ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    02. Travanj 2020. 16:34

Joj Petra, ja vam samo zelim da sacuvate zdrav razuum ti i muz, ja se umorim dok samo citam

[iimg]

PetraB
    02. Travanj 2020. 16:37

annika

Joj Petra, ja vam samo zelim da sacuvate zdrav razuum ti i muz, ja se umorim dok samo citam

🤣🤣🤣🤣
    Ma sve je to ok, proci ceva onda nek ih brat i sestra paze 😅😅

url=https://lilypie.com][/url

02. Travanj 2020. 17:06

PetraB svaka cast ženo 🤗💪🏼

• mom12
    02. Travanj 2020. 17:26

Moja kolica sa sportskim djelom mogu od 4.mj al to cu vidit...mislim da cu uzet ona mclaren sportska...mogu od 0+ i jako su lagana....nema logike da kosara bude do 3mj onda i jaje do 3mj a kako bi beba isla u normalnu autosjedalicu sa 4mj a ne sjedi..jer i ono je do 9kg

• mom12
    02. Travanj 2020. 17:30

Power pumping sam ja radila pomogne malo...al treba svakodnevno radit...dakle 20 min lijeva pa 20 desna pa odmor 10min...pa 10 min lijeva pa 10 desna pa odmor 10 pa opet 10 lijeva pa 10 desna....nemogu sliku postavit javlja mi gresku neku...napisi na google power pumping o izbaci slike

DeeDee
    02. Travanj 2020. 17:33

LoSa pa to i ja gledam jer mi preko dana uglavnom spava u kolicima, išla sam mjeriti, košara ima 70cm. 
    A ona meni sad ima 59cm s 2 mjeseca i računam da može bit u košari do jedno 65cm max, ne može bit nabijena od vrha do dna 😮
    Petra svaka čast stvarno, kao što je anikka napisala, ja se pogubim na pol čitanja 🤦

[/url

02. Travanj 2020. 18:02

mom ne kuzim zasto bi i jaje bilo do 3 mj ako je kosara 
    DeeDee moj je pred 10 dana bio 62 cm a moguce da je ova kosara za po kuci isto 70 cm. 
    Nisam ja Roda... ja sam anti Roda 

Simbalija
    02. Travanj 2020. 18:09

Lavica27

Meni je fizijatar s kceri rekao da s 4mj moze u nulti u sportski, s 5 mj na 1.stupanj a u sjedeci kad se sama posjedne i tako je bilo,posjela se sama sa 6mj i prešla u sjedeci. Potvrdila i pedica.
    I ja samo kupujem.
    Zarice nekad sam instetna Hahah. On spava po dva sata u komadu po tri puta na dan pa mi je ovo sok.

E sad baš gledam svoj sportski dio, piše da može u nulti, kolica su Joolz Day2, ali kad ih stavim tako ostane onaj pregib gdje idu nogice, ne znam jel me kužite. Je to tako nornalno ili?

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

Eleonoris
    02. Travanj 2020. 18:51

Bok mamuške😁
    Evo da se i ja malo javim,ne mogu sve pohvatat jer sam odsutna ali evo da malo pohvalim svoju curicu i zaželim vam svima sve najbolje.
    Mi smo bili na drugom pregledu kod pedijatra,moja beba ima 6 kila..ne znam dali je to previše za bebu od 2 mjeseca? Ništa nisu rekli osim da dobro napreduje.Ona jede Nan 1,svaka 2 do 3 sata 120 ml...nekad ne pojede sve uglavnom ostane 20 ml.
    Pije vodice kako nam je pedijatar preporučio.Grčeve nismo imali hvala bogu..samo je ona papalica a kažu da joj moram dati jesti ,da joj ne ograničavam jer ako traži da znaći da je gladna😏
    Ovako ne izgleda bucmasto pa se pitamo gdje joj ide hrana.
    Po noći mi spava super,zaspi oko 22:00,buđenje oko 2,6 i onda u 9 dobro jutro mama i tata😇,preko dana je u kindrebetu,nekad u kolicima ili meni u krilu,nemrem odoljet😁..mi smo kupili Chicco klokanicu i lijepo joj je unutra,večinom spava a što se tiče korone i sad ove izolacije nama su rekli da je poželjno da se ide malo na zrak,nikako među ljude ali da se može tako da u tjednu 2 puta mi prošetamo s klokanicom,živim u malom gradu pa stvarno nema ljudi..roditelji šeču tako djecu u određeno doba svaki na nekoj strani da nema baš kontakta ..
    Ovako ja sama odem do trgovine ujutro..doma sve dezinficiramo,peremo,luftamo🙏😇
    Mi imamo 3 djela kolica ali jaje nam nije potrebno jer za novorođenče dio iza na kolicima ima kolut koji se okreče pa joj se glavca može podići koliko želimo tako da mi nema razlike.
    Želim vam svima ugodan ostatak dana i nadam se da se snalazite sve..čuvajte se..😇❤

• mom12
    02. Travanj 2020. 18:51

Jer je do 9kg...i jaje i kosara..a kako bi se djete sa 4 mj stavilo u autosjedalicu onu vecu...pa mi je logicno da je i kosara tako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.