ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 03:47

Pozdrav nocna. Ja sam luda vise s ovim nespavanjem 😫😫. Znaci jeo je u 9. I izdrzao do 1 uz pokoje stavljanje dude i sl. Uspavljivala sam ga pol sata i ako je pol sata spavao mirno. I ondasat vremena kmecanje pljuvanje dude kopanje ociju i od 3 vristanje. Nemrem ga smirit nikak osim cicom. Jeo podrignuo uspavala ga. Evo spavao 5 min opet kmeci, pa se smije, pa se igra s dudom 😣😣😣. Kak je moguce da tak mala beba nece uopce spavat? 

Grizli
    23. Travanj 2020. 05:23

Megut i ja se pitat isto kako je moguce da beba je vise budna nego sto spava? Moja zadnja 2 dana bas cesto trazi cicati. Pojede nikad toliko po cici a ko da je stalno gladna...
    Finu frizuru mi sveki napravila s udaljenosti od 500 km 🤯. Ona me nadrkala pa muz slusao prodike. Ne bi mene to smetalo toliko da ona bas svaki dan ne broji da je mala gladna i onda mi izkabi da se previse udebljala. Onako fck off. Nakonnsto netko danima ti pili isto bas mi prepilo casu. Kao sa pitanjem sta ne idemo setat. P9 njoj bi mi trebali ziviti vani uopce ne ulaziti u stan. To sto puse bura, oada kisa, ja nw mogu setat do iznemoglosti to nema veze jer dijete ne udiae avijezi zrak na terasi nego iskljucivo ako se hoda. I da sta je najbolje ona prva ne seta nego samo sjedi ko fikus na terasi. To me nervira jer osuđuje nesto i pametuje a sama ne provodi se kontra od toga. Na kraju sam mm rekla sinoc da mu je mater Roda i gledao me ko da sam sa banane pala.
    Meni je full sram zaliti se jer se ona budi sad 2 put tokom noci a skoro puna 3 mjeseca je samo 1. Al mislim DeeDee i Red fox da su nas nase bebe razmazile i sad nam je tesko kad nije tako super noc. Divim se mamama koje ne spavaju.
    Za dojenje curke jeste probale uz pomoc jastuka na dojenje. Mene on spasava za nocna dojenja. Mok
    Moj je onaj ogroman pa da stavim na pola, sjednem na kauc i njega ispred sebe pa onda spustim nju na jastuk. Tako da zapravo ona lezi na njemu svom tezinom a ja samo rukom jednom je pridrzavam malo da u fazama izvijanja se ne katapultira. 

Grizli
    23. Travanj 2020. 05:23

Ovo Megut je Mrgud 🙄

• AnnA
    23. Travanj 2020. 06:16

Mrgud joj stvarno ne znam sto bih ti rekla osim da se nadam da je to faza. Nas po noci spava kolko tolko oo, s time da njemu nocno spavanje u vecini slucajeva ne pocne prije 23 sata. Al po danu zna biti budan stalno. I u stanju je cijeli dan plakat i ne spavat. I to naizmjence bas plakat i onako kme kme. 
    I ne kuzim kako to dijete nema neki ritam. Npr danas ce trazit jest svaka 2 sata. A sutra ce izdrzati bez hrane 5 sati. Ili danas ce spavat preko dana, sutra nece uopce. I tako. Nekad ne mozes vjerovat da je to ista beba. Neki dan npr je odspavao preko dana u komadu dva sata. To se jos nije dogodilo. I cijeli dan ko bubica dobar. Sutradan vec show

DeeDee
    23. Travanj 2020. 07:15

Grizli slažem se, ja sam rekla da me strah imat drugu bebu jer nema sanse da i porod i beba budu ovako light varijanta pa cu bit izgubljena 😅
    Hvala na savjetima, probat ću se vratiti u ležeći ali sumnjam.. kad se izdajam i hranim je na bočicu nije mi bed namjestit se, ali cicu je počela hvatat kao Pitbull i na kraju najčešće dojimo tako da se ja nagnem prema njoj i nije ni čudo da križa otpadnu. 
    Pogledala sam u onoj bazi lijekova kompatibilnih s dojenjem da mogu namazat voltaren gel pa cu sad za početak

[/url

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 07:52

Anna totalno te kuzim. Iako moj prek dana bude ugl dobro dijete bez previse drama, osim sto nece spavat 🙈. Al zato su noci uzas
    Nakon sto sam pisala da je jeo u 3 se probudio u pola 6. Pustila sam ga da kmeci pol sata. Onda se pokakao ko prasac pa sam ga isla presvuc. Opet hranjenje. Stavila ga k sebi u krevet i spavao je tocno 1 sat. Probudio se dobre volje 

mrgud_zg
    23. Travanj 2020. 07:54

Nisam dovrsila, pa sam ja jos zmirila 15 min. I onda vristanje. Nis ne ponaze nego opet cica. Jeo ko zivotinja opet 😫. I sad slusam kak se opet 2-3 puta pokako. Znaci moram se ustat opet presvuc. Kad sve zbrojim nocas nisam spavala valjda 4 sata. Bas sam iscrpljena 😣 a on guguce, lamace nogama, fkt ne znam odkuc mu snage 😬

Lavica27
    23. Travanj 2020. 08:00

Deedee priznaj pitala si Rode na fejsu a ne pogledala u bazu😂
    Jutro zene. Grizli mene bas raspoloze tvoji opisi sveki,mogu nadrkanost u zraku namirisati😂
    Hej anna,dugo te nesto nema! Uh za proljevanje bočice..mja ju jednim nisam nekako priserafila dobro pa mi je kapalo sa strane i to sam skuzila naravno nakon pola sata🤯😡 Sto se tice ritma... ja ga s kceri jako dugo nisam znala 'uspostaviti",s njim sam shvatila da treba osluškivati dijete ali mu i nametati ritam. Pa nam je u 90% slucajeva na 9,12,15,18,20.30h hranjenje od budjenja ujutro nakon svakih 1.5h-2h zaspi tj pokaze da mu se spava i spava od 1-3sata. Po noci se napokon vracamo na staro, vidjet cu hoce li kroz dan ljepse jesti pa da proglasim skok zavrsenim😂 Probudio se oko 2,pa pola 6 i onda me do pola 8 svako malo zajeb na cici. 
    Mrgud joj bas mi te tesko citat. Nadam se da je faza a ne dijete nespavac...

DeeDee
    23. Travanj 2020. 08:11

Lavice, ja jesam roda, ne pratiš na satu 😠
    Ali dobro, imaš još pol plusa od onog položaja 😂

[/url

MaRe
    23. Travanj 2020. 08:26

Mrgud 🤞 da dns preko dana odspava pa da odmoris. I moj je ko manijak jeo nocas.
    Meni se cini da iako izdajanje mi bilo tlaka barem bi onda mu davala jesti u nekom odredenom razmaku...ovako sad kad sisa imam osjecaj da preko dana 274844994 puta izvadim sisu xD
     Uvijek mi bude a mozda se nije najeo pa da mu dam jos malo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.