Daj mrgud pusti me na miru, debela sam cijeli život jel ti lakše sad😂😂😂❤️moram te malo zezat
<3
Zna Mrgud mrguda, tko će koga nego svoj svoga 😂🖕❤️
.
Da, i ja sam primjetila da nema Samojed zadnjih par dana.
[/url
Dobro je neka teta rekla na vijestima sad na temu potresa: "uskoro nećemo šivati maske nego luđačke košulje"
[/url
Mi isto imali noc koju zelim zaboraviti. Al po danu je ok, mislim da se skok blizi kraju. Upaljena nam telka na Dobro jutro Hrvatska i taman potres u eteru. Bas me presijeklo, neda mi se nazad i opet bojat toga.
Beba moja dobi tako na vratu na naborima, ocito od sline tokom noci posto ujutrp bude, a navecer nema. Namazem ju cijelu i to po novom sa Johnsons nekim blagim mlijekom cotton, pise newborn. Sve tockice, mrljice, suha koza nestalo s time cak i ti osipici na pregibu. Nakon sta sam bogatstvo potrosila na A-derma, uriage, eucerin, Mustelu… Dobili to i kao ajde da probam i super joj koza. Doduse namazem ju svaka 2-3 dana. I perem je sa tim samponom od iste linije. Mislim da je do iritacije koze od sline kako joj se cijedi iz usta jer i po licu dobi pristice dok ju ne umijem ujutro i namazem pa se povuce.
Simbalija ako do sad nisi dobila plodne dane nisi ni imala. Dakle kad ces ih imati ne znam dal ai prike imala kakve simptome tokom ovulacije koje si pratila (probadanja, povisena temp, plodna sluz…). Tek kad dobis 1 ovulaciju onda ces dobiti i prvu mengu cca 10-18 dana nakon ako si imala uredne cikluse i ako su se hormoni vratili u normalu. Tako da u nacelu ti mozes zatrudniti i da ne dobis mengu jer zatrudnis odmah tokom prve ovulacije iza poroda. Eventualno sto mozes ako imas redovite odnose pa se bojis da ne zatrudnis odmah mjeriti bazalnu temp svako jutro, al ako ne spavas u komadu vise 6h onda i ona zna biti smrdana pa opet corak. Ili lh testove probat raditi al to je onako hrpa testova a pitanje kad krenut ovulacija ako iskljucivo dojis.
Hvala ti na savjetu. Bazalnu sam pratila dva mjeseca i onda zatrudnila tako da to barem znam kako se radi 😁 probadanja sam imala tipa 14.dan, a plodni dani su mi bili 25.tako da mislim da ih ne znam prepoznati ili sam hipohondar 😂 sluzi nikad nisam imala onako školski da se rasteže.
E da spavanje, kažeš 6h? 😭😭😭 Ne pamtim 6 sati u komadu, u dobrim danima 3h max u komadu, ali zna ona odraditi od 20 do 8 ujutro. Sve po tri 🙈 naspavam se ja, samo ne znam koliko mi takav san remeti bazalnu i sve druge procese. Inače imam usporenu štitnjaču i nisam mogla funkcionirati bez barem 7-8 sati sna..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Beba moja dobi tako na vratu na naborima, ocito od sline tokom noci posto ujutrp bude, a navecer nema. Namazem ju cijelu i to po novom sa Johnsons nekim blagim mlijekom cotton, pise newborn. Sve tockice, mrljice, suha koza nestalo s time cak i ti osipici na pregibu. Nakon sta sam bogatstvo potrosila na A-derma, uriage, eucerin, Mustelu… Dobili to i kao ajde da probam i super joj koza. Doduse namazem ju svaka 2-3 dana. I perem je sa tim samponom od iste linije. Mislim da je do iritacije koze od sline kako joj se cijedi iz usta jer i po licu dobi pristice dok ju ne umijem ujutro i namazem pa se povuce.
Simbalija ako do sad nisi dobila plodne dane nisi ni imala. Dakle kad ces ih imati ne znam dal ai prike imala kakve simptome tokom ovulacije koje si pratila (probadanja, povisena temp, plodna sluz…). Tek kad dobis 1 ovulaciju onda ces dobiti i prvu mengu cca 10-18 dana nakon ako si imala uredne cikluse i ako su se hormoni vratili u normalu. Tako da u nacelu ti mozes zatrudniti i da ne dobis mengu jer zatrudnis odmah tokom prve ovulacije iza poroda. Eventualno sto mozes ako imas redovite odnose pa se bojis da ne zatrudnis odmah mjeriti bazalnu temp svako jutro, al ako ne spavas u komadu vise 6h onda i ona zna biti smrdana pa opet corak. Ili lh testove probat raditi al to je onako hrpa testova a pitanje kad krenut ovulacija ako iskljucivo dojis.
Hvala ti, pokušati ću nabaviti to..☺️
Ja cu dobit ptsp od ovih potresa. Fakat mi utjece na psihu. Konfuzna sam skroz. Cula sam se sa svojima, mama mi isto pod stresom i boji se za nas mlađe. Nadam se da ste sve ok!
Moja isto ima blage nabore na vratu iako nije debela. Mislim da se u tim pregibima znoji jer joj zna bit vruce, pa joj se isto zna malo zacrvenit koža. Onda to tokom dana prebrišem s vodicom, posusim i namazem s sudocremom po potrebi ako je crvenije.
Ritam jos nemamo, al mi je dobro sto znam kad mora jest pa ide red presvlacenja, red hranjenja, igre i spavanac. I tako u krug. A ja kaj stignem dok ona spava.
DeeDee😂😂
Sto se tice druge trudnoce, frendici je s prvom trebalo 1g, a s drugom je prvo druzenje bilo dobitno. E da, isto je dojila…tako da tu nema pravila
Kod nas se osjetio isto dosta 😔😔😔 bas sam se prepala opet.
Moja frendica je dojila godinu dana i ostala trudna, mengu nije dobila. Tako da pravila nema. Ja dojim i dobila vec dvije menge 🤷♀️
Ja sam dobila isto dvije menge, i to obične a treće nema pa nema. S obzirom da znam da ciklusi znaju biti neredoviti za crijeme dojenja nisam se zamarala sa biljezenjem ali recimo da sam trebala dobiti prije 10-ak dana
[iimg]
Evo mi se vozimo na cijepljenje, sasrana sam ful.
I zivcira me sta smo pričale tri sekunde i ne znam kakav je postupak ni kako ulazim ni da li moram imati masku. I nigdje ne piše naravno.
[/url
Ja sam danas radila test 😂😂😂 jer su mi bile sumnjive mucnine i bol u trbuhu🤦🏼♀️ Negativan je, mrgud ne bus mi se smijala 😂 meni je cudno kak jos nije dosla, dojim dva puta na dan 🤷🏼♀️ Kad smo vec kod tih tema, ja sam inace pisala tablice prema Billimgsovoj metodi prirodnog planiranja obitelji, a sad uopce nemrem to pohvatati. Meni je od poroda stalno mokar osjecaj i sluzav iscjedak tak da nisam sigurna jel bi uspjela skuziti ovulaciju.
Annika meni je nakon prve trudnoce drugi ciklus trajao 42 dana, treci je bio 28. Inace imam mengu ko sat tocnu, al taj put mi je bas dugo kasnila. Nismo tad imali odnose tak da sam bila sigurna da nisam trudna 😂
Inace ja znam poznanicu koja je skuzula da je trudna u 4.mjesecu trudnoce jer je dojila 😂 i tak otislo pola trudnoce da nije skuzila, nije uopce obracala paznju zbog brige oko bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji