ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    11. Travanj 2020. 07:36

DeeDee

Ovaj kafić je kadica jel 🙈🙈😂
    Mobitel pamti nemajkine navike bit će

Hahahah tocno sam to pomislila😂😂😂
    Nasa noc je bila...od 5je non stop njurgao pa bo cicu pa nebi pa bi prdnuo pa ne ide...uh.
    Tockice nasa kadica je ful slična, ona aqua scale, ja ga odnstarta tako kupam. Obozava vodu,zaplace dok ga prenosimo iz kade u rucnik. 
    Beba nisamnodg na tvoj prosli post,da mi smo doma od 18.2. Jos. I bili smp poslije prehladjeni pa pucaj pitanje. Treba samo cistit fizioloskom cesto,ako je jako zastopana prije svakog obroka obavezno. 5ml u svaku nosnicu na bok. Ako imas i neki balzam tipa balm by jela mazi na sinuse i ispod nosnica prema uputstvu.

Točkica37
    11. Travanj 2020. 07:43

Mojem nekak vise pase kad ga drzim i tusem preko njega ali morat cu cim se otvore trgovine kupiti neki nastavak za kadu, mozda mu se dopadne. 
    Jel se vasi ljuste nakon onog ciscenja?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Grizli
    11. Travanj 2020. 07:48

Zaboravila nocas napisat da cestitam Prvom zubicu grupe 😍😁... Simbalija
    DeeDee drago mi je da ste nasli i vi svoj wc 🤣 ko i mi. Ne znam zasto al ocito funkcionira...
    Sretan dan svima da bebe budu dobre. 

Macutica
    11. Travanj 2020. 08:32

Lala27

Što se tiče oblačenja preko glave, naravno da nije ljubitelj 😂 Ali sad to nekako brzo ide, prvo naberem bodi skroz, onako da izgleda samo kao krug onaj dio koji ide oko vrata, ono što se kopča da dođe gore skroz do tog dijela koji je uz vrat, ako me kapirate 😂 Znači to tako napravim, podignem mu glavu jednom rukom, a drugom stavim bodi samo na zadnji dio glave, pa spustim glavu i onda navučem preko lica. Ne znam bolje objasniti 😂 Ako ste skontale kako to izgleda, tako ne shvati ni šta se dešava, više negoduje dok navučem rukave

Isto tako radim i drama je sa rukavima 🤭

Lavica27
    11. Travanj 2020. 08:41

Tockice moj se oljustio. I on voli kad ga pod pipom ili tusem po jajcima kupam😂😂😂🙈
    Mi za lice imamo Uriage kremu (jos dok je u bolnici bio trazili me da mu donesem),ajme presavrsen miris ima... i bogata je.

• Zarica
    11. Travanj 2020. 09:01

miki0

Jutro svima nakon koma noci 😴😴😴
    Znaci mislim da je regresija sna u pitanju… 😩 Ona se probudi svakih pol sata ko kako i preko dana spava i dosadbo joj je u mraku pa pocne cendrat i onda protestira jer ne zeli spavat. Na kraju zaspe i onda kroz pola sata do sat opet sve ispocetka.
    Nocas je muz bio cvrsci pa je on preuzeo.
    DeeDee i Grizli jucer sam vas se sjetila jer je moja 2x kakala bas u lezaljki 🤣 oba puta ju stavila pored stola dok mm i ja pojedemo rucak i veceru ona nas gledala umirila se i 💩 🙈
    Majce/bodije i ja tako oblacim, cak su nam i na baby handlingu pokazali tako i trikove da polozis ruku unutra da ne promjeti da ide majca preko glave, al mi kad ruku u rukav pokusamo e to krecu drame samo takve.
    Melem atopic je nama super, nije premasna, ja je stavim jako jako malo njoj na lice jer se lijepo razmazuje. Meni na njoj fali jedino onaj klasicni miris melema, ovo je 

Nisam imala pojma da postoji regresija sna, pa kad ce prestat ta neugodna iznenadjenja:) a vidim da je prva bas oko 4tog mjeseca. Drzte se

Simbalija
    11. Travanj 2020. 09:41

miki0

Simbalija

Znači nama ipak nije bio problem ni pun mjesec ni regresija sna već smo dobili prvi zub!! Ne mogu vjerovati i dalje, uopće se nisam nadala tako rano. Bye bye bradavice 🙈🙈

Vau!! Bravo!! 🥳🥳
    Jel nam to prvi zubic u grupi?? 🙃🙃
    Joj mene moja grize desnima za bradavice vec 2 tjedna. Sve me strah kad zubi dodu. Javi kak je to 🙈🙈
    Jel se vidjelo da ce izbiti? Naoteceno, crveno, bijelo…?

Hvaalaa 🥰 iako bi radije da smo zadnji zubić u grupi 🙈
    Iskreno ja nisam vidjela ništa osim što mi je pod rukom bilo tvrđe, ona baš i ne da gledati u usta, ali  slini već dva mjeseca, tako da sam po pričama drugih mama zaključila da će uskoro, ali sam mislila negdje za 2 mjeseca 🙈🙈🙈
    Što se tiče griženja još ne primjetim razliku, kako je boli i svrbi na cici je od jutra do mraka, ali bradavice se još drže. 😁

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Simbalija
    11. Travanj 2020. 10:00

Sad sam napokon u miru pročitala zaostatke, hvala svima na čestitkama na zubiću ♥️ kažu da nakon prve jedinice ide odmah i druga, ali na tom mjestu nije ništa tvrdo 🤷🏻‍♀️
    Što se tiče kupanja, bebi isto odgovara da je puuno vode u kadici i onda si je sva sretna i lupa nogicama, prije smo na trbuščić stavljali tetricu, ali sad kako je zatoplilo to ne radimo i ne primjetim razliku. Inače je toplokrvna beba i ne voli pretopljavanje, bar nešto na oca 🙈
    Najčešće krene vrištati kad joj oblačim rukice od bodija, to još nismo uspjeli usavršiti bez vriske i onda plače dok ne dobije cicu nema šanse da se umiri. Peremo je triput tjedno, kosicu sa šamponom jer je čupavica totalna.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

mrgud_zg
    11. Travanj 2020. 10:15

Cure moram vam rec da ce danas neka apokalipsa, moje dijete je spavalo do 9 🙈😂. Znaci sinoc se ugasio u 21:30. U pol 4 hranjenje. Pa se pokenjo pa presvlacenje pa se razbudio pa opet htio jest (2cice cak). To je trajalo sat vremena sve skupa. Al onda zaspo i hranjenje u 7 i opet zaspao do 9. Probudio se super volje. Ne pamtim kad je tolko spavao 🙈
    E da, simbalija cestitam na zubicu 🎉
    E i moj isto mrzi rukave. Ovo prek glave jos prode ok al rukavi su kaos. Sad kad je toplije imam bodije kratkih rukava pa je onda samo 1 dugacki i lakse ide pa je bar malo lakse. Il digacki bodi a preko kratka majica (kolko sam robe dobila imam sve kombinacije 😂)

Taani
    11. Travanj 2020. 10:56

Jutro svima (skoro podne )!
    Mi smo se, nadam se, vratili u naš ritam - spavanac oko 20.30 h, hranjenje oko 4 pa u 9, milina :) 
    U noći se pokakao pa sam ga morala presvlačiti, a svakako je bio budan kao zmaj, mislila sam da nikada neće zaspati ponovno. Stavila ga kraj sebe, dudu mu vratila 18 puta i zaspao .
    -
    Mi njega kupamo u najobičnijoj kadici iz Kauflanda, sjećam se da sam naletila kad je bila na akciji i platili smo ju moćnih 25 kn . Realno, komad plastike ni ne vrijedi više. Kupa se uvijek s većom gazom na prsima, mm ga drži i polijeva, zabavlja, lupa rukicama njegovim po vodi, igraju se, a ja ga ribam . Prijelaz kada-ručnik mora biti instant inače vriska, ako ga se odma umota u ručnik, onda se nastavi smijat i ne buni se. 
    -
    Što se oblačenja tiče, ista stvar kao kod svih, prokleti rukavi. Nosi još neke bodije dugih rukava jer će ih prerasti narednih dana, ali inače, blaženi kratki. Sve ostalo super, ja njega uvijek smirim presvlačenjem. Kad negoduje da više ne znam što mu je, makar bio i suh, čim mu čarapice skinem zna da ide presvlačenje i sve "tegobe" prolaze.
    -
    Jučer u šetnji gledam baš kako da mu ne bude vruće, više ne znam kako bi dijete trebalo biti obučeno. Vani 23 stupnja, na suncu prevruće, sakrivam ga od sunca da ne izgori . Na kraju je imao kratki bodi i majicu dugih rukava (malo topliju), dolje trenirku i čarapice, i pamučnu kapicu i dekicu. Meni bi bilo vruće, ali on se nije bunio 
    -
    Simbalija, čestitke na zubiću, 'ko bi rekao da će tako rano .
    DeeDee, hahah mislim da mami fale kafići 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.