Meni će korona doc glave stvarno sam inače baš vesela osoba uvijek raspoložena ali ja sam tako ovih dana nekako sama na sebe nervozna hahah tako mi se seta, tako mi se kupuje garderoba, ma joj stvarno ja ne znam više do kad će ovo trajat prokleto stanje (sranje)..
Ja samo dojim i kakica je tekuća čak nekad pomislim da je proliv baš je tečna sa nekim granulicama a boja svijetlo ja smedja baš ovako kako je Mikio opisala
Mi inače te noćne uzdahe i plakanja riješimo dudom, ali evo noćas teški egzorcizam dok nije pojela 140 😮
Uglavnom po novom očito jede u 4, treća noć za redom.
I od jučer popodne mi se ful izvija, ne kužim da li ima grčeve ili šta se događa. Počne plakat i mrgodit se i ful se izvije nekako čudno 🤷
Ona je samo na mom mlijeku i kakica je uvijek na rubu proljeva, senfasto mrkvasta. I po novom smrdi ko kuga.
Danas mi je godinu dana od zadnje menstruacije, se to slavi? 🤣🤣🥳🥳
Ful mi je proletilo jbt, ne fali mi nimalo, nadam se da se nećemo druziti još neko vrijeme
[/url
mrgud, moj po danu isto tako spava.... 20-30 min u 3 puta. Nekad mu se zalomi 1h u komadu pa se čudim. Sad je bio baš pospan i mrzovoljan, a neće zaspat' pa sam ga na rukama uspavala da vidim koliko će potrajati.... Al moj super spava po noći, tako da se ne mogu buniti....Vjerujem da ti je teško, nadam se da će se barem noći popraviti pa onda i dani
Nisam mama s više djece, ali suosjećam
-
Kakica kod mog je tako neke senfasto žute boje, varira isto više tekuća s nekim komadićima
-
DeeDee, dobro si me podsjetila, meni je sutra godišnjica
Bome ne fali
Pozdrav cure,
ulovila sam ovo zadnje malo, nama kakica senf po teksturi i boji, nekad kricavija malo (dojenje+dohrana).
Imali smo jednom nekoliko dana smrdljivu tekucu i mislila sam da je do mlijecnog sto jedem, malo smanjila i nije bilo razlike, proslo je samo, a vratila sam istoj kolicini mlijecnog i sve je normalno nakon toga, cak se broj pokakanih pelena smanjio na 2-3 u 24h ali malo konkretnije punjenje 😜
Izvijanja, moja isto zna imati epizode kad ju hranim, a skuzila sam da to radi ako se malo nagutala zraka ili ju muce vjetrovi, pa ju odmah preko ramena da se podrigne, ako ne, onda malo koljena prema trbuhu da prducne, uvijek je jedna od te dvije opcije rijesenje, kad se olaksa, normalno nastavi jest.
Cura po danu spava 2-3 puta po 30min-2h, nekad 2h odspava, nekad pola sata, ukupno mozda 4h u danu, a navecer ide spavati između 20h i 21h i spava do 7-8h uz 2 buđenja za hranjenje.
Blago se vama koje nemate još mjesečnici, meni evo uredno već drugi put došla tako da kod mene nema izostanka, a bqs sam se nadala pogotovo što dojim prošli mjesec kad sam dobila kontam se ajde možda neće bit tako redovna kad tacno na 30 dana eto je opet 😑
Mrgud bolje da ti nista ne pišem
Moja djeca su teški nespavači. Kćer je prvi put prespavala od 22 do 6 s 3 i pol godine, sin nesto ranije. Do tada budjenje 4-5 noću, nit su htjeli dudu niti su išta pili, čak i kad su prestali sa sisanjem. Po danu sat vremena zspavljivanja da bi zaspali na 20 min. Poslije godinu nisu nikako po danu spavali. Ja sam s trećim djetetom bila spremna na sve ali presretna sam jer on se najede i uglavnom nastavi spavati.
[iimg]
Teško je jako, ja nisam spavala 5 godina negdje u komadu, jer je kćer počela spavati kad se sin rodio. Mislim da je to njihovo nespavanje glavni razlog zasto sam toliko cekala na 3.
[iimg]
Beba2019 ja samo dojim i žućkasta je ( senfasta) vise je tekuće forme ..
nego kolko često jedu vaše bebe?
Moj bebač evo 2 mj i 2 tj star i samo je na sisi
Jede svakih 1-1.5 h otprilke 🙈
Imali li takvih ovdje ?
Znam da bebe kako rastu bi trebalI imati dužu vremenu razliku u hranjenju.. naravno za samo dojenu djecu je znam da nema bas pravila jer dojim na zahtjev.
Prijavljujem još jednu neprospavanu noć i još jedan zub 🙈
Crnokosa ja samo dojim i jede na zahjev, a zahtjeva stalno 😁 nekad svako sat nekad dva tri. Ako šetamo ne traži. Ne jede dugo svega par minuta tako da joj vjerojatno pašu manje količine češće. Danas je duže jela i onda izbacila velik dio van. Već sam navikla da je stalno na cici, kad je žedna, gladna, kad joj je dosadno, kad je uzrujana, sad kad je boli zbog zubića pogotovo.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Nema frizerki znaci... Dakle muz mi ima uzasno gustu kosu koja je sad prerasla i jedva smo to masinicom rijesili. Doduse frizuru ima tj nema, nisam znala kako oko usiju ga posisat pa je sad fino oko usi obrijan a ostalo na 1 cm. Mislim da kad prodadi mu frizerka da ce plakat kad ga vidi.
Moja sinoc isto DeeDee se tako izvijala s time da je u ustima imala mi cicu koju je vukla za sobom 😳😳😳. I prvi put nije zaspala na cici pa da ju samo nosim u krevetic nego sam ju full budnu u sobi uz Ewana pustila i dudu i nekako zaspala. S time da je jako malo cicala sinoc pa smo jutros vec u 2 bile na obe. Pa u 6 opet. Glad neka ju uhvatila zestoka... Onda isla u Bipu u nabavku i kad sam se vratila gladne oci me čekala, a nije me bilo 1h. Ne znam kako ce se te cice oporaviti i napumiti. Nakon toga je bilo sranje svjetskih razmjera da smo sve morale skinut + podlogu jednokratnu + navlaku s prematalice + ja svu robu sa sebe. 🙈 I onda me mm zove da si je zgnjecio prste na poslu pa sad cekam da se odluci dal ga vozim u Rovinj ili ne. Ako da moramo prvo na hitnu da nam daju propusnicu i tako... Uglavnom vesel dan je poceo jos sinoc.
Sortiraj odgovore
Najstariji