Vristim 😂😂😂😂😂
Dragi Lastane kupala sam se s deckom i bazenu, jesam li trudna 🙈😂🙊😈😁
Vristim 😂😂😂😂😂
Dragi Lastane kupala sam se s deckom i bazenu, jesam li trudna 🙈😂🙊😈😁
Ahahahahah ❤️
[/url
Baš se nasmijah🤭🤭
Nego, koliko imate godina i koliko bi ste htjele djece?Čini mi se da sam najstarija ovdje😔
Ja sam uvijek željela petero djece🤭ali, kako su mi se zaredali spontani, godine prošle.. Sad imam 35godina, znači, previše, tako da vjerojatno više ništa od bebi😏
😁😁😉🐦🙈❤
Beba, ma kako stara? 😎😊 Imam 32 i uvijek sam htjela 4, ali pošto nam je trebalo 10 god za ovo jedno, morat ću malo ubrzat😉
Beba ma sta stara! Stignes jos jedno, definitivno 🥰
.
Ja imam 25 i planiram jos jedno. Mozda za 3,4 god.
I Hani, moj odg je pod "a" !🤪🤪
Za sad imali dva druzenja..i to nedavno.. nisam se prije usudila..i kad sam se napokon odlucila, imala sam tremicu koda mi je prvi put🙈😂
Haha lude ste.
Ja izbjegavam tvrdo. Zaboravila sam koje je to slovo. Hoce li mi se priznati odgovor?
Ja cu za mjesec dana 32 godine. I mislim da cemo na jos jedno. Muz bi svakako. Mislim i ja bi. Iako mu sad govorim da nemam namjeru
A tako nekako kao Simba dok ne odem do gin🤦
.
28, voljela bi još jedno ali definitivno ne odmah. Ovo prase je došlo malo prije mojih planova pa sad pauza 😁😁😁 a onda ako bude još jedno za koju godinu super, ako ne isto dobro.
[/url
A sad ozbiljno🤓😎
Štitite li se?
a) Obavezno, svaki put.
b) Valjda neće baš meni, riskiram😬
c) Izbjegavam tvrdo.😋😁😇
d) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina🤗
😂😂😂😂😂
D) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina
Imam 31 i liječimo neplodnost 🤷♀️
Beba pa kaj ti nemas vec 2? Onda si u prosjeku super.
Ja sam medu starijima. Imam 34 i ovo mi je prvo. 🙈
Dugo sam to odgadala, a sad bi definitivno voljela jos jedno. Za dvoje mislim da sam prestara 😂. Vidjet cemo kaj ce mm rec s obzirom da je njemu ovo pretesko (a 90% svega oko bebaca radim ja 🙄😂)
Sortiraj odgovore
Najstariji