Curke, netko je pitao za vježbe pa preporučam knjigu Vježbam rastem...
Ja sam kupila i odlična je, imate unutra opisane vježbe sa slikom za bebu, dalje detaljno opisano po mjesecima vježbe, razvoj bebe , ma svašta. . knjigu je napisala pedijatrica sa 30 godina radnog iskustva
Ne da mi stsviti link jer krsim pravila pa upišite naziv knjige i medicinska naklada
Presladak je Samojed :)
Ja slikala prvi mjesec i drugi zaboravila😂 Moram ga negdje prije 3.mj slikat😂😂 Imam i one kartice jos od kceri al ih zaboravila sad koristit. S njom sam prvi posjet doktoru,prvi Uskrs,Bozic, prvi let avionom,sve skolski🙈 Sad pola i zaboravim...
Vlažne koristim noću kad mi se ne da do wca, danju blazinice u toploj vodi. Loline ne valjaju, dmove super, ostale nisam koristila. Damnarex, za što koristiš suhe maramice?
Najdraže mi je obući mu jednodijelno odijelce, onda ne moram usklađivat kombinaciju. Ali, i na to ja obučem termo čarapice kao cipelice🙈🙊, pošto nisam kupila nijedne. A ispod tutice obavezno laganije čarapice🙈.... Da, ja sam zimogrozna inače😉
Jagodice, paketina na vezanje je zakon. I još ga pokrijem laganim poplunom, tako su i u rodilistu. I onaj jeftini pepcov kornet je poslužio, sve do 2. mjeseca. Vreću sam oprala, tek ću je sad počet koristit jer se počeo zavlačit.
Nama opet bila teška i duuuga noć, sad već mislim da je drugi zub.. Tvrdo je i otečeno, a znam da često idu dva sjekutića zajedno. To mi karma vraća jer nije imala grčiće 🙈
Samojed presladak je malac! ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Samojed awwic bi rekla mala od kume... Bas je slatka kombinacija.
Nita hvala na preporuci bas sam gledala dal da ju uzmem ili ne 😁
DeeDee aaa mi smo ipak bolje nocas... Zavrsila sa nacicavanjem u 4 i spavala do 8. Bila bi ona jos al sam se ja probudila u laganoj poplavi mljecnoj pa sam ju probudila za cicanje i sad opet drijema. Tako da smo nocas umjesto standardnog 15 minutnog cicanja imali 60 minutno al ne budnim se.
Lavice nista fotosopiraj slike od kceri sa glavom od malog 🤪
Zao mi je curke kojima bebaci ne spavaju tokom noci ja stvarno ne znam kako bi ja spavalica prezivila to. Svemir mi se ocito napokon naklonio za nesto.
Evo naša kombinacija za dva mjeseca
A slatkić ❤️
.
Ja to ovako s "pečatom"
Btw nemam ni jedne cipelice 🙈
Imam starke i bebike❤️, ali to ce pričekat hodanje❤️
[/url
Nitta super! Tnx :)
.
Grizli ona je bila budna od 3i30 do 5 i onda se probudila u 7i30 i zaspala sad pred 15minuta. Ali sva si je happy I dobre volje pa ajde, nije mi problem, bitno da ne plače i ne muči se. Ali ponavljam opet, divim se onima koji to smatraju super noći 🙄
Hahaha vrhunski savjet si dala Lavici, Lavice ako to ne obaviš tako nisi ništa napravila 😂😂😂😂😂
[/url
Tako su mi slatke te prigodne fotke, ja cu morat naknadno nešto fotošopirat posto nisam obiljezavala dosad.
Losa, ajoooj, nisi probala prije pranja. A jucer si upozoravala da nije za jače bebe😁 Proslijedi mikio😉
Annika, znači, muž ne mijenja pelene kad nece skuzit covere? 😋 btw, uzela si sva 4 u M velicini?
Osim cipelica, na listi za šoping mi je i jastučić za spavanje, čini mi se da bi mu trebao, voli kad je ušuškan u meko. Koristite li ga?
Hani ma nisam probala jer mi nekako neoprano nije bas danjemu navlacim. A cinilo mi se dugacno no isko. Do sada jesvu odjecu prerastao zbog visine, obicno bi mi bila presiroka... a sada mu usko
U BIPI jedo18.-og 20% popust na sve za bebe (ukljucujici Mustelu)
Sortiraj odgovore
Najstariji