ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    16. Travanj 2020. 14:26

P.s. deedee samo se ti smij,tamo s 8,9,10mj kad sami giraju dudu u usta to je spas! Ja sam to prakticirala s kceri.
    Annika jutros si me bas nasmijala sa svojim postom😂
    Grizli preslatka ti je malena kao i od DeeDee🤩
    Losa primjetila sam kad malog na trbuh stavim i na laktove da mi je malo skijica 😳😳 samo da mu spustam noge ili?

DeeDee
    16. Travanj 2020. 14:32

samojed

Mislim da je moj malac jedini u ovoj grupi koji nije primio niti jednu vakcinu i nije otišao na snimak kukica

Ni moja nije :/

Aplikacija je baby photo editor, imas svakakve te oznakice unutra :)

[/url

DeeDee
    16. Travanj 2020. 14:35

Lavica27

P.s. deedee samo se ti smij,tamo s 8,9,10mj kad sami giraju dudu u usta to je spas! Ja sam to prakticirala s kceri.
    Annika jutros si me bas nasmijala sa svojim postom😂
    Grizli preslatka ti je malena kao i od DeeDee🤩
    Losa primjetila sam kad malog na trbuh stavim i na laktove da mi je malo skijica 😳😳 samo da mu spustam noge ili?

A vjerujem, ali izgleda presmiješno 🙈🙈🙈
    Moja sad ima foru da je ispusti ali joj ostane ful blizu pa je nakon nekog vremena sama povuče natrag, stalno to radi u biti, samo je usisa 😁
    Al ako padne da ne može do nje, eto generalnog sranja 

[/url

Angelly
    16. Travanj 2020. 15:09

Lavica27

Nije Samojed,Mislim da slavonke nemaji uzv kukica ni privatno… sto se tice cjepiva bitno da jw BCG h rodilistu primio,ovo mozete malo kasniti.

Nasem malom je kuma profi fotograf za bebe pa otud tolko slika😁
    Mikio sad ide druga doza DiTePer cjepiva (difterija,tetanus,persistus). Ne sjecam se jel ide u obje noge i sumnjam da ce ti odjednom dati dva cjepiva (i rotu jel) to se ne radi obicno… meni je kcer dobila temp nakon tog cijepljenja s 4 mj. Nadam se da cemo sad izbjeci.

Mi sad na ovom cijepljenju s 4mj imamo ono u nogice + rotu, isto smo tako imali i prvi put 

Taani
    16. Travanj 2020. 15:41

Što ste se raspisale danas, mora da su bebice zlatne 
    -
    Slikanje, slikam ga uglavnom svaki dan kada ga obučem, jer moram baki poslati sliku, ali uvijek na prematalici ili nekoj gazi - uglavnom izgleda loše  Imam par slika što sam odradila da imam za izraditi na platnu i to je to  Mislim da ću u nekom editoru obraditi ove što imam pa napraviti za svaki mjesec, al tko zna hoću li i kako :D
    Ja sam skužila da nemamo obiteljskih slika, a meni se ne da spremati i oblačiti za slikanje  #worldsfirstproblem
    -
    Sretno s cijepljenjem RedFox, da bude bezbolno 
    -
    Naš je trebao ovaj mjesec na kontrolni uzv mozga jer je s mjesec dana bio i nađena mu je mala cista u lijevom pleksusu pa to treba pratiti. Tad je rečeno da nije opasno i da mu ne smeta, ali da se mora kontrolirati. A sada kada treba ići, u bolnici odgođeni pregledi, zovem drugu ambulantu koja radi uzv mozga, kod njih isto odgođeno, gledam privatne klinike u Sl.Brodu, ne rade uzv mozga... I tako.... što bih ja sad trebala 
    -

mrgud_zg
    16. Travanj 2020. 15:45

Mi smo s 2 mj imali di-te-per plus sam uzela prevenar (za pneumokok) i rotu. S 3 mj smo imali 2.dozu rote. A s 4 je opet di-te-per i prevenar. 
    Meni sjela isto na zabi u 2 dijela naknada. Nikad mi jos nije tak. Morala bi izracunat dal mi je tocno sjelo
    Deesb sjecam se da si stavila neku profi trudnicku sliku. Bas je bila prekrqsna. Sigurna sam da su ti i ove onda 😁

MaRe
    16. Travanj 2020. 16:48

Samojed bez brige..kod nas nijedna beba rođena ove godine nije jos snimala kukove..cekamo da prođe korona. Moj se cijepi iduci mjesec drugi puta pa ce se valjda smiriti malo situacija dotad.
    Btw. odgodili mi i gin pregled do daljnjeg...da sam cekala druzenje s muzem nakon sto obavim pregled nacekali bi se 🤣 Sad mi jedino čudno što se moramo paziti a kako smo 2 godine radili bebu odvikli smo se 😁

mrgud_zg
    16. Travanj 2020. 16:51

Ma pneumokok ti je postalo obavezno. To ide u istoj turi. Samo je prevenar 13 bolje cjepivo za vise sojeva. A hrv Kak je super zemlja 🙄 pa je na javnoj nabavi odabrala jeftinije cjepivo. Neda mi zaljepit link, al mozes izguglat. Rota moze ic s tim. Nama je rekla da 2 faze idu mjesec za mjesec, al ocito mogu bit i 2 mj pauze ako vidim dosta cura tu ima takvu kombinaciju. Samo se ne moze dobit nakon 6.mj starosti

Damnarexx 🌺
    16. Travanj 2020. 17:52

Hvala curke na odg kako vam bebice spavaju :) 
    Moja je u vreci, u jastuku za bok...najrađe bi joj maknula al me trta😪
    A ispod glavice ima tetru, kao sto su im u bolnici stavljali.
    .
    Samojed ni mi nismo bili na uzv kukova. Mislim da cu ove dane nas privatno narucit, ne mogu vise cekati.
    .
    Taani kako su mu otkrili to na mozgu? Kad se radi taj uzv? U bolnici? Pojma nemam.. #nemajka🤔🤦

Damnarexx 🌺
    16. Travanj 2020. 17:53

Meni nije ponudila rotu🤨 a ja nisam ni stigla pitati. Budem iduci put kad budemo isli u 6mj. E to cjepivo sa 4mj ide opet u nogice ili? 😩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.