Ni ja ne volim nit jedem čokolino... presladak mi je
Ja sam jucer tijeko sterilizacije krcnula flasicu o flasicu te razbila 3 bocice. Ujutro sam isla kupit nove i pogodite sto... u trgovini 90% starijih od 60 godina. Polako shopingiraju, prebiru voce i povrce i slm I sto onda reci... svi smo u karantenama da se oni ne zaraze jer su rizicni, no ovito to ne dopire do njih
Lavice pa ne znam dal joj je ili nije oteceno to je to sto me zbunjuje. Jer ja osjecam pod prstima te kuglica. Pozocionirane su izmedju uha i vratne tetive na vratu. Sa obe strane i velicine su cca kao pola zrna graska. U pocetku je bio samo po 1, a sad ih ima vec par. Razlicito ih pipam ovisno o polozaju glavice. Patronazna mi se javila da kao nije nista ako nema temp vecu. Pedijatrica se ne javlja, a prijatelj prosao onuda pa napisao mi da je ambulanta puna tako da vjerojatno se zato i ne javljaju.
Mikio ja se skroz slazem s tobom. Da 2 tjedna svi se pridržavaju stvar bi se normalizirala. Meni nisu jasni ljudi zbilja... Sestrina svekrva ide u postu i onda dodje doma ne opere ruke ni nista i kad je mali necak to vidio pokupio se doma i požalio se mami (mojoj sestri) i sad se svekrva nadrkala na nju i dijete jer joj je sestra ocitala bukvicu. Dakle sto je s mozgom i zdravim razumom, da dijete kd 9 godina vidi problem prije nego zena od 60.
Pa stariji i jesu najludi...nista ne rade a svagdi im se zuri i na blagajni i di god se ceka red...a oni se opskrbljuju ko ce im donit ako ih zaboli😅😅...i ja kad god odem u ducan samo stariji hodaju....cast izuzecima al rijetki su..ja neznam sta rade vise svaki dan po ducanima i prazne ih...bas jucer citala da je neka zena kupila 6000 kvasaca...nece ih potrosit dok je ziva😞😞😞...a tek wc papir....komaa...😏😏
Grizli nama kad su odgodili uzv kukova u klaicevoj sam pitala na tel kad bi to trebalo obavit (ponudili su termin u 5.mj), i zenska mi je rekla da bi do kraja 3.mj djetetova zivota. Jer nedaj boze da je nesto tad se sve stigne lakse ispravit. Zato smo mi na kraju otisli prvatno. Tvoja je malo mlada pa ti ne gori, ali to je ono sto su meni rekli. Za cijepljenje i ja mislim da ne igra tolko
Zarice aj super da i tvoj tolko kaka. Uglavnom su se prorijedile ukakane pelene tu po grupi pa nisam vise znala dal je normalno ako i dalje ima puno 🙈
Ja ne kuzim te ljudi koji su po ducanima i vani. Moja mama je kronicni bolesnik i ovaj tj je uzela go, a od sljedeceg tj imq odluku da radi od toma (takva vrsta posla pa moze sve prek laptopa i telefona). I ne seta se nepotrebno uokolo. Tak da ja ne znam tko su ti ljudi kojih su puni ducani? Niti pomahnitalo kupovanje. Mm neki dan bio u ducanu i kaze da nema ni jednih vlaznih maramica. Mislim halo u ogromnim plodinama. Pa koje kolicine ljudi kupuju i kak rade s tim?
Mi zadnjih par dana manje setamo jer je prakticno ljeto. Imamo dnevni boravak orjentiran na zapad i ogromnu terasu pa je cijeli dan sve otvoreno i to mi je ko da smo vani. Moram samo njemu neku siltericu iskopat
Ma dokle god su na prsima bilo koja ucestalost (ne)kakanja je normalna. Bojim se da ce nama bit ovak dokle god ne predjemo na krutu hranu😬
Mi isto sve otvorili u stanu. Bas nam je dobar zrak i odmah se bolje osjecam. Steta da sutra opet promjena vremena.
