Hvala cure ns svim info i savjetima.
Zarice ja sam u Istri inace da sam u Zg vec bi jansve privatno rijesila, al kod nas posebno u mojoj selendri privatno je SF posebno trenutno. To sto Losa kaz3s bas je eskalirala situacija kod nas. Morat cu zvat pedicu i sve pitat jer ovo me izludjuje. Bas me strah za malenu zadnjih 2 dana. Ne mogu dokuciti od čega bi bili uvecani ti limfni. Bar se meni cini da je to to. Nalazi se na straznoj strani vrata i pipam to kad joj drzim glavicu recimo kad mi je na ramenu. Tijesi me da nema temp i osim kihanja koje je konstatno od kad se rodila drugo ne primjecujem kao neka bolesna stanja zato me to jos vise i zbunjuje.
Mislim iskreno da kod nas u Istri se stanje ne normalizira jos bar 2 mj. i zato mi je drama sta ako nesto ne obavimo na vrijeme, al me umiruje to sto pisete da bar za cjepljenje ima jos vremena i nece biti kasno poslije. Sve u svemu situacija je losa, a prijateljica lijecnica je rekla da ovo nije nista sto tek dolazi.
Pozz iz nocne 🙋
Jesam li ja jedina koja ne jede cokolino?😂😂
Patpat ima tako diiivnu robicu😍😍
Javlja se jos jedan cokolinoljubac 😁 iako ja volim i cokolesnik 🤪 nisam tak izbirljiva. Al za dorucak. Ja ga pojacam s bananom i zobenima. I to mi da energiju za pocetak dana. Bomba 😁
Mi imali jos jedan napadaj plakanja popodne. Nije uho, isprepipala sam ga al nije reagirao. I poslje tog jeo i zaspao. I spavali smo od 6-10:30 🙈. I on i ja 🎉🙈😁😊. Uz par budenja, dio je spavao sam a dio na meni. Al ne pamtim kad je tak dugo spavao zadnji put
Sad se pokakao pojeo jos malo i idemo dalje spavat
Moj i dalje kaka po 5 puta dnevno. Mozda se zato je deblja bas puno. Meni se cini ko da u zadnje vrijeme manje dobiva, al i krace jede. A nisam primjetila da mu smeta sto ja jedem. Ponekad se muci al onda razmislim da sam jela nesto vec sto puta..
Moj kaka no stop. Na pocetku je bilo bas svaka pelena koju smo otvorili, taman da je razmak 15 min. Sad je to na cca 5 puta dnevno al bude toga dosta u peleni. A deblja se svejedno:)
Hvala cure ns svim info i savjetima.
Zarice ja sam u Istri inace da sam u Zg vec bi jansve privatno rijesila, al kod nas posebno u mojoj selendri privatno je SF posebno trenutno. To sto Losa kaz3s bas je eskalirala situacija kod nas. Morat cu zvat pedicu i sve pitat jer ovo me izludjuje. Bas me strah za malenu zadnjih 2 dana. Ne mogu dokuciti od čega bi bili uvecani ti limfni. Bar se meni cini da je to to. Nalazi se na straznoj strani vrata i pipam to kad joj drzim glavicu recimo kad mi je na ramenu. Tijesi me da nema temp i osim kihanja koje je konstatno od kad se rodila drugo ne primjecujem kao neka bolesna stanja zato me to jos vise i zbunjuje.
Mislim iskreno da kod nas u Istri se stanje ne normalizira jos bar 2 mj. i zato mi je drama sta ako nesto ne obavimo na vrijeme, al me umiruje to sto pisete da bar za cjepljenje ima jos vremena i nece biti kasno poslije. Sve u svemu situacija je losa, a prijateljica lijecnica je rekla da ovo nije nista sto tek dolazi.
Joj da sorry, zaboravljam stalno te osnovne info 😒
Bok svima😇
Mene nije dosta bilo ali nekad vas pratim,imam puno obaveza pa ne stignem tipkati.
Htijela sam samo pitat dali netko od vas ima klokanicu ,maramu?
Danas idemo u kupnju pa nisam sigurna što je najpraktičnije jer se ne razumijem baš u to pa ako mi netko može preporučit.
Samo da se i ja pohvalim,bili smo na prvom pregledu kod pedijatra,moja mrvica ima pet kila😁😂..bumbarčič😇🙈..sve je hvala bogu super,nemamo tjemenicu,ništa nam se ne guli od kože,crvenila u peleni nema,grčeve nema,debljamo se,rastemo i puno smijemo...čak se iznenadili da joj nije ništa nakon cjepiva izašlo.
Tako da sam jako sretna i ona je stvarno mirna i dalje je nisam čula kako jako plače.
Zna se zabavljat sama sa sobom po par sati...kupili smo 3 in 1 projector musical mobile i preporučila bi svima.Ona se gleda u to ogledalo,sluša pjesme,gleda zvijezde i reflektore,vrtljak se okreče..super je i cijena se pristupačna.
Hvala ako netko odgovori!!❤
Jutro cure, kako ste?
Eleonoris pa tvoja bebica je baš dobrica ne mogu da zamislim da se ovaj moj zabavlja sam duže od 15 min a ne po par sati sam prava si sretnica, što se tiče narame ne mogu ti dat nikakav savjet nisam još to nabavila
Damnarexx da mi smo isti dan mislim da ima još jedna što je rodila isti dan kad i mi ne znam ko, a u koliko sati si ti rodila hehe da li nam je i to blizu ja sam u 12:39
Grizli, za cjepivo ne brini..cak ne moraju imati sva prije prijave za vrtic, vec do polaska pa se naknadno nosi knjizica cjepiva na uvid. Nece mu nista biti,vidis da svima sve odgadjaju. Sto se tice kukica e tu nisam pametna. Kao trebalo bi se do 8.tjedna zivota obaviti a i nas su narucili sa 10ili 11tj jer ranije nije bilo mjesta pa smo mi privatno otisli. A za limfne,jesi sigurna da joj je to nateceno?
Eleonoris, nisam na ti s nosiljkama za bebe ispod 3 mj. Ja imam Mei Tai.
Jutro cure, kako ste?
Eleonoris pa tvoja bebica je baš dobrica ne mogu da zamislim da se ovaj moj zabavlja sam duže od 15 min a ne po par sati sam prava si sretnica, što se tiče narame ne mogu ti dat nikakav savjet nisam još to nabavila
Damnarexx da mi smo isti dan mislim da ima još jedna što je rodila isti dan kad i mi ne znam ko, a u koliko sati si ti rodila hehe da li nam je i to blizu ja sam u 12:39
Brza si bila od mene😂 ja 14.30😊😊
Hej zene....evo i mene nakon dugo vremena 😀
Moja sefica je stvarno dobra...jos nemamo bas neki raspored, navecer nekad zaspe u 10 nekad u 12, 1 ali bar kad zaspe odspava 5-6 sati, pa sisa pa jos neka 3 sata spava pa tek onda ustajemo i prebacujemo se u dnevni. Zadnje vrijeme se igra u baby gym-u i zaspe tako igrajuci se.
A sto se tice pregleda mi smo prosli petak obavili UZV kukova i mozga i sve je super. Jedino se kraljica derala kao mali vol kad joj je dr one vjezbe izvodila. Jos mi vjezbamo stalno i doma ali tamo joj se nikako nije svidjelo.
Ovaj tj smo trebali na cijepljenje i prvo je sve odgodjeno da bi me danas sestra zvala da se ipak obavljaju cijepljenja i da dodjemo u pon 😯
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji