Lorena, valjda ce grlo i fibra pric sto prije. I petrina mala je valjda bolje?
garderoba? Lijepo, lijepo. I ja moram rascistiti ormar pod hitno. Od svega na kraju nosim samo par istih kombinacija.
Mrgud, ja njega osluskujem za spavanje. Kad protrlja oci, zaljuljam ga u rukama par puta i on spusta ruke prema krevetu jer zeli lec. Spava pola sata oko 10 i sat ipo oko jedan ipo.sam je presao sa 4 spavanja od pola sata, preko nekih tri do sada dva. Budi se oko 6, ide lec oko 19:30.
Bocu bih mu ponudila oko 6, a sisa je bila vise za uspavljivanje iako je i on radio te face ko da je strasno zeljan. Zadnjih par dana odbija sisu. Jedino ujutro oko tri malo uzme. Pricale ste da je to znak da mozda menzis stize?
E deedee zaboravila komentirat, ti i tvoj decko imate uskladene grinch fotke. Tom izjavom ti sve pada u vodu 😈. Nije bitna tema, bitno je da imate 😂
Znaci ja s bebom nemam sliku ispred bora nas 3. Rodio se na staru godinu, mislim da smo imali cijeli prvi mjesec jos bor. Mm kao mrzi slikanje 🙄. On je imao doma tulum za novu godinu. Moja mama je kupila balone da nas docekaju kad izademo iz bolnice. On ih 4 dana nije uspio napuhat 🤦♀️ (Da ne ispadne da je on najgori ikad, dobar je on muz 😂 samo mrzi uskladenost, slikanje, kad mu se daju zadaci 🙊😂) tak da sam se sokirala kad je jucer reko da mu se svida plan za rodendan. 🤪
Deedee, pa ti imas rucno oslikanu djecju sobu i pola kolekcije pat pat😁 Ne prodavaj se za ono što nisi😋😊
A ne, razočarati ću te, normalno smo obučeni, nemamo ništa na Grincha, samo imamo pijani selfie u izlasku/nakon izlaska, dakle vrlo mutni ili smo preko dana pa ja kolutam očima 😂😂😂 i onda nam je to postalo fora jer svi ostali stave neke namještene fotke ispred bora ili s adventa.
Ali lani smo se slikali debeli kod mojih kod bora, kompozicija 0 bodova i ja pričam s psom ali jesmo, računa se kao normalna božićna 😁
I ove godine ćemo svi skupa ❤️
A izjavom sam ciljala na šminkanje i štikle, ne na Božić 😂
[/url
Deedee, pa ti imas rucno oslikanu djecju sobu i pola kolekcije pat pat😁 Ne prodavaj se za ono što nisi😋😊
Nismo se razumjele 🙈
[/url
E da...ja nemam kutak oslikani za bebu...
Muza ne pitam nikad za nista...to mi je cak spomenio 2 3 puta kao mene nikad ne pitas nista niti ukljucujes😂😂...al ja sam malo sebicna😁😁...ja sam nekidan kod mame pobacala sve svoje stare cipele...🤣🤣🤣
daaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! case closed
DeeDee nisi, nisi ja se ne šminkam i ne nosim štikle osim u svatove ( ali da se razumijemo te moje štikle su blok peta od 5 cm max). Imala sam kao neke pokušaje davnih dana da uzgojim damu od sebe ali nije to za mene. Odjeću nosim kako mi se što da- bude tu svega: rifle i kardigani su mi većinu godine br 1, haljine isto volim, neke lepršave ili asimetrične, startasice. Ako se budemo ikad nalazile, morat ću se potruditi da me ne izbacite iz društva
A moj muž ima 10 istih majica samo druge boje
[iimg]
Annika, onda je mm slican tvome, on ima 10ak istih tenisica, u istoj boji😁
Sortiraj odgovore
Najstariji