Grizli sretni danas s rasporedom 😊ja svom pustim da spava pa pomicem hranjenja. Al on nema velike razmake, obicno se budi izmedu 8 i 8:30
Ja inace sanjam da dobijem posao na ovom mjestu gdje radim 😔 znam da zvuci nezahvalno pogotovo u ovo ludo doba gdje bi neki sve fali samo da mogu negdje radit...ali to je toliko nezdrava atmosfer, poslodavac gad, kolege se sam ko na traci mijenjaju (znaci sad kad se vratim od kolektiva od 20ljudi ja znam 2...svi su ostali otisli od kad sam na porodiljnom) em je placa jadna u odnosu sto radim (jos dodatno me ceka 30%manje kad se vratim😔😔). Radije bi doma s malim bila.... rekla sam muzu ak nista ne nadjem da radimo na drugom djetetu (mada mozda pozalim jer dvoje male djece= kaos...al tu je bar ljubav i neko zadovoljstvo...)...malo sam istlacila vas 😔😔😔
Angelly samo pisi, meni je isto lakse kad tu napisem kak se osjecam ili ne trebam ni pisati nego vidim kad netko drugi ima iste probleme ko ja. Ak kazem svojima kaj me muci dobijem odgovor npr.od mame da pretjerujem jer kak je ona mogla s nas dvije, a tek baka koja je jos imala hrpu posla 🤦🏼♀️ Onda mi kaze kak ja nisam nis dirala niti se penjala, a bila sam cijeli vrijeme u hodalici, lako je tak 😂
Kaj se tice posla, mogu si misliti kak ti je. Kod mene je neka uzasna situacija, bas mi je pricala kolegica, meduljudski odnosi su grozni, jos uz to mene muci kaj ne budem malog vidjela cijeli dan😕
Mozda ti se u meduvremenu pruzi neka bolja prilika, ak nis izguraj 6 mjeseci i na drugo dijete 😊
Grizli,tri put sam čitala tvoj post,jesi ti to napisala da budimo djecu po rasporedu? Ako jesi,ko budi dijete koje spava😱 nek pomakne tri rasporeda samo daj Bože da spava😅
Cure sa svekicima držite se danas,živce čuvajte za gore situacije😘
Red,slažem se s Annikom. Ja sam išla van s djecom dok god nisi na njima mogao skuziti da su bolesni (ono malaksali,pospani i slicno),vani im nos automatski prestane curiti i prodisu. Želim vam brzo ozdravljenje!
Angelly, mikio joj kuzim vas. Ovo je tolko glupo nezamislivi vrijeme,s jedne strane je ludo traziti posao kad hrpa ljudi dobiva otkaze a s druge strane i planiranje trudnoće,bas kao da je apokalipsa neka😏😏
Angellysamo pisi, meni je isto lakse kad tu napisem kak se osjecam ili ne trebam ni pisati nego vidim kad netko drugi ima iste probleme ko ja. Ak kazem svojima kaj me muci dobijem odgovor npr.od mame da pretjerujem jer kak je ona mogla s nas dvije, a tek baka koja je jos imala hrpu posla 🤦🏼♀️ Onda mi kaze kak ja nisam nis dirala niti se penjala, a bila sam cijeli vrijeme u hodalici, lako je tak 😂
Kaj se tice posla, mogu si misliti kak ti je. Kod mene je neka uzasna situacija, bas mi je pricala kolegica, meduljudski odnosi su grozni, jos uz to mene muci kaj ne budem malog vidjela cijeli dan😕
Mozda ti se u meduvremenu pruzi neka bolja prilika, ak nis izguraj 6 mjeseci i na drugo dijete 😊
Inace kasni mi menga 🤣🤣 al pazili smo(kondom je zapravi pazio) pa si mislim da ce ipak doc...mozda to moja podsvijest.. e kolko se mora radit izmedju porodiljnog i recimo slj cuvanja trudnoce? Da se dobije ona normalna naknada jel...a ne ona crkavica 😒 nije li netko davno pisao min 2mj? 🤔
Grizli je..mama ima neku cudotvornu mast pa me ne boli toliko cak ni di je plik...samo mi ruka kao da sam se tetovirala 😏 Sretno sa svojtom 🤣
I kakvo buđenje djece...nek spava pola dana hahaha samo pomaknem hranjenje ili izbacim taj obrok koji je prespavao ako ga ne mogu vise ugurati u dan...dam mu neki međuobrok i super.
.
Mikio mozda se dolazi ispricati... #jakoveizdrzi
.
Angelly meni kasni 5 dana 🤣 al to ni ne gledam kao da mi kasni posto je tek treca i ne vjerujem da su se izregulirali ciklusi..doci ce.
Mislim da 3 place moramo dobiti...
.
Ja sam doma vjerovatno do 9 mj iduce godine osim ako ne iskrsne koji posao prije...otkaz dajem na trenutnom poslu posto ne zivim vise u Ri..al i da zivim ne bi se vratila na robiju..isto 90%radne ekipe mi otislo..ove sto su ostali ne mogu smislit 🤣
.
Lavice tu si u pravu...koliko bi htjela sad jos jedno dok se ne predomislim toliko si ne mogu zamisliti sad biti trudan i rađati u ovim uvjetima.
Ja sam 28.7 se vratila na posao tj na go i 1.10 se vratila na go...
meni je placa 15.og u mj
I 15.8 sam dobila placu za 3 dana i to se racuna
15.9 sam dobila placu za 8mj i to se racuna al ova zadnja se ne racuna al se treba odradit taj zadnji mj i to sam komb bo kad mi nije ima ko cuvat malu i malo odradila bas osvjezenje...
I dobivas onda pd kao placu a ako ne ostvaris ove ovjete onda ti je 2300 kn pd...
I ja na debelo razmisljam o jos jednom al neka jos malo...
Neznam kako se moze slucajno dogodit al nadam se da vam se nece slucajno dogodit ako ne zelite😁😁
Ne ne budim je...nek si stvara raspored kako hoce jucer se u 10 probudila jutros u 9 al sam ja nastavila do 11..😅😅
A prekljucer do 8ipo....
Red i moja je tako prehladjena i jedva sam muua nagovorila da idemo setati da dijete bude malo na zraku, nema temp samo nosic, i tako se lijepo naspavala u kolicima....i normalno disala.
-
Mikio radila sam si i s trakom al ovako mj bolje ispadne. 🤣
-
Angelly moras imati 3 uplate. Racuna ti se i ako si na godisnjem tako da to sve iskoristis i ne bude tako puno za odraditi.
-
Mm promijeni boju u licu samo kad pjevam sefici pjesmicu "reci mama, mama, mama, reci tata, tata, tata, reci mama reci tata, reci hocu brata..." 🤣🤣
L 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji