DeeDee nisi, nisija se ne šminkam i ne nosim štikle osim u svatove ( ali da se razumijemo te moje štikle su blok peta od 5 cm max). Imala sam kao neke pokušaje davnih dana da uzgojim damu od sebe ali nije to za mene. Odjeću nosim kako mi se što da- bude tu svega: rifle i kardigani su mi većinu godine br 1, haljine isto volim, neke lepršave ili asimetrične, startasice. Ako se budemo ikad nalazile, morat ću se potruditi da me ne izbacite iz društva
A moj muž ima 10 istih majica samo druge boje
Ti si bar pokušaje imala 😂
Moj ima sponzorske (Žuja je zakon i slično ), turističke (na gradove 😂), navijačke i dvije, tri lijepe u kojima pretežno spava jer "kratka majica je kratka majica i on ne kuži razliku" 🤦🤦
Ali gospoda smo, Vita ima dječju sobu 🕴️💃
[/url
Bila mi kolegica sad donijet dostavu i popit kavu i neš pričamo o planovima i kao računa da me nema do kraja drugog mjeseca i onda smo se malo čudile jedna drugoj i ugl. ja sam potpuno zaboravila da imam i godišnji 😂. Sad ne znam šta da radim do onda, mislim da ću joj uletavati ranije 🤷
[/url
Losa ja se inače našminkam kad nekud idem, čak i s malim kad sam sama, ako je budan on kopa po koferu sa kozmetikom i umire od smjeha jer ja vičem ne. I meni se dogodilo šminkanje u autu, kao i kupovina prije iste, išla gospođa na pregled poslije onih 6 tj bakon poroda, podočnjaci do pol face i vamo tamo došlo vrijeme pokreta, sjela u auto, na semaforu retrovizor a ja ko duh 😂🤪 kozmetičke ni na vidiku. Jučer sa T kad sam išla kod dr korektor za podočnjake, maskara, malo rumenila...Mikio i ja se tako loše osjećam, kuma mi se odselila na more, rodila prije mj dana, najbolja prijateljica trudna ne ide nikud jer ju je strah korone. Kose mi jako puno opalo, razmišljala čak i o šišanju na kratko..
Evo ja upravo svog pospremila na spavanje i uhvatila se citanja 😊
Mi isto volimo Bozic, imamo Bozicne pulovere 😂 naravno da ce i maleni dobiti kad nademo. Jedino ne volimk bas Djeda Mraza pa izbjegavamk takve motive 😂😂😂
Kaj se tice sminkanja, ja sam isto ko Mikio, nemam sad volje za nista. Uvijek sam imala lagani puder i maskaru barem. Stikle ne volim, ali obozavam gleznjace na petu. Uvijek mi je jesen/zima bila draza za oblacenje jer volim kapute, salove, cizme... ljetna roba mi nije bas nikad bila napeta niti mi je gust kupovati ljetne stvari.
Sad sam stalno u trenirkama i tajicama jer sam bila uvjerena da ne stanem u traperice. Kad sam otkrila da stanem, svaki dan nosim druge da malo vide svijeta 😂😂
Kak vasi klinci sad jedu? Kod mog ne pali zlica, nece uopce otvoriti usta kad mu dajem zlicu (jedino ujutro za vocne kombinacije), za rucak nema sanse. Danas je jeo sam komade mrkve i krumpira, al on skoro nis ne pojede, vise zgnjeci i sad ima novu foru da baca psu i onda gleda kak ovaj jede 🤦🏼♀️
Zarice a to mi tak slatko kad zaspu od umora iako jos nam se nije dogodilo..jesi ga snimala 😆
.
DeeDee nisi jedini klosar...ja sam i dalje u patikama i trudnickim tajcama xD Nekako se ne osjećam ugodno u normalnoj odjeći...trbuh mi smeta za sve. 🙈
Brat mi je rekao da ce mi sastavit plan vjezbi i prehrane 🤣🤣
Kontam da bi svoju odjeću svu trebala rijesit i kupit novo..
