Hani ne korisrim ih suhe, umocim u toplu vodu :)
Deedee, samojed preslatki su🥰🥰
.
Stalno mislim pitat cu vas, i zaboravim🤦
Na cemu vase bebe spavaju? Samo na madracu ili imaju jastucic, tetru pos glavom? I da li jos koristite jastucic za bok?
Moja se stalno iskobelja iz njega na leđa🙈 a preko dana mi je na leđima, jer mi je stalno na oku.
Pod glavom* 😪
Joj Losa taman sam to vidjela jucer kad sam obavila shopping u DMu😩
Moj nema sanse da jevise podlozen jastukom za bok. Nađem ga na njemu.
Ja imam malo podignut madrac i ispod glavice imaonaj totalno tanak jastuk za bebe. A spava u vreci
Evo i nasih slikica. Ja slozim kolaz na datum koji hocemo obilježiti, ovo je sad za Uskrs i uskrsnji ponedjeljak slikano sa mob. A onaj "sluzbeni" outfit uskrsnji u zutom na zecice smo foticem. A mjesece isto ovim pecatima ko ti DeeDee... Iste koristimo 😊 al to imam di je cijela, di smo svi troje i di je samo lice... To se zove mama koja koja nema pametnijeg posla.
Moja od negdje 15 dana spava na tankom jastuku iz ikee. A podbocena nije vec nekih 20 dana jer isto sam ju nasla preko tog jastuka kako spava
Ja sam losa sa slikanjem. Imam par spontanih fotkica no nista formalno... A iz trudnoce nemam ni jednu svoju fotku Nekako je prebrzo zavrsila te ju nisam stigla napravoti.
Preko dana uopće više nema trokut za bok, u krevetiću joj je još uvijek ali ga bas planiram maknut jer ničemu ne služi, spava na leđima, ostane na boku jedino ako je odložim u cvrstom snu a to je jednom tjedno 🤷
Mi smo joj malo podbočili i u kolicima i u krevetiću da joj je glavica na malo višem, nemam ništa dodatno
[/url
Ka cu prestat citat forum jer se osjecam ko najveca #nemajka u grupi. Nakon kaj ste mi jucer nabile komplekse s outfitima, danas sam ga obukla u hlacice i hoodicu (btw sa sinsaya br 62 hoodica mu je taman iako izgleda minijaturno, bas je ta sad za par puta) i carape ispod. 🙈😁 i baravno da se izuo vec 10 puta pobljuvo otkopco si cif i slucno 😂 al ajde. I onda dodem i vidim ove vase slike i sad se jos gore osjecam. Ja imam pun mob slika jer saljem mami tati svima al istvari niti jednu namjestenu. I sad mi je bas bed 😔😁
Ka cu prestat citat forum jer se osjecam ko najveca #nemajka u grupi. Nakon kaj ste mi jucer nabile komplekse s outfitima, danas sam ga obukla u hlacice i hoodicu (btw sa sinsaya br 62 hoodica mu je taman iako izgleda minijaturno, bas je ta sad za par puta) i carape ispod. 🙈😁 i baravno da se izuo vec 10 puta pobljuvo otkopco si cif i slucno 😂 al ajde. I onda dodem i vidim ove vase slike i sad se jos gore osjecam. Ja imam pun mob slika jer saljem mami tati svima al istvari niti jednu namjestenu. I sad mi je bas bed 😔😁
bez brige nisi jedina #nemajka slikam ga i snimam svaki dan al nemam volje za posebno namještanje...čak ni za Uskrs se nismo posebno slikali a baš sam mislila da hoćemo haha
instalirala sam i na mob to sa sličicama pa ću tako srediti slike...šta on zna ahhaha
Moja je spavala na boku samo prvi mjesec kad se maltene nije pomakla ni mm, čim je skužila ruke i noge spava na leđima s tim da nikad nije glavu ravno držala uvijek na stranu.
Slikam je svaki mjesec na onoj nekoj plahtici s označenim mjesecima i to mi je super za pratiti koliko je narasla 😊
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji