Taaani po mom mobitelu sam teški kroner 😂😂😂
Neki dan me isto tako predstavio, dobro dok nije u službenom mailu 🤦
[/url
Pozdrav cure,
sta mislite kad bi mogli prijeci samo na bodi bez iceg ispod. Moja nosi dugi bodi i ispod kratki i pamucne hlacice i carapice..
Ovaj osip hrapavi po laktu brijem da je od vrucine, imala je malo deblje hlacice jucer i kad bi ju mijenjala skuzila sam da je imala malo vlazna stopala, moguce da joj je bilo vruce i da je tako odreagirala, bac citam da je moguc osip i od vrucine..
Cak je i malo spavala i bila nervoznjikava, sad sve vrtim film i ocito joj je bilo vruce, jao kad moramo uciti na greskama, bas mi bude krivo kad nesto odmah ne skuzim 😬
Kod mene su bodici 68 kratki rukav.... a jos nosi 62 bodice...neznam kako joj vise nisu mali...jedva ceekam se rjesit 62 broja mojoj cak i 56 jos neke stvari mogu...ovi brojevi su komaaa..
Ja nisam nikad stavljala duple bodiće, ima bodi i preko ili tuticu ili hlače i majicu. Malo kratki bodi, malo dugi, šta mi dođe pod ruku.. al ako se nastavi ovakvo vrijeme mislim da ću samo na kratke
[/url
I moja slini već neko vrijeme i to sve jače svaki dan, ne povezujem ti s ničim
[/url
I moj slini i trpa ruke tipa sat vremena nakon jela. Znaci nije gladan. Ne znam do cega je to. Nwkad cak dok duda dudu ubacuje prste u usta.
I evo cini mi se da se jucerasnja nervoza nastavlja. Krasno. Sve si mislim neki skok ali ne trazi hranu non stop tako da stvarno ne znam
Pozdrav cure,
sta mislite kad bi mogli prijeci samo na bodi bez iceg ispod. Moja nosi dugi bodi i ispod kratki i pamucne hlacice i carapice..
Ovaj osip hrapavi po laktu brijem da je od vrucine, imala je malo deblje hlacice jucer i kad bi ju mijenjala skuzila sam da je imala malo vlazna stopala, moguce da joj je bilo vruce i da je tako odreagirala, bac citam da je moguc osip i od vrucine..
Cak je i malo spavala i bila nervoznjikava, sad sve vrtim film i ocito joj je bilo vruce, jao kad moramo uciti na greskama, bas mi bude krivo kad nesto odmah ne skuzim 😬
Mi smo već dugo samo bodić i hlačice i čarapice, jedino ako idemo u šumu ili puše joj stavim jaknicu. Osim ako je u nosiljci onda isto samo body dugih rukava jer prekuha. Moja ne voli vrućine 🙈
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
E je netko spominjao da zna biti sluzava stolica kad izbijaju zubići? Sad sam uočila dosta sluzi i ovo joj je već treća danas, inače smo na jednoj do dvije max.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Ako se sjecate ja sam pisala da je poj poceo slinit ono kad je strajko s dojenjem. A to je bilo prije mjesec i pol. Tako da nebi rekla da to ima puno veze sa zubima 😁
Ja svog sad oblacim otprilike isto ko po zimi. I dalje su mi najdraze jednodijelne pidjamice preko bodija. Prije smo grijali na 22. A sad mi je tolko doma normalno prek dana. Imamo veliku terasu i sve je otvoreno ana terasi subcobran, inace je na suncu pretoplo. A u setnji jos obucem neku hoodicu preko, ipak on pezi u hladu u kolicima. Nisam nikad napipala da je znojan. I uvijek ima i preko hlacica carape jer on tolko lamata nogama da si skroz skine ta stopala 🙈
Ps. Prijavljujem da sam neki dan uz rucak popila pola pive 😁🍺 #nemajka 😂
Mrgud i ja sam neki dan pol čaše z guštom, inače uzmem gut dečku ako pije neku finu, ove obične mi nisu napete :D
.
Vita je danas u nekoj nervoznoj "ful sam gladna ali neću jest" fazi. Od jutros je jela 5 puta i svaki put borba, sad ovo zadnje je bilo takvo vrištanje u suzama da sam išla zatvoriti balkonska vrata da mi netko ne zove plavi telefon.
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji