I da damnarex, dobro mislis. Isti dan smo rodile :D i Samojed
Trio rio 😁👶🏻👶🏻👶🏻
Eh cure evo ja se javljam moj bebac je kako rec nepodnošljiv već 3 ci dan za redom po danu konstantni urlanje spava al da ga nisam noć da i ne spominjem doslovno evo 3 dana oka nisam sklopila čiču odbija doslovno ga nosam i skakucem i tako doji u svakoj drugoj opciji plač, čitam vas ovako al ne volim pisat kad sam u zaostatku pa čim tamam se približim sve pročitati malac zove evo sad sam napokon sve procitala ugl ja stvarno ne znam sta se dešava sa njim baš je nepodnošljiv ovih 3 dana e sad da li su grčevi ne bi rekla temperature nema za zube je rano stvarno ne znam .... Eh sad sta sam popamtila
Sve koje su bile na vakcinaciju super da je sve dobro prošlo jedino je kod Mikio mala njeznica nadam se da se je i ona smirila Deedee. Da bude bez tegoba
(Trenutno mu samo vraćam cucu a on vrišti 😋, al odlučna sam da završim post )
Eleonoris ovdje nit se ko natječe nit sta izvini al izgleda da si pobrkala lončiće....
Simbalija i mom malcu je bila mekonijska voda i nisu nam ništa rekli
Grizli tvoja sveki je stvarno dosadna 😂😂 msm sve je to u 5 deka što se kod nas kaže 😂😂😂
Hani pod B)
I ja nisam sretnica kojoj je izostala menga već drugi put je bila iako dojim od početka
I moj malac toliko bali da doslovno bale padaju po podu
Više se ne sjećam ničega i ako ko ima kakav savjet za moju trenutnu situaciju bilo vi od pomoći znači konstantna nervoza
Ja biniato htjela 4 ili 5, ali sumnjam da cemo stici. Imamo 29 i ja i muz, ali on mora imat sto stvari osiguranih prije bebe a stvarno dobro stojimo🙄 Tako da bit ce borbe.
Nama u ljekarni rekli da za te nabore kak pocrbene prvo probamo s bepanthenom pa ako ne pomogne sudocrem. Bepanthen nam je stvarno pomogao, treba ga samo dobro razmazat i onda se lijepo upije.
I da imam 22 godine planirala sam troje djece da imam pa sad vidjet ćemo a sljedeće sam planirala kroz nekih godinu dvije
Samojed stvarno ne znam sto bih ti savjetovala. Moj je recimo danas dobro. Spava jede i igra se. tu i tamo place. Al isto nam se znaju zaredati takvi dani. I nazalost nemam savjeta. Sve smo pokusali i nismo nasli neki recept. Mogu ti samo reci da se nadam da ce uskoro proci
Mi smo isto pod b😂 vadi ga van 🤦🏼♀️ I bi jos, al ne tak skoro jer sam sad imala dvije trudnoce za redom tak da bi malo pauzu. Al opet ne predugu jer imam sad 33 godine 😊
Moj je krsten pa danas ima takve ispade, kad ga nosim napada mi obraze 😂
Mi smo isto pod b😂 vadi ga van 🤦🏼♀️ I bi jos, al ne tak skoro jer sam sad imala dvije trudnoce za redom tak da bi malo pauzu. Al opet ne predugu jer imam sad 33 godine 😊
Moj je krsten pa danas ima takve ispade, kad ga nosim napada mi obraze 😂
Ok, onda ostajem agnostik, bolje da sisu napada 😂😂😂
[/url
Cure, ima li koja iskustva sa blw metodom hranjenja. Danas mi frendica rekla da je tako hranila svoje pa sam ja nemajka odmah isla guglati da vidim sta to znaci. P ako ovdje ima jos nemajki da vam ustedim vrijeme i kazem da je to samostalno hranjenje bebe od prvih dana dohrane. Odnosno ne rade se kasice nego se reze na male komadice pa bebe same to uzimaju rukom. Barem sam ja to tako pohvatala. Neka me netko ispravi ako treba.
Ugl ako netko ima iskustva da podijeli. Ima li to kakvih blagodati ili
I stalno da cu to napisati ali zaboravim. Danas vidjela na grupi od roda kako zena doji svoje dijete od 5 godina i ponosna je. I rode pisu kako je dobro sto duze roditi zbog emocionalnog razvoja djeteta. Pitam se kako ce se emocionalno razvit kad bude bio na cici dok ne ode u skolu. Pliiiz deedee nemoj me tuziti svojim kolegicama rodama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji