ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Travanj 2020. 17:12

Lavice ja sam za korekciju prehrane :-)
    Na trbuhu trebaji imati rukice ispod tijela i biti oslonjeni na laktove. Kad to savladaju se mogu krenut okretati. Mi smo vjezbali na laktovimai sad vise ne pliva na trbuhu 

Taani
    11. Travanj 2020. 17:26

Ovaj naš se cijeli dan smije i to jako glasno, odspavao sat vremena u komadu, čudo jedno. Zadnjih 2 sata se malo pati s prduckanjem, da nema toga, mislim da bi se smijao i igrao cijeli dan  Nismo danas išli u šetnju, mm zaspao na kutnoj dok mama animira bebu  svaka njima čast XD
    -
    E da, ja jučer zaboravila dati Biogaiu oko podne, kao što mu inače dajem, sjetila se tek kad je i druga pelena predvečer bila bez kakice, što je za njega čudno. Onda se patio s kakanjem pa se opusti samo kada ga netko od nas dvoje drži i lagano skakuče na pilates lopti (blažena bila, svaki put ju zaboravim spomenuti a pomogla je i meni u trudovima). 
    -
    Kada je na trbuhu nekad se pravilno drži, nekad protestira, ali glavu i ramena drži podignuto, mislim da je to okej za njegovu dob 
    Stavljam sliku da odmah vidite i koliko je debeeliiii <3 Zanemarite pozadinu, imali smo DIY photoshooting 

MaRe
    11. Travanj 2020. 17:27

Mi odvalili dva sata šetnja...izgorila sam xD Noge i kukovi mi se raspadaju...on uopce nije spavao nego je samo gledao iz kolica...dosli doma..jeo i eno ga u gymu prica igrackama sta je vidio 🥰🥰
    Ja sam krepana...ostalo mi jos samo jaja ofarbat i narezati sunku i ostalo za sutra.
    Mrgud ja svaki tjedan navecer popijem po 2dc pive...taman gutljaj dva haha 

MaRe
    11. Travanj 2020. 17:28

Taani

Ovaj naš se cijeli dan smije i to jako glasno, odspavao sat vremena u komadu, čudo jedno. Zadnjih 2 sata se malo pati s prduckanjem, da nema toga, mislim da bi se smijao i igrao cijeli danNismo danas išli u šetnju, mm zaspao na kutnoj dok mama animira bebusvaka njima čast XD
    -
    E da, ja jučer zaboravila dati Biogaiu oko podne, kao što mu inače dajem, sjetila se tek kad je i druga pelena predvečer bila bez kakice, što je za njega čudno. Onda se patio s kakanjem pa se opusti samo kada ga netko od nas dvoje drži i lagano skakuče na pilates lopti (blažena bila, svaki put ju zaboravim spomenutia pomogla je i meni u trudovima).
    -
    Kada je na trbuhu nekad se pravilno drži, nekad protestira, ali glavu i ramena drži podignuto, mislim da je to okej za njegovu dob
    Stavljam sliku da odmah vidite i koliko je debeeliiii &lt;3 Zanemarite pozadinu, imali smo DIY photoshooting

Bombica mala 🥰🥰🥰🥰

mrgud_zg
    11. Travanj 2020. 19:08

Taani bas je sladak. 
    Mare 🍻
    Moj imao super dan, bio fakat super volje. Nije opet skoro nis spavao. I sad oko 7 krenula nervoza i bzvz plakanje. Vjerojatno od umora 😣
    Gledam kupit nosiljku. Zivcira me kaj nemrem nis probat. Jel ima tko neku od onih mekih, tipa freda bazzinga zmajcica?

DeeDee
    11. Travanj 2020. 20:03

Nama se nastavilo urlanje. Pretpostavljam da su nekakvi grčevi jer se smiri kad je stavim na sebe na trbuščić. Doslovno se smije, plače, smije, plače.. i inače mi u 24 sata jede 7 puta u zadnje vrijeme, od jutros do sad je jela 8 puta već. Sise su mi ispuhane skroz, nadam se da bar dva sata neće pitat da se stignu koliko toliko napunit.

Taaani baš je bucko ❤️

Mrgud nemam ali sam čula samo pohvale.

[/url

• Mo_zg
    11. Travanj 2020. 20:24

Pozdrav cure, čitam vas svakodnevno, ali se do sada još nisam javljala. Netko je pitao za nosiljku pa bi voljela podijelit svoje iskustvo i tako nekome možda pomoć pri odabiru. Imam bebu od 2 mj i već dugo koristimo nosiljku Ergobaby Embrace koja je baš napravljena za bebe od prvih tjedana života. Jako je ugodna i mekana, vrlo lako se stavlja, a ono ne baš manje bitno, cijena joj je 600kn....što je dosta jeftino u odnosu na ostale Ergobaby :) Naručila sam ju iz BabyLand ducana. Eto, nadam se da će nekome od vas biti od koristi info :)

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

Simbalija
    11. Travanj 2020. 20:54

mrgud_zg

Taani bas je sladak.
    Mare🍻
    Moj imao super dan, bio fakat super volje. Nije opet skoro nis spavao. I sad oko 7 krenula nervoza i bzvz plakanje. Vjerojatno od umora 😣
    Gledam kupit nosiljku. Zivcira me kaj nemrem nis probat. Jel ima tko neku od onih mekih, tipa freda bazzinga zmajcica?

Imam zmajčicu, spas za moju kičmu i ruke budući da je moja beba udvostručila porođajnu težinu prije tjedan, a rođena s 3,5kg 🙈🙈
    Voli biti u njoj, prije je samo spavala sad voli razgledavati dio šetnje. Super je za šetnju šumom bez čega ja ne mogu, a u njoj je i doma znam uspavati. Vrlo je jednostavna i praktična.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    11. Travanj 2020. 20:57

LoSa84

Lavice ja sam za korekciju prehrane :-)
    Na trbuhu trebaji imati rukice ispod tijela i biti oslonjeni na laktove. Kad to savladaju se mogu krenut okretati. Mi smo vjezbali na laktovimai sad vise ne pliva na trbuhu

Kužim, hvala ti. Morat ću je malo onda korigirati kad je na trbuhu. Kad je bila manja je držala ruke ispod ne znam zašto sad radi to "plivanje".

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• mom12
    11. Travanj 2020. 21:00

I moja je danas grozna..samo cendra.
    Nezmam sta joj napravit...cak odbija jest..
    Od 150 popije nekih 120 130...nikako bocicu cijelu pojest....trpa ruke tj sake cijele u usta...sve me strah da su zubi...😯😯...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.