Ja cu ga vozit u kosari dokle stane unitra i ne žali se Kad je hladnije mi se cini ipak u kosari toplije.
Danas sam se izdajala i on je poceo plakati da je gladan pa sam mu dala cicu i za cudo je krenuo vuci i vukao nekih 5 min te stao i poceo mi se smijati. Cica mi se cinila potpuno praznom i sa izdajalicom nije nista islo. Jel moguce da je u 5 min sve izvukao ? Poslije je jos na bocicu popio 70 mL no onako ko da bas nije gladan. Onace oko 140 mL po obroku popije.
LoSa i ja ću, naravno, ali kažem, imam osjećaj da neće potrajati to 😁
Evo mi izvukli sportski dio, namontirali i ubacili je na kratko, samo da vidim kako to izgleda.. ugl. ima neki skoro skroz ležeći položaj, i taman malo fali za nogice. Rekla bi da je taj najkraći položaj iste dužine kao košara, taman će bit smjena 😄
Ja se nadam bar još dva mjeseca 😀
[/url
Pobjegao mi komentar bez slike
A sad vidim da su i čarape pobjegle 🤣🤣🤣
#nemajka
[/url
Da.. i kad staviš sve na mjesto nije zaštićena od npr. vjetra kao u košari.
Nego, shopping kraljice..
[/url
LoSa nema izdajalice do bebe tako da je moguće. Ali ovo da sad hoce na dojku je predobro. Mozda da ga probas preduhitriti dok jako ne ogladni i stavljati svako malo, pa skuzi i on kako je to super.
Vi pisete koliko vam cesto klinci jedu, on otkad samo sisa nema reda nikakvog. Orprilike 15 puta na dan
[iimg]
annika ja samse isto iznenadila kako odjednom hoce. Probac cu mu cesce dat pa mozda pocne sisat... sa skoro 5 mjeseci
Ja sam se jedva sada docepala foruma, posto gospodicna nam ne da mira. Lagano ludimo🙄 sad jedva cekam pregled pedijatra😅
.
Lavice, da znaci iz jedne sise 120mL i iz druge isto il malo manje..desna mi je slabija. I onda imam za iducih 6h dva obroka, posto ona jede svaka 3h..al sada nesto i cesce. Ocito mi je slabo mlijeko.
Izdojim se u podne za taj obrok i za 15h. Onda oko 18h bi trebala.opet za taj obrok i iduci.ali sad nemam pa samo za jedan i onda u 21h dohrana i ponoc dohrana...u ponoc se izdojim za tri ujutro i sest ujutro. Ugl, tako nekako to kod nas izgleda :) ali nece zadugo🙄
.
Vasa djecica sva imaju dosta kose, ocito imam samo ja celavicu🤪🤪 slikam sutra tu flekicu. Znaci to je rodin ugriz, uopce mi nije palo napamet🤔
.
Jao danas se toliko izgrebala sa izgleda kao ratnik neki..a nikako joj noktice odrezat, svaki put se budi kad ju uhvatim.
.
Sto se tice izdajanja, ja bi ga zaobisla da mogu, ali moja curica od pocetka odbija cicu..krene, pa pljune, pa zvace, pa plakanje i sve ispocetka.. tu i tamo uspijemo na 5-10min..a u zadnje vrijeme nista. Zato se i bojim da mi mlijeko odlazi😟
Tako da ja imam samo tu opciju...i sad dohranu smo poceli uvoditi, Novalac.
.
Petra tebi svaka cast.. skidam kapu..mi smo danas na izmaku snaga s malom, a ne mogu zamislit da imam 2 takve plus 2 malo vecih🙈💪
.
Mi smo danas narucili ovu njihaljku 😍 nadam se da ce htjeti biti u njoj. https://bazzar.hr/p/2RGX6AE-fisher-price-sjedalica-rocker
Bok svima, mi smo isto danas imali naporan dan, sad je princ na spavanju pa da vas malo procitam 🙂 petra ja se tebi svaki put divim kad citam 🤦🏼♀️
Jeste vidjele lidl? Ja bum poslala muza po sve 😂 lavica opet sam zaboravila, sram me bilo 😂 ak mozes preporuciti velicinu. Sad imamo lidl bodije 62, ima jos mjesta u njima. Kaj mislis jel bude mu onda 68 dobar na ljeto?
I ja odlucila da sutra idemo u setnju s nosiljkom, izludit ci vise i stanu 🤦🏼♀️ Ici cemo po stubistu tak da me ceka dobar trening.
Inace cure koje imate muzeve koji obrtnici ili tak nekaj, a pogodeni su ovim mjerama s coronom,saljite zahtjev za potporu od hzz-a, mom muzu su prihvatili tak da je i on s nama sad do lipnja, dobiva minimalac
Sortiraj odgovore
Najstariji