A i da svijet napokon vidi kako imamo najljepše pelene 😁
[/url
Vidim ja da cete sve nankraju doc na mojih 3-4 presvlcenja dnevno 🤣... Moja spava u bodiju i pidzami + vreca. S time da bodij ovisi dal je u sobi prije spavanja ispod ili iznad 21 onda biram dugi ili kratki. Ujutro dugi bodij +tuta ili hlace +tanja maja gore, setnja ide deblja kombinacija maja +hlace ili tuta plis ako je oblacno ako je sunce ond tanja varijanta. Popodne bude samo u bodiju dugih i hlacicama jer nam je stan u udra jako bas sunce i bude preko 24 stupnjeva. Posto slini ko da je bjesna moram redovito mjenjat robu da nije mokra. 🤷♀️
Za ljeto kod nas isto veceri budu prohladne pa ce nam trebat koji komad duzi tako da imamo svega. Za ljeto za spavaje planiram u onim kombinezonima tankim da spava samo eventualno bodij bez rukava ispod ovisi o temp u stanu.
Nego pitanje ako koja zna da sw male bebe smiju kupat u moru? Mislim ono plicak i tako to ili bolje ne?
Meni pedijatrica rekla da je ovo dosta točno pa se po tome vodim:
Dobro mi smo malo iznad prosjeka, ali počela je biti baš jako aktivna, valjda će se sad malo usporiti.. Moje ruke umiru, a ona najviše na svijetu voli da se nosi kako bi sve vidjela što se događa 😁
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
mikio kod vecine zena je da ne dobe ako nocu doje no ima i nesretnica ko ti… ili pak Damnarexx sretnica koje ne doje nocu pa ne dobeJa sam dobila cca mjesec dana nakon prestanka nocnog izdajanja.
Simbalaja ti platnene koristis? Jer jednokratne ne vidim zasto bi morao drzati bodic. Nocu moj ima samo pelenu i gore pidzamicu i pelena se nikud ne mice.
Cini mi se da du Pufies pelene plitke… mom je trojka preplitka a ima sad 6.2 ili 6.3 kg… dakle dobra velicina. Inace su meni super zbog dizajna no nije dizajn najbitnijiKonacno sam se rjesila Violeta pelena i necu ih vise nikad kupit pa na kojoj god akciji bile. Bas su debele i krute… ili sam ja naletila na defektan paket. Pampersice su super upijajuce no meni smrdi i pred kucom kanta za smece po njima. Jednostavno ne podnosim taj miris. Doslovno lakse podnosim ukakanu pelenu nego upisanu Pampersicu
Nope, na jednokratnim sam. Ne znam zašto, nekako mi se čini kao da bodi to nekako drži. Možda jer nisam probala bez. Ja isto jedva čekam potrošiti violetu, uopće mi se ne sviđaju, kakica mi uvijek prođe kod jedne noge ili na leđima, izludi me to. Pampers PC mi smrde, još su mi najbolje iz DM-a. One iz Mullera su mi isto puštale.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ja volim samo i iskljucivo prozirnu alkoholiju 😂😂
Dakle gin tequila i votka 😂
Mi smo na moru i ovo ljeto cemo se definitivno kupat. Doduse koliko mi bude posao dopustio jer jos manje od mj dana i krecem na posao. Ne pitajte nista svaku noc placem 😑😶
Imam osjecaj ko da cu ga sirotistu dat a ne mami na cuvanje tih 6 sati 😂
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli mislim da se bebe mogu kupati ako voda nije hladna... ja sam cesto znala viđati male bebe u moru. Bolje u moru nego u kloriranom bazenu. Veli moj muz da se nada da ce korona posustati pa da odemo s malim na more prije nego uskolu krene
Sortiraj odgovore
Najstariji