Vecee cure...mi se borimo vec par dana s nekom prehladom, sefici je nos zacepljen i kaslje a ne moze izbaciti slajm pa ju bas muci. Ali nema temperaturu, i igra se...jede...jedino se malo umori dok jede jer svako malo hvata zrak. Bas mi ju je zao.. 😞
-
Sto se tice spremanja, ako idem negdje onda se nasminkam. Stavim seficu u hranilicu i u hodnik krai ogledala i objasnjavam sta gdje ide 🙈🤣 Stikle volim ali ne nosim cesto, samo za izlaske, svatove i sl...Inace sam uvijek u tenisicama, srecom radim u sportskom objektu pa mi je to ok i za posao.
-
Za bozic imamo bor, adventski i lampice na prozorima i mozda jos koji ukras i to je to.
Ps. Mm ima bozicni pulover a ja ne 🤣🤣
L 💛
I da, nisam ni ja bas zadovoljna izgledom...guza mi je neka ravna al stomak jos neki mekan i preljeva se preko hlaca ( a inace sam imala bas ravan stomak i guza jw stajala u zraku) tako da mi to malo tesko pada....i sise su bezveze. Ali promijenila sam malo frizuru pa se odmah bolje osjecam.
I evo za cure s duzim kosom probajte trik s pojasom od kucnog ogrtaca...operete kosu i osusite i onda zamotate kosu oko toga (imate na ig i yt tutoriala), prespavate i ujutro imate valove kao iz salona....i onda se morate dobro osjecati. 😀😀
L 💛
Mare, kad mu je prvi put klonula glava pocela ga snimat. Poslala muzu na posao, kaze on da se naglas poceo smijat
Ja sam imala faze sminkanja svaki dan, pa faze potpunog nesminkanja. Kak bi mi doslo. Volim lagani, prirodni make up, al zadnjih valjda godinu dve se nimalo ne sminkam, osim za svecanosti il neke posebne prilike. Volim se dobro obuc, al uvijek to radim u 5 sekundi pa najcesece sam nabacam nes:) Al zna se potrefit da je super roba nadohvat Imam vise manje krpe za po kuci (uz par zgodnih stvari) i u kuci se samo u njima dobro osjecam. Ova odjeca za van, kao i sminka, doma kao da me svrbi. Iste sekunde kad zatvorim vrata za sobom zapocinjem skidanje svega
.
Mrgud, ja dojim zadnje netom prije spavanja. I to bude brzo nakon vecere, a mali svejedno uvijek jedva doceka. Mislim da je do umirujuce vecernje cice, a ne do gladi. Mada ja sad razmisljam da uvedem i uzinu oko 5, umjesto dojenje koje je do sad bilo. Cini mi se da je sve gladniji.
.
Btw. prokulice jooooj. Jedem ih povremeno na silu Jedina ikad kombinacija gdje su mi se svidjele je bilo nekak zapecene s jogurtom ili vrhnjem. Bas su dobre bile. Al inace zivi uzas. Bas me zanima kak ce mali reagirat.
I da, nisam ni ja bas zadovoljna izgledom…guza mi je neka ravna al stomak jos neki mekan i preljeva se preko hlaca ( a inace sam imala bas ravan stomak i guza jw stajala u zraku) tako da mi to malo tesko pada….i sise su bezveze. Ali promijenila sam malo frizuru pa se odmah bolje osjecam.
I evo za cure s duzim kosom probajte trik s pojasom od kucnog ogrtaca…operete kosu i osusite i onda zamotate kosu oko toga (imate na ig i yt tutoriala), prespavate i ujutro imate valove kao iz salona….i onda se morate dobro osjecati. 😀😀
Moze i sa najlonkama:)
Mikio, jos koji tjedan dva i mm ce mi dopustit da se vozim sama s malim:) prosla sam one dopunske sate. Ako cete se tad druzit s ljudima dodjem di treba i mozemo kafenisat:) Bas mi je zao curke da se tako osjecate... ja sam samo nekako umorna cesto, al cini mi se da nema depre. Al cudi me kak je nema jer sam isto 0 24 vezana za malog i nemam neku pomoc sa strane tak da se nekad pitam jesam mozda u depri a da to ne kuzim il negiram
I da, nisam ni ja bas zadovoljna izgledom…guza mi je neka ravna al stomak jos neki mekan i preljeva se preko hlaca ( a inace sam imala bas ravan stomak i guza jw stajala u zraku) tako da mi to malo tesko pada….i sise su bezveze. Ali promijenila sam malo frizuru pa se odmah bolje osjecam.
