ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    02. Travanj 2020. 14:56

Lavice mozes biti sretna, nikako stetna

• Zarica
    02. Travanj 2020. 14:58

Ja stvarno ne znam sto cu s tim narucivanjem. Mislila sam da cemo malo ustedit sad kad smo doma stalno, kad ono...pita me muz jucer ocemo danas imat dan bez da nesto narucim

DeeDee
    02. Travanj 2020. 15:03

Mene isto zbunjuje košara..ne znam kojom brzinom bebe rastu ali ako nastavi ovako, 4-5cm na mjesec, nema teoretske šanse da joj bude dobra još 4 mjeseca. 2 eventualno

[/url

Taani
    02. Travanj 2020. 15:29

I ja sam baš nekidan gledala u tu košaru, do 6. mjeseca, ne bih baš rekla. On sada ima oko 7 kg i 60 cm, ne znam baš da će dugo u njoj biti 
    Sad moram i ja pregledati GAP i Sinsay, a apsolutno mi ništa ne treba za njega više, zadavit ću vas . E da, moram u Lidl u ponedjeljak nekako po kratke pidžamice i bodije za ljeto 

Lavica27
    02. Travanj 2020. 15:48

Meni je fizijatar s kceri rekao da s 4mj moze u nulti u sportski, s 5 mj na 1.stupanj a u sjedeci kad se sama posjedne i tako je bilo,posjela se sama sa 6mj i prešla u sjedeci. Potvrdila i pedica. 
    I ja samo kupujem.
    Zarice nekad sam instetna Hahah. On spava po dva sata u komadu po tri puta na dan pa mi je ovo sok.

02. Travanj 2020. 15:54

Mi imamo neka kolica u kojima spava po kuci i kosara mu 5 cm veca od njega  
    Zarica mogu ti ja idgovoriti umjesto Roda- bebanije dobro namjestena... nsmjesti guzu  Tako svima odgovore.
    Ja cu baku u Lidl poslsti. Nemsm js zivaca stajati pred ulazom 

Grizli
    02. Travanj 2020. 15:56

Losa 30% je na nesnizeno. Ja necaku uzela majice i isplate se isto dosle 75kn a jako su fine pod prstima.
    Meni isto sutra stize Sinsay. 🙈
    E nisam rekla za udubljenu fontanelu cula se sa pedi i rekla da je to sasvim normalno posebno kod beba koje brzo rastu u duzinu i ne dobivaju jako puno na gramazi, a moja je takva. Tako da sam odahnula skroz.
    Mi ni nemamo kosaru nego nulti sportski i super mi, stat ce sigurno dokle god je u tom izgledu kosara jer ima bas jos puno mjesta kad ju stavim. Pitanje je koliko ce jos htjet da nista ne vidi van. 

• Zarica
    02. Travanj 2020. 16:01

LoSa84

Mi imamo neka kolica u kojima spava po kuci i kosara mu 5 cm veca od njegaZarica mogu ti ja idgovoriti umjesto Roda- bebanije dobro namjestena… nsmjesti guzuTako svima odgovore.
    Ja cu baku u Lidl poslsti. Nemsm js zivaca stajati pred ulazom

😂😂

Lavica27
    02. Travanj 2020. 16:02

LoSa da nisi ti Roda😳😳😳😳😳 infiltrirala se medju nas😂😂😂

PetraB
    02. Travanj 2020. 16:30

Hani zaspala razmisljajuci o njoj 🤣🤣🤣
    Al kratkog vijeka bilo... Ma nema veze, spavat cu kad umrem 😅😅😅
    Grizli muz je jos ovaj tjedan doma izgkeda, danas ga zvali iz firme i kao za sljedeci tjedan ce se cut. Jbg...razumljivo, on je dva mjeseca doma i stvarno nije realno za ocekivat da ce ga jos pustit, bili su stvarno susretljivi. Al to znaci da sam od pon doma sama s njih cetvero 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️... Tko prezivi, pricat ce... Drzite fige toj jadnoj djeci mojoj 🤣🤣🤣
    Imam pitanje... Tko je ono power pumping metodu koristio? Kad pise 20 min izdajas, 10 odmora, 10 izdajas, 10 odmora pa jos 10 min izdajas... Jel to samo za jednu cicu ili? Ak je za jednu pa nwma sanse da to ubacim negdje 🙈
    Nama hranjenje po 2 sata traje, dok svaka pocica (po 15 min budu svaka), pa bocica (3 puta ih prekidam da podrignu) i onda jos bar 20 min svaka mora biti u uspravnom polozaju radi bljucanja... Taman zavrsim, s jednem, pojedem i krecemo ponovno sve... Jos ak su nervozne pa ne spavaju uopce 🤦🏻‍♀️... Mm stvarno puno sudjeluje. On sve radi oko starijih i nanasa ove dvije male posranke. Prekjucer do 3 ujutro se borio s Karmen, sinoc do 1 s Vesnom... Vidjet cemo sljedeci tjedan kak ce bit 🤞🏼🤞🏼🤞🏼😱

url=https://lilypie.com][/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.