ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    16. Travanj 2020. 10:57

Hani ne korisrim ih suhe, umocim u toplu vodu :)
    Deedee, samojed preslatki su🥰🥰
    .
    Stalno mislim pitat cu vas, i zaboravim🤦
    Na cemu vase bebe spavaju? Samo na madracu ili imaju jastucic, tetru pos glavom? I da li jos koristite jastucic za bok?
    Moja se stalno iskobelja iz njega na leđa🙈 a preko dana mi je na leđima, jer mi je stalno na oku.

Damnarexx 🌺
    16. Travanj 2020. 10:58

Pod glavom* 😪
    Joj Losa taman sam to vidjela jucer kad sam obavila shopping u DMu😩

16. Travanj 2020. 11:01

Moj nema sanse da jevise podlozen jastukom za bok. Nađem ga na njemu.
    Ja imam malo podignut madrac i ispod glavice imaonaj totalno tanak jastuk za bebe. A spava u vreci

Grizli
    16. Travanj 2020. 11:07

Evo i nasih slikica. Ja slozim kolaz na datum koji hocemo obilježiti, ovo je sad za Uskrs i uskrsnji ponedjeljak slikano sa mob. A onaj "sluzbeni" outfit uskrsnji u zutom na zecice smo foticem. A mjesece isto ovim pecatima ko ti DeeDee... Iste koristimo 😊 al to imam di je cijela, di smo svi troje i di je samo lice... To se zove mama koja koja nema pametnijeg posla. 

Grizli
    16. Travanj 2020. 11:10

Moja od negdje 15 dana spava na tankom jastuku iz ikee. A podbocena nije vec nekih 20 dana jer isto sam ju nasla preko tog jastuka kako spava

16. Travanj 2020. 11:20

Ja sam losa sa slikanjem. Imam par spontanih fotkica no nista formalno... A iz trudnoce nemam ni jednu svoju fotku  Nekako je prebrzo zavrsila te ju nisam stigla napravoti.

DeeDee
    16. Travanj 2020. 11:22

Preko dana uopće više nema trokut za bok, u krevetiću joj je  još uvijek ali ga bas planiram maknut jer ničemu ne služi, spava na leđima, ostane na boku jedino ako je odložim u cvrstom snu a to je jednom tjedno 🤷
    Mi smo joj malo podbočili i u kolicima i u krevetiću da joj je glavica na malo višem, nemam ništa dodatno

[/url

mrgud_zg
    16. Travanj 2020. 11:58

Ka cu prestat citat forum jer se osjecam ko najveca #nemajka u grupi. Nakon kaj ste mi jucer nabile komplekse s outfitima, danas sam ga obukla u hlacice i hoodicu (btw sa sinsaya br 62 hoodica mu je taman iako izgleda minijaturno, bas je ta sad za par puta) i carape ispod. 🙈😁 i baravno da se izuo vec 10 puta pobljuvo otkopco si cif i slucno 😂 al ajde. I onda dodem i vidim ove vase slike i sad se jos gore osjecam. Ja imam pun mob slika jer saljem mami tati svima al istvari niti jednu namjestenu. I sad mi je bas bed 😔😁

MaRe
    16. Travanj 2020. 12:04

mrgud_zg

Ka cu prestat citat forum jer se osjecam ko najveca #nemajka u grupi. Nakon kaj ste mi jucer nabile komplekse s outfitima, danas sam ga obukla u hlacice i hoodicu (btw sa sinsaya br 62 hoodica mu je taman iako izgleda minijaturno, bas je ta sad za par puta) i carape ispod. 🙈😁 i baravno da se izuo vec 10 puta pobljuvo otkopco si cif i slucno 😂 al ajde. I onda dodem i vidim ove vase slike i sad se jos gore osjecam. Ja imam pun mob slika jer saljem mami tati svima al istvari niti jednu namjestenu. I sad mi je bas bed 😔😁

bez brige nisi jedina #nemajka  slikam ga i snimam svaki dan al nemam volje za posebno namještanje...čak ni za Uskrs se nismo posebno slikali a baš sam mislila da hoćemo haha 
    instalirala sam i na mob to sa sličicama pa ću tako srediti slike...šta on zna ahhaha

Simbalija
    16. Travanj 2020. 12:06

Moja je spavala na boku samo prvi mjesec kad se maltene nije pomakla ni mm, čim je skužila ruke i noge spava na leđima s tim da nikad nije glavu ravno držala uvijek na stranu.
    Slikam je svaki mjesec na onoj nekoj plahtici s označenim mjesecima i to mi je super za pratiti koliko je narasla 😊

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.