I evo za cure s duzim kosom probajte trik s pojasom od kucnog ogrtaca…operete kosu i osusite i onda zamotate kosu oko toga (imate na ig i yt tutoriala), prespavate i ujutro imate valove kao iz salona….i onda se morate dobro osjecati. 😀😀
Moze i sa najlonkama:)
Mikio, jos koji tjedan dva i mm ce mi dopustit da se vozim sama s malim:) prosla sam one dopunske sate. Ako cete se tad druzit s ljudima dodjem di treba i mozemo kafenisat:) Bas mi je zao curke da se tako osjecate… ja sam samo nekako umorna cesto, al cini mi se da nema depre. Al cudi me kak je nema jer sam isto 0 24 vezana za malog i nemam neku pomoc sa strane tak da se nekad pitam jesam mozda u depri a da to ne kuzim il negiram
Uu...moram i to probati! Totalno otkrice mi je to, kad sam gledala na ig mislila sam nema sanse da uspije 🤣🤣
Ova moja lopuza zaspala skoro u pola 2 i evo vec je budna i igra se 🤦♀️🥱
L 💛
Moj mali se izgleda prehladio, pun mu je nos, i zamislite ovo 😂😂 imamo prastari usisavac koji smo naslijedili kd mojih i jedva cekamo da rikne vec godinama, naravno da je riknuo jucer u pola 1 kad smo mu trebali usisavati nos. Vec vidim kakav dan nas ceka.
DeeSB probat cu ovo za kosu, to mi se cini super ideja kad pocnem raditi pa da se ispraksam.
Ja sam nas jucer s muzej pricala jesam normalna kad neke dane nemam volje bas ga nicim 😕 ocito moramo proci tu fazu. Jos danas ne budem ni izasla van kad mu tak curi nos. Nadam se samo da nece dobiti temperaturu.
I malo sam ljubomorna kak vasi jedu 🤦🏼♀️ Izgleda da sam ja dobila dijete za kojim cemo trcat s tanjurom😂
Red izadji van s maleckim, nije prehlada razlog da ga ne vodiš
A za hranu- tvoje je da kuhaš a njegovo da jede. Ako napreduje i zdrav je ovako, ne brini. Moj isto neće više na žlicu, samo komadiće kojima se sam hrani. Ne znam jel pojede u jednom obroku max 70, 80 grama
[iimg]
Losa i ja obozavam prokulice 😊 muz samo frce nosom na njih😂 znala sam si ih i skuhati i nositi na posao za glablec s tunom pa su svi vikali da sam zasmrdila frizider 🤦🏼♀️ Probat cu mu povecati razmak izmedu jela.
Annika imas pravo, malo smo bilo sokirani jucer kad smo vidjeli kolko toga moze izaci iz tog malog nosica 🤦🏼♀️ Temperaturu nema.
Moj je imao faze kad je jeo i kad nije jeo tak da ocito samo treba strpljenja.
Mare nadam se da je ruka bolje?
DeeSB zao mi da se muci sefica sa prehladom... 🤞🤞Da brzo prođe
Ja nisam stigla procitat sve od jucer... 🙄 Morama popodne na posao, moram i danas od 10 do 12 barem i onda popodne od 15 do neznam valjda 17-18.srecom firma mi blizu pa cu nekako iskombinirat, ali nisam se pohvalila da mi premila svekrva i svekar dolaze danas. Zbog svadbe obiteljake koja je u petak pa danas dolaze k nama na rucak. Sinoc su javili naravno ne daj boze javiti ranije. Tako da jos moram izonglirat i f*k rucak za njih, između posla, kasica i ciscenja stana. Ja ne znam kako je zahladilo tako je te prasine more jedno ove godine. 🙄
Meni iskreno trenutno pase ova monotonija lagana i neki raspored drukciji jer sam zadnjih 15 godina bila ko na traci bez reda i rasporeda, putna torba vjecito spakirana, spavala vise od 6 mj po hotelima, papuce sam imala 5 godina nisam ih izlizala kao ove od kad sam rodila. Tako da meni je ovo neka jova era i za sad mi je dobro ne mogu se zaliti.
Prokulice volim samo u nekim kombinacijama...
Red 🤞🤞🤞 da prehlada prođe sto prije.
Nego htjela jos pitat ako vam bebe losije spavaju pa ujutro produze jel ih budite u vrijeme kad se inace bude ili ih pustite pa kad se probude pa onda pomicete raspored hranjenja/spavanja ili se drzite tog rasporeda bez obzira ako iduce spavanne dodje za recimo 2h a ne za 3.30?
Sortiraj odgovore
Najstariji