ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    16. Listopad 2020. 12:56

Hej cure...evo moja nastavlja s tulumarenjem do pola 1, 1 ali je zato spavala do pola 11...cak sam se ja prije nje probudila 🙈 Mozda bi je trebala buditi u odredjeno vrijeme pa da se i ovo navecer vratii u normalu 🤔. 
    I da, ne znam kako sam zaboravila, ali nama su gornje dvojke izasle tak da smo sada na 6 zubica 😀😀.
    -
    Nama je prvo trebalo 4 god da ostanem trudna, ali je ta prva bila vanmatericna trudnoca i izvadjen mi ne jedan jajovod. Iskreno, naravno da sam bila sokirana i tuzna, ali veci stres mi je bio jer nam je tako dugo trebalo i samo sam mislila koliko ce mi tek sad s jednim jajovodom manje trebati da zatrudnim. 
    Godinu dana poslje trebali smo u ivf postupak, izvadili sve nalaze i dog prve konzultacije koje sam morala odgoditi i dr.mi tad kaze kao nazovite prvi dan slijedeceg ciklusa da dogovorimo nove.....medjutim, novi ciklus je bio tek ove god 😀. I imala sam na kraju stvarno lijepu trudnocu i relativno lak porod. 
    -
    ❤ za sve bebe 😇

L 💛

Grizli
    16. Listopad 2020. 13:08

DeeDee pazi da se ne ureknes pa V povampiri u pubertetu 🙊 ili drugo bude kombinacije Nine i Mrgudica 😝
    Mrgud uf teško noc kod vas znaci. Mozda mu ne pase nesto od zitarica? Jesi probala izbaciti gluten da nije do toga ako mislis da je probava a s izbacivanjem mlijecnim se nije popravilo.
    Losa aaaa malac! To je onaj fucking jako realistican san ili predosjećaj koji cesto bude istinit. 
    Meni se za spontani jedan dogodilo da sam imala osjecaj da sam trudna iako su mi dva testa i to ne neka žnj nego one clearblu kao pametni test jos napise i koliko je tjedana toboze pokazali debeli minus, nista, 0... Pocela krvariti mislila menga uranila, prestala nakon 2 dana ok super, al kad sam nakon 7 dana opet pocela isla kod gin vadili krv i bila je full jos beta visoka, plod vidljiv al nije bilo otkucaja a kao usla u 9tt. Cijelo vrijeme me pratio los osjecaj tih dana. U jednom momentu cak je gin mi spomenuo da je mozda u pitanju bila i blizanacka kad krvarim u dvije etape,jer se nesto naziralo. Tako da ja vjerujem da mi imamo 6 culo za neke stvari.
    Btw Losa muzeva sestricna je imala ista prijevremeni porod krenulo sa pucanjem vodenjaka slicno kao kod tebe, ako se ne varam u 28tt su je porodili 🤔 i isla je na pretrage i sve al nista nisu ustanovili dok nije isla na histeroskopiju sa biopsijom i to ju poslali jer je dobila neki polip pa nisu znali sto je i zakljuce da joj maternica ima neke kao dzepice i pregrade koje sa obicnim uzv nisu nikad vidili do te pretrage. Na kraju joj i sugrerirali da ne planira drugu trudnocu jer je opasno za nju. Sjetila se tebe na tu pricu vise puta al ne volim takve lose price drugih iznosit. 
    Annika mozda i bolje da ti mama bacila, ja sam nedavno cistila i tek onda pobacala sve testove koristenih a bilo ih je jako puno. Cak i one sretne od M, pustila si samo onog prvog sto sam na rođendan svoj radila di se jedva vidio plus. Da napomenem bilo ih je preko 30. Tesko mi palo prvo, al sad mi drago jer imam samo happy end. 

