Sretno svima sa svekrvama i ostalim danas. Što se tiče djece ja ne bi nikako još koju godinu. A što se tiče posla, meni je u pravilu super radit to što radimo i kako radimo ali ne znam kako ćemo ishlendlat i moju plaću, muka mi unapred..
[/url
Boookic🙃
Ja vas citam cijeli dan, imala sam 15tak str.
Nabrzinu da se nadovezem...
Volim ukrasavanje, planiranje, kupovinu ukrasa. T
Za Bozic nam je uvijek ukraseno, samo prosle godine nismo imali bor. Nije mi se dalo s onim trbuhom, plus, mali dnevni.. a ionako za Bozic a ni Badnjak nismo do.a nego idemo kod obitelji.
Ne znam dal cemo ove god kupovati, uooce ne znam di bi ga smjestila a da E ne dohvati🙄🤭
Al iducih godina definitivno cemo imati🥰
.
Jedva cekam njen rodjendan i dekoracije😁 i ja sam si svaaasta spremila u wishlistu na Aliexpressu. Al racunam da ima jos vremena do 2mj☺️.
.
Sto se tice depre, sredjivanja...
Meni je isto malo dosadnjikavo, nemam bas neko drustvo u kvartu. Decko dode popodne doma, pa onda nekad idemo svi skupa u setnju ako je ok vrijeme, il do njegovih... Al sve u svemu, dobro se osjecam, ona me uveseljava svaki dan sve vise i vise 🥰
Aaaa sminka. Ja se ne sminkam bas, spasavaju me trepavice(ekstenzije) bas si ok izgledam i bez sminke. Da nemam toga sam smrt.. takva sam si bila nakon i prije poroda. Bez veze..maskara me zivcira jer mi se razmaze.
Stavim puderr i rumenilo kad mi dode zelja 😁
Deedee evo klosar style-a i ovdje. Najcesce kod mene adidas na nogama, trapke, gore adidas trenerka/koznjak(crni/bordo)/spitka. Za posao ne moram biti sredjena jer se tamo ionako presvlacim, pa do posla dolazim kako zelim.
Stikle imam jedne samo za svadbu i tjt. Cizme nemam, balerinke nemam...gleznjace nemam..nis nemam😂😂😂
Damnarexx to je to, samo Harringtomka umjesto koznjaka, ostale kombinacije stoje 😁😁😁
Ili najnoviji ultimativni hit kad mi se neda navlačit traperice "samo za do dućana" pa na cijelu trenerku bacim spitku, kao da idem odigrat tiket u kladionicu 😂😂😂
[/url
E u Lidlu su vam prokulice na akciji, majkemi 😂😂
Veli moj muz da su one na akciji uvijek jer ih nitko nikad inace ne bi kupio
Što se mene tiče to potpuno ima smisla 😂
[/url
Damnarexx, koliko često mijenjaš ekstenzije?
U kakvom su ti stanju tvoje trepavice?
Da li radiš pauze?
Ja sam si napravila par puta. Super izgledaju 2 dana i onda padaju, pa za tjedan dana izgledam ko ocerupana kokica.
Kad sam ih skinula, moje su se jaakoo skratile i prorijedile.
Super si izgledam s njima i opet bih stavila, ali nije mi baš fora ići svakih tjedan dana. Piši 😄😄
Za prelazak sa porodiljnog/roditeljskog na komplikacije trebaju 2 vidljive uplate. I ne gleda se ona iz mjeseca u kojem se otvaraju komplikacije. Ne znam zasto se ta ne gleda 🤔 ne mora biti puni mjesec jer se gleda satnica. Godisnji ulazi.
Negoooo... Kak sam ono imala menge svakih 2 tjedna pa mjesec dana nista pa duphaston pa ovo ono.. I meni kasni sad vec podosta.. Pa cu ici test napraviti, drzite fige za plusic 😊😊😊 mi ga zelimo 🥰
Valkris, kod mene su fige tu:) Ja si nekak mislim da bi mozda pricekali njegov prvi rodjendan. Racunam da cu se onda morat manje saginjat i nosat ga. Ne znam kako bi sad s onim slabostima ishendlala ovo tapkanje za njim po stanu. Al i ako bude prije, super :)
.
Inaci danasnji dan mi je prenaporan. Mali se sinoc probudio oko 2 i vristao sat i pol. Nismo ga nikako mogli umiriti. Bas je vristao iz petnih zila. Na kraju iz ocaja mm upalio usisavac na youtubeu i to ga je umirilo. Nakon toga je prespavao do pola 8, al nas dvoje smo oboje zombiji... i bas je nekako zahtjevan bio danas. Mislim si jel mozda ga muci uho ili tako nesto. Svaki put kad mjerimo ima laganu temp. Inace je u nekoj fazi da cim ja pocnem raditi nesto, npr oko rucka, ves bilo sto, evo njega penje se po meni dok ga ne dignem. Ako sjednem na pod onda se samo igra pored mene najcesce. Bas mi je pretesko ista napraviti po kuci. Probala sam kuhati s njim u nosiljci, al nemam pojma kak to zene rade. Bojim se pribliziti nozu ili bilo cemu:) Jel ima jos ko slicnih problema?
Valkris drzim fige 🥰 javi nam 😊
Zarica isto kod mene, samo kaj se moj jos dize i sad stoji i drzi me za hlace dok radim po kuhinji. Ja sam prije peglala s nosiljkom, kuhala nisam nikad, strah me da se ne opece, a sad kak je velik nespretno mi je bilo kaj raditi dok je u nosiljci. Ja ga stavim u hranilicu pa mi dam smoki ili kruh ak trebam kaj napraviti.
Sad je rucao tjesteninu, one fusile i piletinu i sam je dosta pojeo🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji