Simbalija tako i moj maleni
Sisa je sve Znaci 👍 hrana, igra, utjeha !! SVE 🙂
Najčešće sisa svakih sat
Jedino ako zaspi pa ispadne možda svakih 2
Njopa pa povraća i tako 🙈😂
Otuda mu i 7.400 kg 🙈 mada on je rođen sa 4200 kg
Beba2019ja samo dojim i žućkasta je ( senfasta) vise je tekuće forme ..
nego kolko često jedu vaše bebe?
Moj bebač evo 2 mj i 2 tj star i samo je na sisi
Jede svakih 1-1.5 h otprilke 🙈
Imali li takvih ovdje ?
Znam da bebe kako rastu bi trebalI imati dužu vremenu razliku u hranjenju.. naravno za samo dojenu djecu je znam da nema bas pravila jer dojim na zahtjev.
Mislim da smo već uspjele zaključiti da nema pravila, da je svako dijete individualno i da nema nekog smisla usporedivsai dok dijete ima dovoljno popisanih i pokakanih pelena i normalno raste i razvija se. Moja jede puno rijeđe od tvoje, rijetko joj se zalomi unutar dva sata. jede ful kratko, 10min po podoju, nekad i 5min. Samim time dobiva manje od tvoje što je logično ali očito joj ne treba više. Nismo ni mi sve jednake:)
[/url
Ok, nekih 30-ak stranica zaostatka imam 🙈
Nis ne stiigneeem 😫... No dobro, znam, nitko ne stize al moram malo cvilit, nisam dugo 😅
Nemam pojma koje su teme na tapeti pa cu samo rec da su cure super, rastu... Do sada narasle 8 i 9 cm i dobile po kilu i pol sto je super s obziron da smo dugo bile u bolnici i onda jos na deset dana zavrsile u bolnici u sisku. Napokon smo se preselile po noci u sobu i za sada je ok. Meni kicma napokon dolazi sebi. Jos uvijek doje svaki obrok pa onda AD. Ne znam bas koliko ima mlijeka al ne povecavaju kolicinu AD-a.
Kad procitam zaostatke javim se opet 😘😘😘😘
url=https://lilypie.com][/url
Evo nas cijepljenja, ok je na kraju proslo, nije dugo plakao, sad spava. Ima 7 kila i 63 je dugacak. Rekla je da mozemo polako poceti s dohranom. Inace je pregled skroz cudan s ovim mjerama protiv corone. Doktorica ga je gledala u dijelu koji je inace cekaonica, a ja sam bila preko stakla. I totalno se kuzi kak sad drugacije reagira. Prosli put joj se smijao, a sad je malo plakao i trazio me pogledom🥺
I dobili smo uputnicu za kalicevu zbog lijevog testisa jer joj se cini da nije skroz spusten. Bas me zanima kad bumo dosli na red za to.
Vidim da pisete za spavanje pa sam i za to pitala. Rekla je da je super kaj tak spava (nemojte me zadaviti😂😅) i da ga ne treba buditi jer super dobiva na tezini.
Sad jede svakih 4 sata po 180 ml i cica ujutro i navecer.
Grizli neki dan sam vidjela na fejsu da je neki frizerski objavio sliku kako šišati mašinicom, tj. koji sloj kojim nastavkom da dobiješ "normaln" mušku frizuru ali ne mogu nikako naći 🙄
Petra neki dan smo lavica i ja komentirale da te dugo nema. Drago mi je da je sve ok, vjerujem da ne stignem 🙂
Red supeeeer 🥳
[/url
Petra drago mi je da ste dobro i da ste se stigli javiti😘
Red odlicno!!
Grizli kako je muz??
Annika tako i kod nas,dok nisam rodila drugo,nocno spavanje uzas. Ali ona meni oduvijek lijepo spava po danu,sad ima 3god i odrapi svaki dan cca 3 sata popidne..
Mi smo imali od jutra,kako DeeDee kaze, egzorcizam. Naime 5 dana nije kakao, cvilio i plakao od jutra, oko 13h je to bilo takvo urlanje da sam već na vagi bila dal da zovem pedijatricu. Na kraju mu stavila glicerinski cepic,israo se do vrata doslovce i zaspao dok guguce. Majko mila treba jos cijeli dan sad izdrzat🤦♀️
Lavice pa nedas mu ti za dohranu Aptamil comfort? Ili sam pobrkala. Od toga je moj non stop kakio. Pa na Aptamin PRE nije po 7 dana i sad s jedinicom svaki dan.
Hvala cure kaj brinete, dobro smo samo stvarno mi dan proleti da je to nenormalno a da se razumijemo, muz je jos doma i on brine o rucku (uz zidanje novog dijela kuce 🤦🏻♀️). Kak ce tek biti od ponedjeljka kad ostajem solo s njih cetvero necu uopce razmisljat jos 😅
Losa imam pitanjce za tebe... Jel tvoj bio na preNANu kad je dosao doma ili na tvom mlijeku? Ne znam kad bi i jel bi uopce prelazila sa preNANa na jedinicu. Naime... Imam osjecaj da su uzasno nezadovoljne na pre... Dosta placu poslije bocice, dugo bljucaju nakon obroka (cak sam probala uvesti AR formulu al ga je Vesna izbljuvala u tri mlaza odmah nakon sto je pojela tak da sam odustala)... Kad se podrignu bas se kiselina osjeti. Sad mi je Vesna pocela kakati taaamnooo zeleno a Karmen kaka normalne boje no malo tvrdje. Uopce nisam pametna. Sad smo u dogovoru s doktoricom odlucili ostati na pre do 4 kg a onda cemo na jedinicu. Al zanima me iskustvo nekoga tko je prelazio sa pre na 1, jel se vidi razlika i u cemu? 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Petra opcenito je razlika izmedu PRE formula i 1 da u jedinici ima škroba što cini bebu sitijom. Mi smo negdje do 5 kg bili na PRE no bio je brzo gladan i cesto je bljuckao. Onda smo presli na Aptamil 1 i sad je puno sitiji, jede 4h iza ad-a. I manje bljicka, sad bljucne jedino kad podrigne nakon jela. Jel do toga ili jer je veci ne znam.
Jedino sto sam primijetila da nakon sto sam presla na jedinicu ne zeli vise bas moje mlijeko piti, puno vise u slast pije ad. To povezujem bas s tim skrobom koji je slatkastiji. Definitivno je od jedinice sitiji, no za kombinaciju s dojenjem mozda je bolji PRE. To je moje misljenje...
Sortiraj odgovore
Najstariji