ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    11. Travanj 2020. 14:28

Ej ženice, sad se uspjela dokopat mibitela i sjest malo. Nama maloprije bila murija jer su dobili dojavu da kod nas ima cca 25 ljudi, tresti glazba i ne znam ja što. A kod nas 4 auta 2 naša i jedan od mojih drugi od svekrve, moji žive u zgradi, stari u utorak ide na teren i sad idu vidit malog. Ovaj moj popizdio, znamo i tko je mogao prijaviti "okupljanje od 25 ljudi" naravno došao neki nadobudni kreten, nit rukavica nit maske i sve nas popisao..

Ja danas sva u poslu, s obzirom da je mali spavao od 21 h do pola 5 i nakon boce do pola 8 ujutro noć je bila zadovoljavajuća i ja se uspijela naspavati ☺️ Simbalija  🥳👏 za zubić! Naše malo čudo sve trpa u usta, čeljust tvrda, kupila sam mu neke kapi za lakše izbijanje zubića, pa kad stavim na prst da mu natrljam umire od smijeha kad izvadim dreka, opet smo na tome da neće sisu 😝
    No, već danima hoću pitati jel vi bebe oblačite po baby handlingu? Meni totalno nepraktično to, jer se počeo otimat. 

11. Travanj 2020. 14:30

AnnA moj to isto radi non stop. Trpanje ruku u usta cak istovremeno sa dudom  Cuje se kako mljacka kad si cucla ruku. I to 15 min nakon jela. To je normalna faza razvoja jer oni sada u oralnoj fazi preko usta zapravo upoznaju i sebe i svijet oko sebe. Moj dize noge i vec otvara usta jer hoce i noge strpat u usta  I dekicu, tetru i sl. si trpa u usta.
    Ja sam svom danas obukla bodi dugih rukava, hlace i carapice pa me mama isprepadala da mu je hladno  

DeeDee
    11. Travanj 2020. 14:32

Ajme Lorena kakvih idijota ima, boooože.
    Ja moram priznati da nisam baš baby handling koristila, nisam ni čula za to do foruma jbg, nisu spomenuli na tečaju, ni u rodilištu, a ni patronažna. Trudim se dizat je i spuštati preko boka i to je to 🤷

[/url

DeeDee
    11. Travanj 2020. 14:36

LoSa ma mislim da im fakat nije hladno, ne znam kako je kod vas ali tu je u hladu 23 bilo, a na suncu baš pečenjara..
    .
    Moja je sad u fazi lizanja 🙈 pljune dudu i onda je liže i smije se. Ili ako joj ja neš radim oko lica, poliže mi ruku ako ne pazim, presmiješna je. A glavna fora joj je pljunut dudu i onda je povući natrag u usta, jedino pop. ako joj dok se tako igra padne da ne može do nje, odmah drama

[/url

Lavica27
    11. Travanj 2020. 15:33

Mi smo jutros bili dva sata unsetnji,uzeli si od doma kavu,kakav preporod🥰 Mali je prespavao sve naravno. Evo ga sad ubm drugoj rundi spavanca sa sekom a ja sve obavila za Uskrs po kuci napokon.
    Macutica kako to mislis dva bodija? Ne kuzim bas...to je kao da mi imamo dvije potkosulje? Ja svog oblacim po doma dugi bodi, hlacice,carapice. Ako smo vani ujutro onda ide dekica i hoodica gore a ako je popodne ide bodi kratkih rukava i preko nesto na cif. 
    Inace opako me počele iritirati ove +2kg od poroda,odnosno izgled tog donjeg dijela trbuha,nekako me sve steze. Pocela sam svaku drugu vecer setati po 3km ,onda legnem doma i onesvijestim se. Razmisljam nakon Uskrsa "korigirati"prehranu,necu reci ici na dijetu jer ne mislim nista drasticno,samp izbaciti gluposti koje usput pojedem a ionako mi ne trebaju... hoce jos koja samnom😁😁😁
    Sto se tice slinjenja i trpanja u usta,to je faza da... mi smo bas svaki zubic itekako osjetili s prvom,nikakvog spavanja samo zabava po noci🙈
    Mikio preduvjet da se rola vamo tamo je da samostalno okrece glavu lijevo desno na trbuhu sto radi sigurno vec koji mjesec. Uci je kad je na trbuhu oslon na laktove,mi smo to na vjezbicama radili.

DeeDee
    11. Travanj 2020. 15:56

Ja odspavala od prošlog komentara do sad, oprosti Mrgud, išla joj dudu držati jer joj je padala i izvrnula se kraj nje 🙈
    Sad se nešto počela meškoljit, sve me strah buđenja..

Lavice ja bi ti rekla da ću ja ali nisam sigurna da sam spremna, mogu probat pa da se supportamo. Počela sam vježbat svaki dan malo dok je ona u gymu, pa me gleda i smije mi se, to mi je fora, 2u1 igra i vježba

[/url

• mom12
    11. Travanj 2020. 16:03

I ja i muz smo zadnjih par dana sa bebicom u sumi i sa kavom😁😁..bas nam je lipo...dugo nisam ovako gustala...

DeeDee
    11. Travanj 2020. 16:18

Evo tipkam se s kolegicom, kaže da je njoj mala spavala po cijele dane do 3.mjeseca, onda je počela preko dana samo dva puta po pola sata i po noći se budila svaka tri sata, a negdje od 5 mjeseci ne želi uopće preko dana, jednom možda. A od njene sestre taman s 4 mjeseca počelaspavati kako treba tako da..sve će nam se to vjerojatno sto puta okrenuti
    .
    Mi smo stalno u šumi jer nam je na minutu od kuće i baš uživam u tome

[/url

Simbalija
    11. Travanj 2020. 16:21

miki0

Lavice ti si bas nam neki dan rekla da od carskog ostaje taj donji trbuscic kad sam pitala pa si me utjesila 🙈🙈
    Ja sam - 2kg pa me zivcira taj donji trbuh napuhnuti, al kao mislim si da je prekratko proslo od poroda da nestane skroz, a i budimo realni, uvijek sam imala bar mali trbuscic, nisam manekenka 🤪🤪
    Ona kad je na trbuhu ju narihtavam na laktove iako ona ispruzi ruke u stranu i ko da "pliva", stalno ju vracamo, a kad spusti glavu spusti na nos a ne na stranu 🙄

Moja isto ispruži ruke kad je na trbuščiću, što je trebam ispravljati? Vježbamo bok, ali sama neće.. Ne zanima je uopće..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

DeeDee
    11. Travanj 2020. 16:50

Točno sam predvidjela nastavak dana, isisala mi je dušu, 10 minuta lijeva uz negodovanje i nece nikako više, počela gurati rukom i odbijati se od mene nogama 🤷 stavila je na desnu, par minuta drame, micanja glave lijevo desno, tri puta povuče pa počne plakat, bo.. na kraju je i nju 10 minuta, skoro zaspala na cici. Sad se smiješi blaženo u ljuljački, možda još nešto i obavi 🤷

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.