Hej cure!
Valkris držim.fige!! Odmah mi je toplo oko srca to iscekivanje🥰 Listala sam stare fotke i nasla sliku testa za trudnoću,ostala sam trudna kad je mala imala 1.5godinu, prvi put probali i sjetim se ja prije tuširanja da mi kasni 2 dana. Imala hrpu kineza (testova😅) reko aj da pišnem iz fore...skoro sam se onesvijestila. Muza poslala po najskuplji u ljekarni,u tom kaosu kćer skoro popila moj urin u rozoj čašici na bideu🙈🙈🙈
LoSa aj bar nisi platila! Ja sam ono trudna do zuba u areni ostavila vrećicu kraj fotelje za odmor s muzevim bozicnim poklonom. Naravno da je ukradena bila za 5 min. A ja opaljena hormonima ridala mami do doma🤣
Mikio i Grizli dobro da ste izdrzale😁
Mare uf zvuci bolno. Al uvijek se sjetim kako su oni elasticni.
Grizli, ja sam možda blesava al...otkud dijete zna koliko je sati? Moj u principu jede između 8-9, 11-12 14-15h i 17 i 18h. Navečer uvijek oko pola 9. Nekad u noci imamo jedno hranjenje nekad dva... ako spava duze tipa do 13h ja samo pomaknem sva druga hranjenja i neko izbacim poslije i slično. Al to je stvarno rijetko. Nisam uopće opterećena time..
Damnarexx ms glupost za pucanje po rani gdje su te rezali. To je zaraslo i ostalo zadebljano i sjeku te na istu stranu ako te budu rezali na idućem porodu. 1. porod- pukla i rezana, 2. isto, 3. samo pukla
[iimg]
Lavice haha dobra priča 🙂
Kojoj je ono pukao vodenjak u trgovačkom centru? Mikio? 🤔
Red 🥳🥳 bome imate 🦷
.
Bravo za preživljavanje svekra i svekrve 😏
Ja sam bome na korak da zaratim sa svojom...pitanje je dana kad vise necu noci sutit..ide mi pomalo na jetru 🙄
Red fox svjezi sir mjesam sa svakakvim vocem i povrcem za sad tako da nemam neki bas recept za nesto tako. Al ako ti je jeo tjesteninu mozes mozda onako tjesteninu i sir za rucak. 🤔
Lavice nemam pojma kako ona zna da je 10h, al vec nekih 8 dana tocno u 10 krene plakat ako ju ne odnesem minutu dvije prije u krevetic već. Legne i zaspe ko oduzeta nema uspavljivanja nema nista samo klone ko da joj baterija crkla. Ostalo sve je "klizno" +/- 30 min/1h, ali evo danas se probudila kasnije, u 10 se po obicaju ugasila al kako nije ocito se dovoljno umorila i probudila se nakon 30 min. Mm joj probao dat jesti nije htjela, pa sam ja kad sam dosla doma al nije htjela ni kasicu ni cicu a spavalo joj se full. Dakle doslo je 12h ona je bila koma od umora, a pojela svega 1 cicanje i nista vise. Doslovno u hranilici joj glavica padala, a u kreveticu divljala. Onda je zaspala nakon sat vremena mrcvarenja i opet svega 30 min. Pojela jedva nesto malo rucka i plakala, trljala okice... I tako cijeli dan. Ona ni jednom imam osjec da se nije naspavala ni najela. Tek u 17h sam joj uspjela doslovno uvaliti dojenje između dva brljavljena kasica i malo jogurta i onda je tek se smirila i zaspala na 1 h. To nije prvi put da tako imamo cirkus kad ujutro se kasnije probudi. Kad bi to jutarnje spavanje mogla ja premjestiti al ona jednostavno zaspe i tu imam osjecaj sve krene u krivo. A bas mi ju milo da ju budim ujutro ako bas ne moram,al mi je i zao kad ju vidim tako izbezumljenu nenaspavamu i bezvoljnu.
Valkiris sretno 🤞
Zarice kad krenes vozit javljam se i ja da se prikrpam 😂 ja sam se vec nudila mikio al mi imamo samo 1 auto a mm ide na posao autom, a bas mi na potpuno drugi kraj grada malo daleko tramvajem 🙈
Grizli ja svog isto ne budim. Mi isto ko lavica imamo obroke od-do. Nikad to nije tocno jer nikad ni jedna noc nije ista. A recimo po ljetu je bolje spavao pa je ustajao u 6:00 svaaaki dan. A sad tolko lose spava da i on bude krepan pa nekad spava do 7:30, nekad do 8.. kako koji dan..
Losa ovo tvoje me sjetilo na moju angdotu prije 2 tj, isla u interspar u cc i kao nabrijavam se na neke krafne koje sam vidla u letku. I idem na samoosluzni blagajnu. A kupila hrpu stvari. Tek se drugi dan sjetim da di su krafne. Ugl u meduvremenu bacila racun, a uvjerena da sam ih kupila. I sad, fuckas krafne al ja sam danima kopala po kuhinji, po autu, jer kao uspljesnivit ce se i smrdit ak ostanu danima negdje 😂 ugl do danas ih nisam nasla 🙈 pretpostavljam da sam ih ostavila na blagajni kao zadnje cu da ih ne zdrobim i na kraju ostavila 😁
Mare pad zvuci grozno, al vjerujem da ce sve bit ok 🤞❤️
Moj vec 2 dana ustaje prerano jer sam ja morala ic vadit krv pa da ga ne ostavljam gladnog i popisanog mom tati na cuvanju sam ga “budila” i vise ga nisam mogla uspavat 🙄 sve te bebe osjete. I bome nam se itekako znrdao raspored. Sutra ga ujutro vodim svekrvi na cuvanje ujutro kratko, nadam se da ce njoj bit bolji nego mom tati 😂
E i nisam vam se pohvalila, vadila sam hormone stitnjace i kks i kolesterol i zeljezo i svasta nesto, i sve mi je super 🥳🥳 ocito se osjecam ko pregazena jer apsolutno premalo spavam, to mi je uzrok i mrsavljenju i svemu ostalom 🙈 a hranim se (osim slatkim) ocito bolje jer kuham sebi i mrgudu vec neko vrijeme zajedni, pa jedem i manje zacinjeno i dosta zdravije 🤪
E i jos sam se sjetila, lavice svaka cast za trx 👌💪😉🥳
Joj maree...valjda se nije puno udrioo😩😳😳😳
Lavice sjecam se kad si pricala za poklon..al valjda su ti jecmenhak dobili😒😒😒
Valkris drzim figeee...😇😇😇
I ja bi opet bebicu...al sacekat cu jos maloo...ja bas nekidan govorim kao pa di mi je ona moja mala beba sta sam je rodila ova skoro hoda...🤭🤭
https://fb.watch/1gkywflV_2/
Zapljuvala sam ogledalo u kupaoni sad, jbs 😂😂😂😂
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji