Losa ja ti obozavam prokulice☺️ i citavu godinu pricam kad ce njihovo vrijeme da ih rucam🙉
Isto imam Ikea hranilicu od 100 kuna i nista bolje nisam kupila...
Grizli ja svoga budim ako zadnje spavanje pretjera pa mi se priblizi puno vremenu nocnog polaska na spavanac.
Al to se rijetko desi.
Ja cu svoga pomjerat zbog glupog pomicanja kazaljki.
Sad mi ide spavat u 7 ipo i budi se u 6.
Budjenje u 5 mi fkt ne treba..
Pa cemo pomaknit spavanac na pola 9 ...
Plus sto on meni odspava po danu 3 do 4 sata.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro! 😊
Vesni ono trajalo jedan i pol dan, pretpostavljam zubi jer nocu lose spava bas ako ima dudu.
Jos tjedan dana pa se mm vraca, ne znamo jos hoce li trebati ici odmah nazad 😒... Al to bi trebalo biti nakratko i onda je gotovo s takvim "izletima". 😎
Grizli moje cure su takve ako ujutro duze odspavaju tak da te razumijem. Ali ne budim ih u nadi da ce jednog dana im to "kasnije" budjenje biti #novonormalno 😅...
Budim jedino ako jedna bas puno duze spava od druge al to cisto zato da mi se one ne razidju u rasporedu.
Mislim da cu ih pocet stavljat spavat u 20 jer one jedva izdrze nakon kasice u 17/18 do 21
url=https://lilypie.com][/url
Mi smo se fala bogu i ostalima vratili na staro. V najčešće večera oko 18, obučem je za spavanje oko 19 i onda se još mazi na kauču dok ne zaspi, nekad je to 10 minuta, nekad sat vremena, ovisno o umoru i aktivnostima preko dana ali mirna je pa me to ne dira, taman se dečko izgušta s njom, obzirom da je to teoretski jedino kad se vide. Kad zaspi je prebaci u krevetić. Ja idem spavat oko 23, ponoći i tad se najčešće probudi i traži bočicu. Nakon toga je mirna do jutra. Ako je ne popije tad, traži oko 3. Dižemo se oko 8, 8i30. S tim da se ona (očito) probudi ranije i igra sama sa sobom jer je u 10 već jako lomi za spavanje i tako je i stavim. Prvi jutarnji obrok joj je oko 9i30, kašica.
[/url
Aha, zaboravila sam prijavit novu ljubav i najbolju igračku ikad - usisavač 🤦🤦🤦🤦
Znači ganja me po cijeloj kući i onda se objesi na njega i vuče. Sad sam joj ga stavila u dnevni nakon što sam usisala, evo već 15 minuta proučava sa svih strana oduševljeno i pjeva mu 😂
[/url
Mislim da imam skok jer nista drugo mi nije logicno. Izasli svi zubi koji su imali za izaci nema vise nista bijelog za sad, a mislim da je sasvim dovoljno 8 zubi da trenutno ima. Ne pokazuje znakove da ju nesto boli, temp nema, grceve nema... Al zato se probudi ustane i place divljacki da se zagrcne od plakanja. I to sad trje vec 7 dana ako dovro brojim. I imam osjecaj da je svaku noc sve intenzivnije.
Za pomicanje vremena mislim da cu pricekat da vidim kako ce reagirati jer sutra idemo na svadbu, a ode ona uredovno spavat u 20 ali nocu bas i ne spava kako treba pa mi nema smisla pomicati nista kad se budi jedno jutro u 5 drugo u 9. 🤷♀️
Ii prerano sam se ja jucer poveselila da me svekrva nije nanervirala. Uspjeva ona to i retroaktivno... Jutros sam skoro fras dobila. Ladice sa robom od M su uvijek poslozene lijepo, svu robu peglam i slozim po ajno rec kategorijama hlace, puloveri, bodij dugih pa posebno kratkih, debelo, tanko podjeljeno... Ok mozda ja jesam jeb f*ing picajzla ali zena prekopala ladice s robicom da sam ja jutros morala prvi sve izvaditi i nanovo slagat ladice da bi nasla di mi je sto. Naravno izvadila da vidi vise od 50% stvari i da je bar slozila ili vratila di je bilo. A 50% robe od M nije malo da se razumimo, djete mi ima 20 pari hlacica tankih samo, a di je ave ostalo. Neee ona samo sve nabacala natrag kako joj je valjda doslo. Pol bodija mogu opet opeglat jer ih je samo preklopila i zarolala nekako da to izgleda ko da su ih krave sazvakale. 🤯 I najbitnije izjavi da haljina koju je poklonila nam muzeva teta, njena sogorica je bezveze a haljina bas lijepa neka ih h&m roza svecana. Rekla sam muzu da cu sad namjerno joj obuc tu haljinu za pir iako sam mislila jednu drugu al obuc cu je u to i svima govoriti da je to najljepša haljina koju je M dobila. Ide mi na k*.
I mi smo se danas malo ranije probudile (tj. ja🙈) i igrale u krevetu, digle se u 8. U 8i45 pojela jogurt s domaćom marmeladom od jabuke, malo se poigrala, pokakala, presvukla je i sad već spava na pola u krevetiću. Imam osjećaj da joj treba pol jutra da se dobije, pitam se na koga je 🤔😂😂
Uglavnom, nakon jutarnje kašice zaspi uvijek, kao da vrt prekopa. Prije mi je znala redovito dok ju hranim 😂 sad ipak izdrži još koju minutu
[/url
Mikio mislim da to sa zubima apsolutno nema pravila, Viti je prvo izasla donja dvojka i nakon toga probile donje jedinice. I na tome stojimo 🤦
Pol zuba i po dvije četvrtine 🙈
A gore sve bijelo ali ni malac.
[/url
Grizli wtf?! Kaj je toj zeni? Kao prvo i ormari mojih klinaca su poslozeni po kategorijama jer ne znam kak bi se inace snasla medju svom tom silnom robom... Al koji klinac? Pregledava robu sama? Meni to nije normalno.
Danas pisem kak se sjetim sto sam procitala 😅
Losa prokulice 😋🔝🔝🔝 obozavam... Al samo ja naravno 😅
Valkris 🤞🏼 za ➕
Lorena nadam se da je T bolje ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji