Pa štajaznam, ima mi smisla i nema.. mozda bi tu LoSa kao nutricionist mogla nešto pametnije zaključiti
.
Ok, neću 🙃
Pisala je i žena da doji 2 godine i kako da prestane pa su joj napisale da je jedini opravdani razlog za prestanak ako ima zdravstvenih problema 🤦
[/url
Iduci mjesec punim 31 🙉 i mislim da cemo pred kraj porodiljnog krenuti s pokusajima drugog a za sad se drzimo opcije b) vadi ga van 😁
Isto bi voljela imati barem troje al vidjet cemo sta zivot nosi 🙂
.
Joj dohrana...vec vidim kako cemo imati borbe...dosad sam mu kapi na zlicicu davala,sad je skuzio zlicu pa je hvata rukama i pljuje kapi kad mu ih sipam 🙈
Anna to je beba voda dohrane? Ja sam mislila to malo isprobavati al ne drzati se strogo toga. Uz kasice mu ponuditi i kuhane komadice. Ak koga zanima imate na fejsu stranice Chiarin tanjuric i beba Mišo voda dohrane
Ja bi jos jednog bebaca...za nekih 9 10 mj....tila bi da su mala razlika...da mogu zajedno odrastat..imam 27 god.... b...😉😉
Drage zene, ova moja kraljica je nocas i cijeli dan tako nervozna, samo se dere...nismo skoro nista spavale. Svaka cast vama kojima to traje duze vrijeme, ne znam sta bi ja da je stalno tako. Al vi ste me s ovim svojim postovima nasmijale do suza. Iako ne tipkam cesto, stalno vas pratim i bas mi uljepsate dan. 🤗
_
Sto se tice akcije, ne znam pod kojim je slovom ali kod nas je nema. Nikako da krenemo. Meni menga jos nije dosla al stalno imam neki iscjedak, a i sva sam si jos neka bezveze. Valjda bude nesto uskoro. 🙈
_
I evo kraljica se maloprije prvi put okrenula s trbuha na ledja. I samu je sebe toliko iznenadila da se naravno rasplakala hahaha 🤣
L 💛
I da, ja imam 32 god i htjela bi jos jedno dijete ali za par godina ali mi muz nije bas nesto zainteresiran. I za ovo nam je trebalo 5 god tak da cemo vidjeti.
_
Inace, imam brata i sestru koji su tocno godinu dana razlike. Mama nije ni znala da je trudna jer je dojila brata pa je mislila da zato nije dobila mengu. Jos je i vjezbala da kao skine kile. Kad je saznala vec je bila 3 mj trudna. Zato vi koje ne zelite odmah bebu pazite. 😁
L 💛
A ne...ne znam koje je slovo ali kod mene nema zezancije. Mozda za koju godinu idemo na jos jedno ali dok mi je on ovako mali nema šanse. Ja za 4 mjeseca punim 36
MaRe kakanje? Moj se danas tako ukakao nakon 7 dana da je to bilo pregrozno. jedva sam ga okupala
[iimg]
Ja imam 29 🙂
Htjela bih još jedno, prije sam htjela malu razliku sad više i ne baš 😂
Što se tiče bebe vođe dohrane, uspješno sam to proučavala dok nisam rodila i čak se učlanila u grupu na fejsu, ali mislim da ću krenuti sa kašicama pa pomalo uvoditi komadiće.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Kolko tema😳
Ja imam frisko 33 godine, htjeli smo oduvijek troje jer bi htjeli vecu obitelj i imamo uvjete ali ja nazalost ne smijem ostati vise trudna ni u kom slučaju😭 Zato koristimo kondome sad, za ubuduce moram vidjet sto cu. Spiralu ne preporucuju kod operiranog tkiva maternice,navodno postoji neki hormonski prsten koji se stavlja dolje. Na pilule se ne vracam nema sanse...
Lastan i ostala ekipa, crkoh od smijeha 😂
Hani nisi predvidila slovo E) nista od navedenog ili celibat... To je kod mene opcija ja mislim do daljnjeg.
Htjela bi jos jedno dijete za cca 2 godine, al posto smo i do ove vrtirepke teskom mukom dosli i pošto je to meni bila 5.trudnoca i jedina uspjesna malo me strah opet tih spontanih. Znam samo da za sad ne bi vise isla na potpomognutu oplodnju jer ne bi nju zrtvovala toliko da je bez mene i da trpi taj moj teror pod hormonima. Da ostanem spontano trudna onda samo znam da ne bi vise rađala "prirodno" jedina opcija bi mi bila carski. Uskoro cu imati 34.rođendan ne znam koliko jos vremena imamo, al naravno nada ne umire uz uvijet da celibat ne bude dozivotan jer inace cemo morat pitat Lastana kako to ide sa bazenom.
Sortiraj odgovore
Najstariji