Grizli
    16. Listopad 2020. 15:54

Losa moguce da je prerano ti bilo pa je to uzrok, al da nasi gin samo odmahnu rukom je meni top... Ja imam srece i sad gin, i dr opce i pedijatricom, cak i sa ovom gin na humanoj sam bila izuzetno zadovoljna. Valjda imam srece pa naletila na sve neke normalne, al da je bilo i traljavih usput kod kojih sam dolazila bilo je. A ti ako se ikad odlucis za 2., nadam se da ce biti manje stresno...
    Mikio tebi je bas nakon poroda pao grah ukrivo.
    Danas za rucak pravila M polpetice, zenska ih jela ko luda, al zato krumpir zgnjeceni radila ko ga sam joj kamenje dala. 

Damnarexx 🌺
    16. Listopad 2020. 17:49

Svaka vam cast curke, ja sam lagano pozaboravljala tko je kroz sta prosao, i kakve su trudnoce bile. Al skidam kapu, deff👏👏
    Sve na kraju imamo nasa cuda🧡🐞

Damnarexx 🌺
    16. Listopad 2020. 17:50

Di je Hani, Lorena, c1ma? 🤔

MaRe
    16. Listopad 2020. 20:53

Se pripremate za vikend..utihnule ste 😜
    Meni dns stigli papiri iz firme pa nosila u banku i sutra izlazi procjenitelj...drzite fige da nam procjeni dovoljno da mozemo puni iznos dobiti 😏🤞 
    Dosli smo nas dva kod mojih pa ćemo biti tu par dana. Uopce nije spavao popodne...jedva je izdrzao do 7...popio bocu i zaspao u sekundi 🤭

DeeDee
    16. Listopad 2020. 21:01

Ja refresham forum i čekam da pokrenete neku temu za komentiranjem jer ne znam šta bi sama sa sobom od dosade, čak sam i popeglala cijelu hrpu s daske, to se nije dugo desilo, daska u šoku🤣
    Super za spavanje ☺️
    Držim fige da odobre 🤞

[/url

Red Fox
    16. Listopad 2020. 22:12

Ja sve manje stizem pisati, ovaj mali je ko zivo srebro, treba mu 3 sekunde da prode cijeli stan 🤦🏼‍♀️
    Bas imamo razlicite price, al kak je netko rekao sad imamo svoje mrvice 🥰 ja mislim da se u iducoj trudnoci cak i necu bojati tolko ko sad. Nekak sad vjerujem da sve moze ipak proci dobro. Bas mi nekad prode kroz glavu kak bi opet sad bila trudna, al me muz malo podsjeti da nema vise lezanja i citanja 😂😂😂 ko zna kak su cure koje su planirale drugu trudnocu? 🤔
    Mi se mucimo opet s tom hranom 🤦🏼‍♀️ Gospodin sad nece jesti iz zlice ako mu ja dajem nego bi on sam. A sve kaj moze zgnjeciti gnjeci u ruci i nece staviti u usta 🤦🏼‍♀️ Imate kakve savjete? 
    Mrgud bas mi je zao da se tako patite i nikak da ti zubici krenu van.
    DeeDees svaka cast za peglanje, ja sam to neki dan obavila.
    Sutra idem na druzenje nakon puno vremena i bilo je pitanje ko ce kaj piti 😂 kad se sve izracuna ja nisam 3 godine popila kap alkohola i uopce ne znam kaj mi se pije. Svi su rekli da ce gin tonik pa cu i ja ko mali mujo 😂 bas smo mm i ja komentirali kak je proslo vrijeme juice votke i jeger cole, sad svi piju taj gin 😂

Red Fox
    16. Listopad 2020. 22:20

I nikak da se sjetim, jel netko mozda narucivao sa Desiinia dizajn stranice??

• Hani
    16. Listopad 2020. 22:38

Vecer! Stigla vas napokon! Evo mi u bolnici, valjda je vrijeme da rješavamo stvar, G previše muči to srce, izgleda da smo u Zg sljedeci tj. 
    Mijenjala sam mob, ne sjecam se sifre za ig i neke druge stranice, bas mi fali pogledat vase bebace. A nikako uhvatit vremena pokusat spasit te zaporke.
    Citamo se ujutro, laku noc svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.