ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    16. Travanj 2020. 13:39

Ajde cure super da nisam jedina #nemajka. Mozda jednom kad ce se on zaigrat sam, il kad pocne spavat il kad zavrsi korona pa ce ga cuvat bake sjednem pa sortiram slike pa nes i napravim. A mozda sto ce bit stariji cu imat mamje vremena 😂 mm i ja smo inace tipovi koji se uopce ne slikaju. Ja se jedino natjeram nakon putovanja izradit slike/foto knjigu. A nisam nis razvila ni s medenog mjeseca od prije vise od god dana 😂
    A sad ostale teme. Moj je par dana spvao u jastuku na vezanje al meni je to bio horor. Em strah da ga ne polomim jos 10 puta po noci hranjenje presvlacenje uzas. Ugl mi spava u vreci, ali nekad ga i samo pokrijem dekom ako mi zaspe u necem debelo obucenom il nemrem pred jutro po 3.put ustajat 🙈
    Mare super je bodi. Ja sam otpakirala vrecu koju sam nasljedila od sogorice i isto ima jedan te boje 😁 samo je izbljedio jer je star 10 godina 😂

MaRe
    16. Travanj 2020. 13:42

DeeDee

Ne, kao i uvijek jedna uplata - rodiljni dopust

Meni je dosad uvijek bila jedna..i sad isto piše rodiljni al je u dva djela..valjda su se zeznuli...briga me bitno da su pare tu haha

Angelly
    16. Travanj 2020. 14:00

I ja isto nemem ni jednu namijestenu sliku 😅 te mi malac takodjer u jako cudnim modnim kombinacijama (citaj - sto mi je prvo pod rukom, pogotovo sad kad je pol tog prerastao)
    Mi imamo u sri cijepljenje al iskreno drago mi je da ce ga bit jer odgadjanje mi je jos gore, nadam se da nece bit nuspojova ko i prvi put 🤞🏻

DeeSB
    16. Travanj 2020. 14:00

RedFox mislim da sam vidjela da Next ima online ali ograniceno vrijeme za narudzbe...tako nesto, pa provjeri.
    Meni naknada isto u 2 dijela, PBZ.
    Joj mi se bas volimo fotkati, kupila sam fotic prije par godina i stalno sam sve fotkala dok mi nije pas uginuo. Onda sam bila bas nikakva pa sam sve zapustila. Sad ponovo pocinjem. Iako ove mjesecne fotke radi moja sestra. Evo bas danas imamo fotosession 🤗 
    Imali smo i trudnicki fotosession i planiram jos jedan obiteljski ali kad sefica bude malo veca, bar sa moze sjediti.
    Mi brojeve mijenjamo, za prvi mj je bio balon br 1, br 2 je pisao na ploci...za danas imamo par opcija pa cemo vidjeti sta ce odgovarati.

L 💛

samojed
    16. Travanj 2020. 14:12

Deedee Grizli  slikice su vrhhh 😍😍 Jel to neka aplikacija pečati ili? 

samojed
    16. Travanj 2020. 14:13

Mislim da je moj malac jedini u ovoj grupi koji nije primio niti jednu vakcinu i nije otišao na snimak kukica 

Simbalija
    16. Travanj 2020. 14:18

Meni je prošli mjesec bila rodiljna u dva dijela, fulali su jedan dan pa su ga posebno uplatili 🤦🏻‍♀️

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

annika
    16. Travanj 2020. 14:20

samojed

Mislim da je moj malac jedini u ovoj grupi koji nije primio niti jednu vakcinu i nije otišao na snimak kukica

Oko cijepljenja se uopce ne trebas brinuti, sve cete stici nadoknaditi. I recimo da je prehladjen, odgadjali bi ti cijepljenje sve dok ne bude zdrav. Mi nismo snimili kukove a 4 mjeseca ce sad. Tko zna kad cemo. Kod nas ni ne snimaju prije 12 tjedana u dz i bolnici

[iimg]

annika
    16. Travanj 2020. 14:21

Samojed pa vi ste tek 2 mjeseca. S 2 mjeseca se dobije jedno cjepivo, znaci sano to prvo kasnite

[iimg]

Lavica27
    16. Travanj 2020. 14:23

Nije Samojed,Mislim da slavonke nemaji uzv kukica ni privatno...  sto se tice cjepiva bitno da jw BCG h rodilistu primio,ovo mozete malo kasniti. 

Nasem malom je kuma profi fotograf za bebe pa otud tolko slika😁 
    Mikio sad ide druga doza DiTePer cjepiva (difterija,tetanus,persistus). Ne sjecam se jel ide u obje noge i sumnjam da ce ti odjednom dati dva cjepiva (i rotu jel) to se ne radi obicno... meni je kcer dobila temp nakon tog cijepljenja s 4 mj. Nadam se da cemo sad izbjeci. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.