ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    23. Travanj 2020. 14:01

Gledam ovaj obrazac za rodiljni i sad mozes tu zatraziti produljenje za mjesec, cetri, sest. Mislim se ako sad zatrazim za 4 mjeseca mogu li onda ta dva opet zatrazit na ova 4 ili se u medjuvremenu moram vratiti radit pa tek onda ponovo ici? Nisam pametna zna li netko nesto o tome?

url=https://lilypie.com]

DeeDee
    23. Travanj 2020. 14:28

Evo sve prošlo super, za sad bar. Urlala je par minuta jače od uobičajenih egzorcizam trenutaka 😞😞😞 ali čim smo krenuli s autom, zaspala. Sve me strah izvaditi je iz auta. I dobila je u obje noge jadna, ja nemajka sam bila uvjerena da je samo 5u1 danas. Rekla mi je da su hladni oblozi više nego dovoljni i dala mi je paracetamol sirup a ne čepiće.
    Ima 61cm i 5.400kg, kaze da odlično napreduje i da ćemo idući put (30.06.) pričat o uvođenju žitnih kašica a do tad da definitivno nema potrebe obzirom na to kako napreduje samo na mlijeku. 
    Simbalija, za kukove mi je preporučila Kantridu i dala uputnicu jel

[/url

23. Travanj 2020. 14:30

Moj frendica i muz su 3 godine radili prvo dijete i ostala jedva trudna uz klomifen... nakon toga ostala trudna jos 3× bez da je uopce dobila mengu nakon poroda. Sad ima 4-ero djece, najstarije 5.5 god, najmlade mjesec dana Tako da... pazite 
    Ja sam dobila dvije M nakon poroda i slabije su nego prije tako da ima izuzetaka. Dobila sam cim sa prestala s nocnim izdajanjima.
    Cini se da ce uskoro otvorit sve trgovine. Zbilja moram ici malom stvari kupiti... vise u nista ne stane. Nakon debakla sa sinsay narudzbom odustala sam od online kupnje.
    I veselim se da cu konacno moci s malim fizijatru ns kontrolu.

Taani
    23. Travanj 2020. 15:16

Kod nas sve baby trgovine u shopping centrima tako da moramo cekati da se to otvori... Al okej, ima šta nositi još 🙃. Ja ukidam samoizolaciju za vikend, doći će mi 2 frendice koje malog još nisu vidjele. Naravno, bit ćemo na dvorištu i neće ga dirati, ali barem ću ja malo među ljudeee 🤗🤗. Jako sam uzbuđena !!!

Lavica27
    23. Travanj 2020. 15:41

Tani i mi za vikend ukidamo izolaciju,kceri je rodjendan i doci ce joj kuma,bake i djedovi,isto jedva cekam!! Inace je rockas trebao biti s krstenjem i sve je nekako ofrlje al eto,korona...
    LoSa i ja jedva cekam te kontrole na Rebru da se uspostave!
    Eh DeeDee i ja cekam maderoterapiju ko ozebli sunce!
    Op ocemp nabacit kladionicu koja će prva zatrudnit😂

Lavica27
    23. Travanj 2020. 15:41

Ja bas puno cekam kad procitam svoj post😂

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 15:42

Ja nikad nisam osjwtila ovulacije tako da cu definitivno koristit zastitu 🙈😂 ne bih odma jos hvala 😊😁
    Deedee drzim fige da ne bude nuspojava 🤞 
    Kak neki pedijatri predlazu sirup a neki cepice. Mogla bi ja kupit isto sirup da imamo, pa super ako necu trebat koristit. Cepici mi se cine ko nes najstrasnije ikad. Srecom jos nije bilo potrebe
    E moj mali ima ispade ludastva. Znaci on sve grize i onda vristi ko pobjesnjeli pesek. Muz se sprda da je to zato kaj ga nismo krstili 😂 svakim danom mi se sve vise cini da su to naznake da dolaze zubi.. 😬

DeeDee
    23. Travanj 2020. 16:08

Lavice ja znam koja neće 🙋😁
    Hagaha moguće Mrgud i moja to radi i nije krštena,  i sisu napada kao da je bijesna, možda se predomislim oko toga 😂😂😂

[/url

• Hani
    23. Travanj 2020. 16:21

A sad ozbiljno🤓😎
    Štitite li se?
    a) Obavezno, svaki put.
    b) Valjda neće baš meni, riskiram😬
    c) Izbjegavam tvrdo.😋😁😇
    d) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina🤗

Simbalija
    23. Travanj 2020. 16:24

Hani

A sad ozbiljno🤓😎
    Štitite li se?
    a) Obavezno, svaki put.
    b) Valjda neće baš meni, riskiram😬
    c) Izbjegavam tvrdo.😋😁😇
    d) Želim 👶👶👶👶 u 5 godina🤗

B) vadi ga van riskiram 😳

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.