ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    16. Travanj 2020. 20:17

Mi smo bilo danas i u setnji 🤪 mali se dize u kolicima ko sa radi trbusnjake. Kad mozemo u sportski dio kolica? 🤔  i da vas pitam, kad se trebamo javiti u hzzo? Ja zaboravila 🤭
    Grizli mene je muz danas sisao 😂 onom metodom stepenastog sisanja kad stavis kosu naprijed u rep. Na kraju je super ispalo. Al duga mi je kosa pa se bas ne bi skuzilo ni da je fulao

DeeDee
    16. Travanj 2020. 20:19

Red, meni su rekli kad beba napuni 5 mjeseci

[/url

Lavica27
    16. Travanj 2020. 20:24

Cek kad se dobije Prevenar?
    DeeDee tifus,crkoh😂😂
    Taani i mi imamo kontrolni uzv mozga pa nam opet sve prolongirano na Rebru za svibanj...
    Ja sam svog osisala odlicno,svi smo bili u cudu hahaha
    Red fox sa 4.5 u skroz lezeci stupabj, s 5mj u 2.stupanj,kad se posjedne u sjedeći.

Red Fox
    16. Travanj 2020. 20:26

DeeDee tak je i meni u sjecanju al sam htjela provjeriti jer je to vec za mjesec dana. 😳
    Lavica hvala 😊 tak mi izgleda sad ta kosara neiskoristeno 😂 jos smo zadnjih mjesec dana u nosiljci isli, danas smi ispeljali kolica na sunce

16. Travanj 2020. 20:38

RedFox ja sam procitala da te muz sisao... reko koja perverzija... onda skuzim da pišeš šišao 
    I moj radi trbusnjake i sad je nova fora da obje ruke stavi na onsj poklopac od kosare i tako se vozi... to ko kad jarani stave lakat van iz auta 

Red Fox
    16. Travanj 2020. 20:48

Losa to sam i ja skuzila kad sam vec poslala 😂 al sam se nadala da cete skuziti da me šišao 😂😂😂

Taani
    16. Travanj 2020. 21:22

Losa i Lavica, okej, i mislila sam da nije nista strasno, ali svejedno mislim da je s razlogom kontrola trebala biti nakon 1,5 mjeseci i lakše bi nam svima bilo da se to obavi, a ne odgađa .
    -
    Mm se sam ošiša mašinicom jer sam ja sakata  ja mu MORAM samo liniju s vratom srediti, a i to mi je izazov . A ja imam dugu ravnu kosu pa mislim da cu to sama rijesit uskoro, samo da nađem neke normalne škare 

• Zarica
    16. Travanj 2020. 23:14

Znaci ja mrtva umorna. Mali uvijek zaspi oko 9 a meni tad uzivancija da imam malo mira i budem budnna do ponoc, 1 i onda kad me rano zbudi ujutro bas sam ko zombi. Skupilo mi se sad par dana i jedva cekam vikend. 
    Mm totalno obrasao, nit se brije nit se sisa, a bome ni ja 

Taani
    16. Travanj 2020. 23:23

Zarica, tako i ja, mališa zaspao taman prije 9, a ja necu do ponoci sigurno. Ali ne bunim se, nek on samo spava 

Eleonoris
    16. Travanj 2020. 23:38

Večer,mi smo se danas cjepili u nogice,zanima me dali su vaše bebe koje su to prošle imale reakcije? Nama su rekli da mogu nogice naoteč i ako dobi temperaturu da joj damo sirup ali ona ovako spava odkako smo se vratili..jako nemirno sada spava pa me malo hvata panika,bojim se zaspat 😏..dali neka ima iskustva?
    Hvala

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.