Ja danas stigla dovest boravak u red, napravit rucak i sad keksice i pored toga smo se igrali i pricali❤
Nemam pojma za ljude vani, osim muza i malog nisam vidla covjeka od proslog tjedna😶
Eleonoris, super da je beba tak dobra, mi smo se dobro namucili dok nije postalo malo lakse. Sto se tice nosiljki, do 3 mjeseca je marama navodno najbolja, a nakon toga ja sam zakljucila da mi je najbolja Ergobaby omni 360 cool air meth. Ali sad smo odgodili shopping dok se situacija smiri jer bi svakako prije kupnje htjeli probat se nosit u ducanu da vidimo jel nam pase. Ta nosiljka je imala najbolje reviewe sto se tice cuvanja tvojih ledja (barem najbolje kaj smo mi nasli), a trebala bi biti i prozracna.
eleonoris ja imam ovaj sling/maramu i prezadovoljna sam. Zapravo je ful rijetko koristim ali zna spasit život :)
[/url
Megud tnx... Nazvat cu ja prijatelja ortopeda i probat vidit ako ima koja privatna tu kod nas koju preporuca da mi to obavimo. Mislim ima vremena jos do navrsenih 3mj, al po saznanjima situacija ce kroz mjesec dana biti gora od sadasnje.
Ovo za vlazne meni isto nije jasno ekipa kupuje po 20 kutija. Sta ce ti to... Mene su recimo bas razocarali u Mulleru kod nas. Sve trgovine koje imaju akcije i kataloge se drze tih akcija, kad se roba proda proda se... A vecinom se sve proda dok kazes keks. Al fino mm isao u muller po vlazne maramice violeta one water jer tokom noci ju s njima brisem, a sad su kao na akciji u katalogu. I na blagajni zen amu naplati punu cijenu pa ju je pitao da sta nisu na akciji kak nekoj pa mu je rekla da se sve akcije ponistavaju i ko hoce nek kupuje po punoj cijeni. Ne znam meni je to licemjerno od mullera bas. Necemo mi propast za 15 kn razlike u cijeni al koliko ljudi je doslo tamo bas zbog neke alcije jer im je bitno usparat svaku kunu a oni tako samo izjave katalog vise ne vrijedi.
Pozdrav cure... Ne znam kad sam se zadnje javila, ne znam ni koji je dan 😅
Prva curka je gotova s terapijom, sve je ok i ona je spremna za doma ali cekamo seku da ozdravi. Inace njoj je u brisu nazofarinksa izoliran streptokok pneumoniae. Zadnji dani su bili malo kaoticni. Ujutro bi bilo ok na viziti, za par sati bi se pogorsalo i tako cijelo vrijeme. Danas je napokon skinuta s kisika i nije spojena na monitor vise. Njih dvije su najbolji primjer za vidjeti razliku kad je bebac RSV pozitivan a kad je negativan. Znaci tjedan dana je Karmen trebalo da se oporavi i nije bilo vecih problema ali zato Vesna... 🤦🏻♀️... Toliko se muci sa tim sekretom. Danas je povratila nakon obroka i izaslo je stvarno puno sekreta al za pol sata je bila opet puna pa su je aspirirali prije sljedeceg hranjenja i to sa sondom da mogu sto dublje pokupit to. Strasno. Stalno joj ide sukrvica od toga pa ju ne smiju cesto aspirirat, bas se pati. Jucer su je s brcica za kisik prebacili ipak na masku (koja joj je pokrila cijelu glavu) jer joj je kisik preko brcica toliko isusivao sluznicu da bi postala dispnoicna. Danas je cijeli dan bez kisika i vidi se razlika, sad jos da taj sekret rijesimo. Al oporavak bas sporo ide. Ne znamo kad cemo doma, nadamo se do kraja sljedeceg tjedna da ce biti dobro. A danas im je mjesec dana i od toga smo pol vremena u bolnici proveli. Ja sam od 7.2. u bolnici, 10 dana sam bila doma samo. I tad sam si klince i muza vidjela. J... ti i koronu... Uzas, zatvorena u 4 zida... Da sestre nisu ovakve kakve jesu ispizdila bi davno na zivce...
Lavice bravo za pregled kod gastrica 💪🏼😎❤️
url=https://lilypie.com][/url
Joj Petra bas mi je zao sto ti se to sve događa, držite se! Mene su bas u bolnici isprepadali sa rsv-om. Nsvodno je sad na vrhuncu. On je za bebe puno gadniji od recimo korone. Alinimaju cijepivo koje ne daju svima
Grizli ovo je bas ružno od Mullera... baš su mi se zamijerili sad.
Ja zbilja ne bi isla u ducan da nije bila u pitanju bocica za malog. No jos uvijek masa ljudi ide ujutro do ducana po kruh i mlijeko. Posebno starih. Jos se neka zena danas u trgovini i onesvijestila, a dosla u trgovinu po naranđe i pastetu... nista sto mi se ne cini neophodnim da bi stara i bolesna osoba morala van. Nemam uopce komentara
Petra drago mi je procitat da je Karmen bolje. Nadam se da ce i Vesna uskoro se oporaviti. Drzite se zenske male i velika!
Sortiraj odgovore
Najstariji