Mikio slazem se za nespavanje. Zadnjih 10 god otkad mi je stitnjaca otisla vrit nema sanse da funkcioniram ak nisam naspavana. Nocas sam recimo bila tolko umorna da sam nakon 465 pokusaja smirivanjana kraju legla na leda i blejala 10 min u strop (on je i dalje kenjkao) dok nisam skupila snage ustat 🙄😣
I znate kaj? Evo ga spava vec pol sata. Umorno dijete taman zaspe kad si ja slozim dorucak i kavu 😫 i onda nikad ne odem i ja lec u tom trenu 😬
Deedee daj vise prestani 😂😂 maderoterapija. Jos i to. Vjezbanje dijete savrseno dijete jos bi i po tretmanima isla. Ja osim kaj mislim da si roda sad mislim i da si spam 😂😂😂😂😂😈😈
Anna moj recimo nikad ne visi na cici duze od 10 min. Tu i tamo 15 al rijetko. Al zato isto ne zna jest istim ritmom i zavrsit, nego je to stoput ispadne pa curi pa se zagrcne pa place jer treba podrignut. Al vec sam skuzila kad mu je dosta pa vise ne nudim jer bljuje. Dok sam se izdajala cijeli dan mi se vrtio oko toga i to mi je bilo prestrasno. Ah cari dojenja. Zavidim curama koje uzivaju u dojenju 🙈
Lavice zavidim na ritmu. Moj cak ima dnevni, pa makar to bilo spavanje po 20 min i pravilno hranjenje. Al zato su noci koma. Bas sam jucer razmisljala da ga pocnem ranije stavljat spavat, tipa oko 7. Jer navecer on bude bas nervozan. Pa bi mi prvo budenje takan bilo oko 10-11 pa tad mogu i ja ic spavat 😂🙈
Moj je opet vratio ritam,spavao je do pola 7, al nakon toga vise ne 😂
Losa hvala, budem probala uzeti onaj novalac za alergije.
Mikio tak je i menj bila mega nakon prvog poroda, izljevi da mi je sve promocilo.
DeeDee umirem od smijeha 😂😂😂😂😂
Jeste osjetili potres? Ja sam se bas prepala, a mali taman kaka 😂 al smo totalno skulirani ovaj put.
Daj mrgud pusti me na miru, debela sam cijeli život jel ti lakše sad😂😂😂❤️
[/url
Opet potres? Ajme majko, dokad više...
-
Nama bila patronažna, vaga kaže točno 7400 g . Kaže dojena djeca do 6. mjeseca života trebaju udvostručiti porođajnu (on je bio 3850 g tako da s tim brige nemam
). Ali vidim da puno manje dobiva na težini sada, od prošlog pregleda (prošlo 26 dana) je dobio 610 g. Meni je to logično jer mislim da bi se raspao da je nastavio istim tempom dobivati
(npr. vaganje prije ovog; u 32 dana dobio 1600g
).
-
Malo nam je pričala za rast zubića, kaže da slobodno kupim neke kapi i gelove u ljekarni (naravno da sam zaboravila koje, pitat ću ju kada do toga dođe) i ako ga baš baš muči, recimo u noći, da ne može spavati, da mu smijem dati čepić. I pedijatrica mi je rekla da su čepići za bolove, ne samo temperaturu, ali vidjet ćemo hoće li do toga doći. Za sada ne bih rekla da su krenuli zubići.
Red fox ovo da dobijes bebu kakva ti pase se ne slazem jer ja bi vrlo rado spavala 🙈🙈 inace sam uvijel morala odspavat bar 8 sati da funkcioniram tako da je meni ovo sok za moj organizam.
