P.s. deedee samo se ti smij,tamo s 8,9,10mj kad sami giraju dudu u usta to je spas! Ja sam to prakticirala s kceri.
Annika jutros si me bas nasmijala sa svojim postom😂
Grizli preslatka ti je malena kao i od DeeDee🤩
Losa primjetila sam kad malog na trbuh stavim i na laktove da mi je malo skijica 😳😳 samo da mu spustam noge ili?
A vjerujem, ali izgleda presmiješno 🙈🙈🙈
Moja sad ima foru da je ispusti ali joj ostane ful blizu pa je nakon nekog vremena sama povuče natrag, stalno to radi u biti, samo je usisa 😁
Al ako padne da ne može do nje, eto generalnog sranja
Joj to obozaaaavam kad vidim😁😁 moja to radi vec skoro pa mjesec dana, preslatka je. A trenutno je u fazi lizanja/grickanja prstiju..i onda istovremeno i duda i prstici😂😂😂🥰
Damnarexx daaa presmiješni su. Upravo je gledam, izbacila dudu, liže ju i umire od smijeha 😂😂😂
I kad joj krenem obrisati slinu obavezno poliže gazu ili moju ruku ako nisam dovoljno brza 🙈
[/url
Tako i moja...izbaci dudu i onda ju lize. I kad ju oblacim isplazi jezik i lize rukav dok se ja patim da provucem ruku...taman fino cijelom duzinom ga polize hahahah 🤣🤣 I ruke su naravno stalno u ustima 😀
L 💛
Damnarexx, uzv mozga, kukova i bubrega rade odmah u bolnici ako je beba iz nekog razloga ostala na pedijatriji. On je ostao zbog sumnje na upalu pluća. Srećom sve je bilo okej, ali i dalje mora kod njih na kontrole, uz one redovne kod svog pedijatra....
Nama je doktorica koja mu je radila uzv rekla da dosta beba ima te cistice i da to stvarno nije strašno, samo se malom broju beba radi uzv mozga jer nema potrebe. Ali kad se već zna da ima, bolje redovito kontrolirati, a sad je nemoguće....
-
Ne znam koja je javila da je u Bipi 20% na proizvode za bebe, ali hvala joj, taman sam razmišljala palit' auto i otići negdje u nabavku i pročitam post i sjetim seee da mogu biciklom u Bipuuuuuu. I tako i bi milina ! Kupila sam melem baby da vidim hoće mu čelo biti manje suho od toga
Jel ima koja frizerka od vas?
Nisam frizerka al sve me strah nastavka ovog razgovora 🤭
Šta učini? 🙃😁
[/url
Što ste se raspisale danas, mora da su bebice zlatne
-
Slikanje, slikam ga uglavnom svaki dan kada ga obučem, jer moram baki poslati sliku, ali uvijek na prematalici ili nekoj gazi - uglavnom izgleda lošeImam par slika što sam odradila da imam za izraditi na platnu i to je to
Mislim da ću u nekom editoru obraditi ove što imam pa napraviti za svaki mjesec, al tko zna hoću li i kako :D
Ja sam skužila da nemamo obiteljskih slika, a meni se ne da spremati i oblačiti za slikanje#worldsfirstproblem
-
Sretno s cijepljenjem RedFox, da bude bezbolno
-
Naš je trebao ovaj mjesec na kontrolni uzv mozga jer je s mjesec dana bio i nađena mu je mala cista u lijevom pleksusu pa to treba pratiti. Tad je rečeno da nije opasno i da mu ne smeta, ali da se mora kontrolirati. A sada kada treba ići, u bolnici odgođeni pregledi, zovem drugu ambulantu koja radi uzv mozga, kod njih isto odgođeno, gledam privatne klinike u Sl.Brodu, ne rade uzv mozga… I tako…. što bih ja sad trebala
-
u petak ce se znati hoće li Cekin uskoro početi raditi.
A inače dr. Ilak ( pedijatar u domu zdravlja SB) ima UZV pa možda možeš i njega nazvati pa pitati da odradi ti privatno
I mene zanima...ja osisala muza, ali do pola 😂😂😂 Malo sam njega sisala, malo nosala seficu jer se nesto kmezala, na kraju se ispraznila masinica....Do sutra moram smisliti kako da mu napravim prijelaz jer trenutno ima tuta frizuru 🙈🤣🤣🤣
L 💛
I mene zanima…ja osisala muza, ali do pola 😂😂😂 Malo sam njega sisala, malo nosala seficu jer se nesto kmezala, na kraju se ispraznila masinica….Do sutra moram smisliti kako da mu napravim prijelaz jer trenutno ima tuta frizuru 🙈🤣🤣🤣
Te mašinice znaju bit okrutne, jednom mi je krepala prije izlaska pa sam izgledala kao da imam tifus 😂😂
A jednom sam si sama organizirala jer sam se slučajno išla popravit bez nastavka 🙈
[/url
Taani i moj malac ima cistu no i na neonatologiji i kasnije neuropedijatrica su mi rekli da je to cest nalaz kod beba te se s vremenom povuce. Mi isto moramo na kontrolu koja je odgodena. No navodno ima vremena da se to napravi, samo treba biti prije nego mu kosti glave srastu.
Lavice na trbuhu im treba stavit laktice i guzu malo pritisnut u pod. Nakon nekog vremena shvate
mrgud moj je do sad dobio Prevenar 13 i Rotu, onaj 6u1 Hexu jos nije dobio. Malo nas je odgodila jer je ranije rođen.vjerojatno cemo na iducoj kontroli dobiti.
Pa sta ne cijepe svu djecu sa Prevenar 13? Ja sam sad isla gledati u knjizicu i s tim je cijepljen.
Sortiraj odgovore
Najstariji