ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Travanj 2020. 18:08

Bas sam kupila u Bipi MAM grickalice za 12 kn.... snizenje 70%. Ne znam jel to u svim Bipama tako

Lorena94
    17. Travanj 2020. 18:16

Pozz curke, mi jučer opet koma dan, dakle satro me. Samo deračina na najjače, i dok nosim i u kolicima. Danas šuti. Neće baš jest, kakica maslinasta.. Mi za 5.5. Na cijepljenje, zvala opet privatno za UZV kukova još ništa, baš sam ljuta što ni djeci tj bebama neće napraviti pregled koji se treba obaviti do 3 mjeseca života! U zaostatku sam jedno 15 stranica. Kosu nisam stigla oprat od Uskrsa, mi smo opet sami ovaj moj ode u 5 dodje u ponoć. Popizdit ću već. Idem čitat ako malac dopusti.. 

• Zarica
    17. Travanj 2020. 18:39

crnokosa

Beba2019ja samo dojim i žućkasta je ( senfasta) vise je tekuće forme ..
    nego kolko često jedu vaše bebe?
    Moj bebač evo 2 mj i 2 tj star i samo je na sisi
    Jede svakih 1-1.5 h otprilke 🙈
    Imali li takvih ovdje ?
    Znam da bebe kako rastu bi trebalI imati dužu vremenu razliku u hranjenju.. naravno za samo dojenu djecu je znam da nema bas pravila jer dojim na zahtjev.

Koliko dugo ti traje podoj? Bas mi je fascinantno koliko papa:) Mozda ako nekako postepeno produljujes taj razmak se navikne na rijedja, ali obilnija dojenja. Meni je malac isto tako do cca mjesec i pol stalno htio jest i jako je od toga bljucao tako da smo par dana pregrizli, povecali razmak malo 'na silu' i ispalo je na kraju da mu tako puno bolje odgovara.
    Opet, ako ste ovako oboje skroz zadovoljni onda je to to:)

mrgud_zg
    17. Travanj 2020. 18:53

Hello curke. Hvala vam na svim iskustvima o spavanju 🙈 mi u produzetku dnevnog boravka imamo veliku terasu tako da kad i ne idemo u setnju pola dana smo na terasi pa je beba stalno na zraku. A nikad nis ne zamracujemo tak da nemre zamijenit dan za noc 😁
    Evo npr danas prek dana jeo svaka 4 sata. A prek noci u 21, pa 1, pa pol 4, pa 6 🙄. A nemrem ga samo usutkat dudom vjerujte probala sam 😂, to traje pol sata pa krene plakanje na glas. Tak samo jos vise sebi sna oduziman 🙈
    Moj i dalje kaka svaki dan izmedu 5 i 8 puta na 
    Ja sam kupila u lidlu ona 2 dupla paketa pelena, bas su mi dobre, nisu glomazne. Mislim da cu sutra uzet jedne u bipi za probu

Damnarexx 🌺
    17. Travanj 2020. 19:39

Red Fox

Evo nas cijepljenja, ok je na kraju proslo, nije dugo plakao, sad spava. Ima 7 kila i 63 je dugacak. Rekla je da mozemo polako poceti s dohranom. Inace je pregled skroz cudan s ovim mjerama protiv corone. Doktorica ga je gledala u dijelu koji je inace cekaonica, a ja sam bila preko stakla. I totalno se kuzi kak sad drugacije reagira. Prosli put joj se smijao, a sad je malo plakao i trazio me pogledom🥺
    I dobili smo uputnicu za kalicevu zbog lijevog testisa jer joj se cini da nije skroz spusten. Bas me zanima kad bumo dosli na red za to.
    Vidim da pisete za spavanje pa sam i za to pitala. Rekla je da je super kaj tak spava (nemojte me zadaviti😂😅) i da ga ne treba buditi jer super dobiva na tezini.
    Sad jede svakih 4 sata po 180 ml i cica ujutro i navecer.

Di ste vi kod pedijatrice? DZ Siget?

Damnarexx 🌺
    17. Travanj 2020. 19:41

I wow bas je veliki decko😊😊 super za cjepivo! Isto ide u nogicu?

MaRe
    17. Travanj 2020. 20:32

Mrgud tvoj kaka 5 puta dnevno moj svakih 5 dana 🤣
    Mislila sam da od dohrane tak rijetko kaka al sad kako smo je izbacili i dalje isto..ocito probavom na mamu 😆 Odlucila sam uvesti sto vise tekućine i svaki dan juhu ili nesto tekuce.
    Lorena suosjecam...i ja sam sama a malim al barem je dobar (puj puj da ne ureknem). Sad place kad mu se spava i kad je gladan ako ne reagiram na vrijeme.
    Dns lezi na kutnoj i stavila mu onaj luk od gyma da se igra,odjednom mir i tisina,nista ne zvoni, ja pogledam on si zagrlio dekicu i zaspao 🥰 prvi puta za vrijeme igre...rastopila sam se 😀
    Jesu se vama hormoni vratili u normalu? Ja sam sva pekmez..a nedo bog da nesto procitam ili vidim na tv-u ili fb,neku losu situaciju s djecom..gotova sam..dns sam se rasplakala ko kisa jer je u seriji mama umrla poslije carskog a rađeno po istinitom događaju. 

Lavica27
    17. Travanj 2020. 20:33

LoSa mi smo na Aptamil Comfort 1. I stvarno, kakao bi 4-5 puta na dan ali dobivao lijepo na tezini i sad zatišje. Nakon ovog shitstorma je spavao dva puta po dva sata, drugo dijete😳
    Nama je na PRE jako bljuckao i zivciralo me to sto je jako pjenast. Presli smo nakon mj dana na Comfort 1.

DeeDee
    17. Travanj 2020. 20:38

Mare i ja sam tulila na istu scenu prošli tjedan. NA gledaš? 🙂
    Inače se ne osjećam nešto više hormonalno, uobičajeno me peru hormoni 😁
    .
    Ja sam se (opet) urekla kad sam napisala crnokosoj da moja puno rijeđe jede, na sisi je svakih sat vremena danas, najdulja pauza je bila 2i20, to joj je inače skoro pa minimum. Mislim da ju je sad uspio uspavati 🥳
    .
    Što se tiče kakanja mojoj se to ful mijenja ali ajmo reć da je prosjek svaki drugi dan

[/url

Red Fox
    17. Travanj 2020. 20:57

Mikio pedijatrica je bila sama s njim dok ga je pregledavala (pogledala mu je kozu, testise, kak se okrece i to), a kad se cjepio sam ga ja drzala (to mi je uvijek tak grozno da mi se srce cijepa).prosli put se isto tak neutjesno plakao ko tvoja, al sam mu danas pricala kak je bio dobar i brzo se smirio. Sas je isto sve ok, nema temperaturu, ponasa se normalno.
    Damnarexx u sigetu smo. Bila je jos jedna beba kod druge doktorice, njoj su kroz prozor uzimali knjizicu, a po nas je dosla sestra.
    U klaicevu ne narucuju do daljnjega, tak su mi danas odgovorili.
    Losa mislim da je u svim bipama akcija na stvari za bebe.
    Kaj se tice tog bljucanja, ja ne znam vise kak to funkcionira. Moj tjedan dana ne bljuca, pa bljuca svaki dan a stalno jede isto, podrigujemo se nakon jela i sve kaj treba 🤷🏼‍♀️
    Moj kaka svaka dva dana otprilike, stolica zna biti zelenkasta ili zuta. Ja njemu dam prokuhane vode svaki dan tri, cetiri zlicice.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.