I btw nasmijala si se s muzem tinejdzerom 🤪🤪 bome ja ne da to nemam na pameti, nego ono daleki snovi 🤪🤪 ako mala spava neznas ko se prije onesvjesti od umora muz ili ja. Ak tak nastavi nebude nikad imala brata il sestru 🤣🤣🤣
Mrgud opet se nasa djecica prate… Nazalost u nespavanju i ostalom… 🥴
DeeDee roda 🙃
Ritam ni moja nema… A svi clanci i literatura kazu - sada cete primjetiti kako vasa beba ima vec svoj dnevni i nocni ritam. Znaci nema ni R od ritma. Ona dirigira po svom a mama i tata plesu kak ona dirigira 🤭 i slazem se, kak te bebe funkcioriraju s tak malo sna. A aktivna je brate mili, non stop mase rukama nogama, vrti se, zlabra, vice…. Ja da sam takva bila bi tak fit i sportista totalni 🤦🏼♀️
Btw.ovo teku rijeke iz mene… Izljevi samo takvi🙄 tak da sam jos se po noci ak se slucajno beba zaspala se morala dic sebi mjenjat pelene 😩
Kaj se tice cjepljenja poslije je bilo kolko tolko ok, temp nije rasla od 37.5,nogice su jos malo tvrde i otecene pa cu nastavit stavljat obloge… Za sad djeluje ok raspolozenja…
Kažu da prva menstruacija nakon poroda zna biti baš obilna kao nakon poroda.. Ja još nisam dobila i čvrsto se nadam da neću još 😁
Nego, znam da se može ostati trudan i bez da je vještica došla, a kako se onda skuži? Ja imam stomačić od poroda, svaki dan mi nešto slabo, ne mogu nikako znati kad su mi plodni dani i imam li ih uopće 🤷🏻♀️ da se razumijemo ne bih ja još na drugo ne mogu poloviti ponekad ni da sam prvo rodila 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Beba moja dobi tako na vratu na naborima, ocito od sline tokom noci posto ujutrp bude, a navecer nema. Namazem ju cijelu i to po novom sa Johnsons nekim blagim mlijekom cotton, pise newborn. Sve tockice, mrljice, suha koza nestalo s time cak i ti osipici na pregibu. Nakon sta sam bogatstvo potrosila na A-derma, uriage, eucerin, Mustelu... Dobili to i kao ajde da probam i super joj koza. Doduse namazem ju svaka 2-3 dana. I perem je sa tim samponom od iste linije. Mislim da je do iritacije koze od sline kako joj se cijedi iz usta jer i po licu dobi pristice dok ju ne umijem ujutro i namazem pa se povuce.
Simbalija ako do sad nisi dobila plodne dane nisi ni imala. Dakle kad ces ih imati ne znam dal ai prike imala kakve simptome tokom ovulacije koje si pratila (probadanja, povisena temp, plodna sluz...). Tek kad dobis 1 ovulaciju onda ces dobiti i prvu mengu cca 10-18 dana nakon ako si imala uredne cikluse i ako su se hormoni vratili u normalu. Tako da u nacelu ti mozes zatrudniti i da ne dobis mengu jer zatrudnis odmah tokom prve ovulacije iza poroda. Eventualno sto mozes ako imas redovite odnose pa se bojis da ne zatrudnis odmah mjeriti bazalnu temp svako jutro, al ako ne spavas u komadu vise 6h onda i ona zna biti smrdana pa opet corak. Ili lh testove probat raditi al to je onako hrpa testova a pitanje kad krenut ovulacija ako iskljucivo dojis.
Mrgud ovo fkt zvuci koma..stvarno se nadam da ce vam ta faza proci, i doc 'normalno' spavanje👌😊
Anna ja ne osjetim pritisak bas mozda eventualno malo kad cucnem...
Ja msm da smo mi isti dan rodile 😁
Deedee a jesi me nasmijala😂😂😂 ubuduce pazi kad sjedas na tvrdo🤪
Redfox naravno da sam potres osjetila🙈😪 iz polusna me trgnuo... Fino se zatreslo al je srecom kratko trajalo. Kad se sjetim onog, ovo mi je skoro pa 0.
.
Ja se necu hvalit, samo cu reci da nam je dobar ritam 👍😁
.
Jel je i vama pocelo da se beba ' ne zeli ' odvojit od vas? Tipa pustim ju svekrvi ili sogorici..odmah plac...a dok smo kod njih zivjeli 5,6 dana svi su ju nosili bez beda 🤷
.
Nema nam Samojed...
Primjetila sam da mali dok doji ima fleke po licu, ono zacrveni se, al dio koze ostane na fleke pa izgleda ko kravica. Ima li tko iskustva s time?
url=https://lilypie.com]
Daj mrgud pusti me na miru, debela sam cijeli život jel ti lakše sad😂😂😂❤️
moram te malo zezat
<3
Ja cu dobit ptsp od ovih potresa. Fakat mi utjece na psihu. Konfuzna sam skroz. Cula sam se sa svojima, mama mi isto pod stresom i boji se za nas mlađe. Nadam se da ste sve ok!
Moja isto ima blage nabore na vratu iako nije debela. Mislim da se u tim pregibima znoji jer joj zna bit vruce, pa joj se isto zna malo zacrvenit koža. Onda to tokom dana prebrišem s vodicom, posusim i namazem s sudocremom po potrebi ako je crvenije.
Ritam jos nemamo, al mi je dobro sto znam kad mora jest pa ide red presvlacenja, red hranjenja, igre i spavanac. I tako u krug. A ja kaj stignem dok ona spava.
DeeDee 😂😂
Sto se tice druge trudnoce, frendici je s prvom trebalo 1g, a s drugom je prvo druzenje bilo dobitno. E da, isto je dojila...tako da tu nema pravila
Sortiraj odgovore
Najstariji