ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    21. Listopad 2020. 17:02

Red Fox, e bas tak bude. Samo kaj je meni fizijatrica  rekla da mu nedam jos na noge pa ga moram dic cim krene. A i izgleda mi kao da ce past dok se vjesa po meni. Isto ga probam u hranilici zadrzat p mu dajem igracke, al uglavnom bude dosta nervoze tu Smoki bi upalio, al stalno se bojim da ce pokvarit apetit pa ne dajem bas kad smo doma

DeeDee
    21. Listopad 2020. 17:27

Valkris sretno 🤞🤞
    Kako vas zapravo puno planira drugu bebicu, meni je nezamislivo još, ja pomalo jedva čekam povratak na posao🙈
    V je danas ima napade plača level grčevi s 2 tjedna, ne znam jesu zubi ili šta je..stalno jezik drži vani pa pretpostavljam. I btw ona je stalno zamnom u kuhinji i svugdje, sad planiramo stavit ogradicu da ne može iz dnevnog jer je nama sve spojeno (dnevni/blagovaona/kuhinja). Danas sam npr. kuhala s njom u nosiljci ali nepraktično mi je od kad je narasla

[/url

MaRe
    21. Listopad 2020. 17:59

Valkris držimo fige 🤞
    Zarice ma potpuno isto moj...ak sam u dnevnoj s njime igra se i slicno...nek hocu sta napravit il se penje na mene ili dođe di sam ja i radi nered.  Kaze mama da sam ja kriva da sam ga tak naucila...pa sta cu s njime...kao mi smo bili u hodalici pa je ona mogla radit sve po kuci..e jbg 😄
    Deedee mislim da ti ograda nece upalit da si ti u drugoj prostoriji nego ce ti samo ona tulit s druge strane za tobom...probala sam 🤣🤣🤣
    .
    Mi dosli kuci...od petka smo bili kod mojih...znaci vidi se da zna da je njegova kuca...bas se veseli i evo vec je pola dnevne prekrenuo i sve moguće igracke povadio 😄

beba2025❤
    21. Listopad 2020. 18:16

Valkris

Za prelazak sa porodiljnog/roditeljskog na komplikacije trebaju 2 vidljive uplate. I ne gleda se ona iz mjeseca u kojem se otvaraju komplikacije. Ne znam zasto se ta ne gleda 🤔 ne mora biti puni mjesec jer se gleda satnica. Godisnji ulazi.
    Negoooo… Kak sam ono imala menge svakih 2 tjedna pa mjesec dana nista pa duphaston pa ovo ono.. I meni kasni sad vec podosta.. Pa cu ici test napraviti, drzite fige za plusic 😊😊😊 mi ga zelimo 🥰

🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️❤️❤️Javi🥰🥰🥰🥰🥰

MaRe
    21. Listopad 2020. 19:53

Losa tebi je barem to sitno ostalo...ja zadnji put kad sam muža poslala u Kaufland ostavio pelene i wc papir xD Ajde barem isto nije platio nego valjda ova nije provukla,tko zna šta je bilo haha
    .
    Jaoo pao mi mali iz hranilice...išla mu pripremati vodu za kupanje i kao da mi se ne penje u školjku i slično stavit ću ga u hranilicu pa nek se igra dok ne završim...ali ga nisam svezala i valjda se izvukao nekako popeo preko i tresno dolje...samo sam čula bum i znala šta je...ispregledala sam ga cijelog i prepipala...nigdje se ništa ne vidi da se lupio...pošto je sad otišao spavati noćas ću malo dežurati za svaki slučaj. 

MaRe
    21. Listopad 2020. 20:33

Savladaju sve u trenu...dosad se nikud nije penjao i evo dns se svuda samo penje xD Al mi ni na kraj pameti nije bilo da bi se mogao izvući iz hranilice.
    .
    Moj sad kad jede nekad zna izvaditi šta sam mu stavila sa žlicom pa si sam prstima vraća natrag...a kad neće više jesti onda se ludira i pljuje. 

Damnarexx 🌺
    21. Listopad 2020. 20:46

Mare ufff gadno😥 nadam se da mu nece biti nista.
    Mali vragolancic, vec uzima sa zlice😁
    Valkris svaka cast, drzim fige! 😍
    Beba svakih mjesec dana, mada bi mi bilo idealnije svaka 3tj. Meni se moje super drze, radim klasicne, znaci najobicnije. Vec ih imam godinu i pol, s tim da sam ih skinula 2-3mj prije poroda(posto se rade u lezecem polozaju, 1h) i bile su mi jadne kad ih je skinula(i opcenito su jadnjikave). Bas sam si bila😳😳 odmah sam isla u dm po maskaru😂 a vratila sam ih mj dana nakon poroda i odmah se osjecala i izgledala si 100 puta bolje.
    Sto se tice otpadanja, otpadaju lagano, kao normalne trepke samo ove primjetis na jastucnici/lavandinu.
    Ono na sto se mora paziti je to da se ne skida sminka sa uljnim cistacem, jer to topi ljepilo.
    Sorry na bibliji🙄
    .
    Sretno svima koji ubrzo planiraju bebu br.2👏👶🏻
    Ja se isto ne mogu zamislit sad trudna dok imam nju, ne zelim opet porod, u losem mi je sjecanju...jos sam i rezana, navodno na drugom porodu to moze puknut i doc dublja rana😥 da nisam rezana, mozda bi cak i razmislila. Oporavak mi je bas bio bolan i dug.

Grizli
    21. Listopad 2020. 20:58

Lavice mozda nisam pravo postavila pitanje. Mislim da jutarnje budenje ono npr beba se budi inace u 7 najkasnije 7.30,al noc je losije spavala pa se onda npr danas ne budni ni u 8.30? To sam mislila to kao jutarnje ne ova dnevna. Ne znam meni je logicno pustiti ju iako mi je kasnije teze uskladiti raspored pogotovo sta ona bez pbzira kad se probudila trazi da ide spavat u 10h opet zadnjih dana. I naravno ako se probudila prije 1h ne moze odspavat nego 10-15 min i onda ostatak dana bude kaotican jer ne izdrzi do spavanja u 14h pa se budi jer je gladna ili nece jest jer joj se spava pa se probudi brzo jer je gladna i tako u krug... Rekla mi susjeda da ona je budila bebaca ako bi presao vise od 16 min vrijeme spavanja i kao nije si rwmetio rimat i s vremenom je ujutro se budio uvijek u isto vrijeme i fino odspavao sva dnevna spavanja. 🤷‍♀️ A meni je milo ju buditi.
    DeeSB 🤣🤣🤣 koja pjesmica... Prpbat cu isfurat pjeamicu pred muzem da vidim reakciju samo.
    Trenutno sam u fazi da bi drugo al ne sada, najvise zbog lijekova koje moram uzimat u trudnoci a jos dojim i ne zelim da M bude zakinuta zbog nekog drugog. Plus sta u trudnoci nisam smjela dosta toga a hocu biti sad samo njena i jednog dana deugom djetetu pruzit isto to. Iako da se dogodi naravno da bi se prilagodila i veselila se. Al obzirom na porod cak mi je i gin preporučila da pricekam 2 godine od iduceg jer savova je bilo puno previse i nezna kako bi reagirali na rast maternice i spustanje bebe pri kraj trudnoce pa kao bilje da to sve dodje na svoje mjesto. Iako neznam kad misli doc jer nakon 9mj jos uvijek su mi dio koji vidim/pipam totalno bolno i show izgleda bogu za plakat. 
    Valkris aawiccc cekanje plusica to me sjeti na staru temu na kojoj sam visila duugo... I odmah mi srce zatitra. Nek je sa srecom i da docekat to sto prije! 
    Losa ajme koja losa sreca! Al eto izgovora za jos jedan odlazak u dm
    Mare ouuu shit! Nadam se da je sve ok! 
    Bila sa muzevima samo 2h od toga 1.30 min smo rucali, a 15 min sam uspavljivala M tako da u tih 15 min sam cula sam 2 gluposti i zivac mi nije stigao se pregrijat. 🤘

Red Fox
    21. Listopad 2020. 21:17

Super da je svima dobro proslo sa svekrvama😊
    Mare ja sam svog zaboravila vezati kad se poceo dizati jer sam ga inace posjela nevezanog i skoro je ljosnuo. Promatraj ga, al oni su bas zilavi kaj se tice tih padova. Inace mogu si misliti kak ti je bilo.
    U cijeloj danasnjoj strci oko nosa i borbe oko usisavanja tek smo sad skuzili da mu je izasao zub 🤦🏼‍♀️ Donja dvojka, sad smo na 7 🥳
    Losa sas se budes bar jos jednom pocastila, mozda se jos neceg sjetis 😂
    Kaj se tice trudnoce, ja bi i ne bi. Nekak smo se dogovorili da bi pricekali dok mali ne napuni 2 godine, al ak se desi prije nema veze.

Red Fox
    21. Listopad 2020. 21:31

I nisam se sjetila u prethodnoj objavi, jel imate kakav recept ili ideju kaj bi mogla sa svjezim sirom? Neke muffine ili popecke? Jaje ne smijemo zbog alergije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.