Ajme meni, poludim na te blazinice s mucicama. Kupili ih hrpu takvih kad nije bilo babylove u dmu. Ne volim bacat stvari tako da sam izludila dok nismo potrosili. I one iz lidla i lola i nez koje jos, sve pustaju ful mucice. Dm, mama to i miller su nam bile super, ovo sve ostalo uzas. Nama su se sve pelene pokazale katastrofa osim babylove. A one su i najjeftinije tako da imamo srecu hehe. Mali bas ima taman debele noge za te pelene.
Jagodica bobica ja sam pokrivala dekicom po izlasku iz bolnice dok nisam nabavila onaj jastuk za novorodjence kakav imaju i u bolnici. Onaj koji se preklopi i sveze. Tada mi je to bilo najsigurnije. Vrecu je super uvesti kada se krene migoljiti jer ne moze iz nje skliznuti ili si je baciti preko glave.
Cure kak ide zdrava prehrana? 😛 Meni prvi dio dana bio super zdrav, cak i odvjezbala trening s youtubom, al zato je muz dosao iz ducana s kinderbuenom i odlucio radit hamburgere za veceru. Sve sam pojela. Ne slusa me nis:)
Pozdrav iz nocne. Cijeli dan je danas cendrao jer mu se spaca, zaspe dok sisa i onda budan cim ga ostavim. Sad vise od sat i pol traje seansa.
Zarice evo drugi dan prosao bez ispadapekla jucer navecer klincima palacinke- ali od pirovog brasna- i to integralnog pa sam pojela 2 s marmeladom za dorucak. Rucak kelj i domaci kruh od pirovog brasna. Hrpa voca i quinoa za veceru. Odvjezbala 20-ak min. Odoljevala cak ii keksima i toplom kruhu. Bit ce jedino problem ako muz sutra kupi u trgovini slatkise.
Ja robicu ne kupujem uopce- malcu sam kupila medo idojelce za 50 kn i dvije pamucne kapice.
Toliko sam robice dobila da mislim da bi izbio treci svjetski rat da mu nesto kupim. Ionako zaga Ali zato sam uzela kantu i vrecice za platnene, 4 nova covera, eno skrivaju se na terasi od muza
[iimg]
S obzirom na vase okp-ove s robicom ja nikad necu staviti ovdje sliku jer vas previse volim
[iimg]
Evo malo sa ae javim iz nocne. Madam nocas laganini grick p spava pa gricka i tako vec 45 min se nacicava. A dobro srecom ne spava mi se.
Losa pa zato mi moja izgleda jos mrsavije jet je duga kao neke vase "starije" bebe a malo kg ima. Ocito na mene metabolizam 🤷♀️
Jagodica bobica ja sam sa poplonim ju pokrivala kojeg bi zavukla u madrac sa svih strana dok se nije pocela meskoljiti sa nekih 15tak dana onda smo uveli vrece za spavanje i napokon sam ja počela spavat bez strahova jer mi se zavukla pod poplon. Tako da se meni vreca pokazala kao pun pogodak.
Annika kazni me slikom kad vec ne dobivam kile dabti bude lakse. 😂 Tko zna kakva bi ja bila sa 3.
Hellou, Grizli izgleda da je prošlo cijelonoćno spavanje 🙄
U 3i30 se probudila, 3i45 jela i evo dodajemo se s dudom.. umire od smijeha pa mi je ok jer se topim na ta njena gugutanja i face koje slaže u polusnu, samo da ne potraje 😝
Cure ima da to proslavite 🤣
.
Uspješno odolijevam slatkom vec dva dana, jučer pojela pola čaše pudinga ali sta cu kad nam mama donijela fini topli mirišljavi, bar nisam cijeli 😁😁
Trening pravi nisam odradila ali animiram malu s pilates loptom i fine upalice imam :)
[/url
Annika ja isto koristim pirovo integralno :)
Mm danas napravio proteinske cupavce bez brasna i secera. Iznenadjujuce dobro
Annika 🤣🤣🤣
Zarice dobro si ti to odradila jucer 🤣
Jagodica bobica ja sam svog pokrivala s dekicom i gore onaj poplun/jastuk sve dok se nije poceo otkrivati i pokrivati po glavi..sad je u vreći.
.
Moj se nocas krenio meskoljit oko 12 i ja mu dam dudu samo da odem na wc, kad sam se vratila on zaspao tako da je budenje bilo oko 3 🙂 pa u 5 i evo sada...prvi dan da sam prespavala muzev odlazak na posao 🙂 obicno ga ispratimo nas dvoje.
Uh jeste se raspisale
Crnokosa lakse mi je kad znam da ima još neko kome beba ne spava jer su ovdje većinom spavalice i baš velika bebaca
Red Fox hvala puno, pa zvala sam ne primaju do daljnjeg a privatne su nam sve poliklinike zatvorili tako da eto ostajemo bez pregleda kukova o bez ijednog cijepljenja stvarno užas
.
Ja sve kombiniran i svaki dan mora biti sriktam baš
DeeSB očarana sam njenom kodicom i ova roza kombinacija 👌
Cure koje su ostavile robicu robica je preslatka jedva čekam i ja curicu kako ću tek nju riktati
Eh cure pošto pisete o mjescnim kombinacijama kako ste vi osmislili ja ga slikam sa naramdzama koliko mjeseci toliko narandzi i kad bude godina dana stavit ću u korpicu narandze i et hahah
Mi smo malca sinoć vagali i mjerili i po našim mjerama 62 dug i 5700 težak
Sortiraj odgovore
Najstariji