Mm ima sto patika i cipela i onda mu nije jasno zasto ja neću kupiti nove dok su mi stare citave 🤣🤣 Jedino sta imam da nisu patike su gleznjace...tu sam kao Red..vise sam jesen/zima tip.
.
Lorena nadam se da ce maleni brzo ozdraviti 🙏
.
Ja sam dns bila pravi goli kuhar i opekla desnu ruku s vrucim uljem od dolje do gore...sva sreca pa mali tada spavao...koza..ne znam di mi pamet bila..stavila previse ulja u tavicu i kao odlit cu malo i sipam u mokru šalicu...svuda ga je bilo xD
MaRe namaži fenistilom ako imaš, ja kak je malog ljetos ona glupa osa ubola stalno nosm u torbi. A i mama se spržila kad je pravila figaro na onaj topljeni šećer..
Već smo pisale, al moje tijelo je koma poslije trudnoće i poroda, prije grudi stajale, bile pune na dodir a sad fuj.. Jedino što mi je ostalo isto su listovi na nogama i ruke, a ovako sam si cijela ogromna i fuj, fuj.. Ja sam prije imala figuru pješčanog sata a sad ne znam kud bih se strpala.. Mali napokon zaspao, opet sa temp, izludit ću već.
Mare meni je riblja mast odvratna smrdljiva i dalje uvjerljivo najbolja stvar za opekotine.
[/url
Pobjegao mi komentar. Ja se većinu vremena osjećam baš loše a ne znam to uopće objasnit ni pripisati nečemu konkretno. Mislim, Vita stvarno nije zahtjevna ali eto, ponekad imam osjećaj da mi je baš to okidač jer ne radim ništa a imam hrpetinu vremena. Danas je opet prespavala pol dana a ja se vrtila oko svoje osi takoreći, kao debil. I jela, naravno.
Ima dana kad sam super ali su definitivno u manjini.
[/url
Losa mislim da svi kad tad prodjemo tu neku fazu u zivotu di se osjećamo kao da nam je "nametnuto" stanje ,odnosno, znamo da smo tu di jesmo još neko vrijeme,hoćeš neces... ja se borim upravo jutarnjim spremanjem protiv toga. Jer kad sam u početku bila u pidjami do podne,nenasminkana i nespremljena,svaki put kad bi prošla kraj ogledala još bi se gore osjecala. Imala sam ovo ljeto fazu od mjesec dana kad mi se ni iz kuće nije izlazila,al srećom sam se dobila🙈 Inace,ja sam na posao dosla jednom bez maskare. Kad me treća osoba pitala jesam dobro skuzim ja da izgledam ko neki mis🤣 Srecom imala sam toaletnu u ladici🤦♀️
Red moj jede sve šta mu das,majko mila pa to nema kraja i obavezno urlanje kad pojede zadnju žlicu. Sad sam ga vagala opa miško, 9500g🙈 sutra punimo 9mj! Dobio je 700gr u 2 mjeseca,rekla bi prosječan prirast.
Deedee jos kad otkrijemo da se potajno matchas u outfitima s V🤭🤭🤭🤭
ja sam cijela tamna, tamna kosa, a imam plave trepavice i obrve. znaci fkt izgledam ko da nemam oci. meni je maskara u rangu cetkice za zube
ajme moje dijete je ko rupa bez dna. mogo bi jest svakih sat vremena nes kuhano. a fakat je postao buco. a sve mi zao ne dat mu. pitala sam pedijatricu kaze da nije debel da ne treba na dijetu. imao je 9300 al stvarno ima skembu i jake noge. jedino je prek dana postao nezaiteresiran za cicu. sve mu je drugo zanimljivije. sto mi u jednu ruku drago al me izluduje kaj bi po noci stoput jeo.
osjecam se kako kad. zadnjih tjedan dana stalno neka druzenja, skitnje i totalno sam super. danima prije tog ona kisa i samo doma, totalna depra
Sortiraj odgovore
Najstariji