Jutrooo ☺️
Di ste? Nadam se da ste sve imale bar relativno ok noć. Mi još spavamo ljubi je majka
Petra tko je pobjedio, ti ili djeca? 🤣🤣
Annika sad sam se sjetila da nisam prokomentirala smajliće, braaaavo 😂😂😂❤️
Red sretnih 10 😍
Mikio V po novom spava dva puta dnevno, prvi put oko 11 cca sat, a drugi put oko 15 redovito 20min i to je to
[/url
PetraB kako je?
Mikio jos i da mi skoljka svira mm bi me preko terase bacio. Al vidila na wish navlake zgodne za dasku od wc-a. 🙊 Ubit ce me ovaj moj.
Joj cure ja neznam sto me sve sad snaslo zadnjih dana. Glava danas ok, al zato me ukljesitilo... Znaci utrnuta desna strana od mjesta uboda epi do desnog koljena. A jajnici imam osjecaj da ce mi eksplodirati. Koja od vas je bila na ivf stimulaciji, sve sam zaboravila... Hani? 🤔 Ili? Ako je neka i da je dobila mengu jeste osjecale da su vam jajnici kao nakon punkcije bolovi ono tipa hiper?
M cak nocas bila ok. A nikako da se iskombiniramo za 3.obrok.
Mikio tnx za Pavlovicevu za lice probala malo bolje joj je 😊.
Damnarexx i Mare nemojte si unaprijed stvarat u glavi strahove za druge trudnoce, ima zena koje nikad to ne dozive i strah je prirodan ali moze biti i ogranicavajuc. Frendica koja je samnom hodocastila na ivf na kraju od straha od apontanih nije vise isla na ivf, a sto je najgore ima jos smrznutih embrija. Toliko ju strah da je rekla da nemoze vise pokusavati. Pojeo ju. Nek se malo "bojite" ali trudnoca mora biti radost a ne gomila straha. Uff sto sam pametna nakon sta sam 9 mjeseci drhtala od straha. 🙊 Al iz ove prespektive sada znam da taj strah nije nista pomogao cak mi je bio uteg i unjesto da sam u nekim stvarima u trudnoci uzivala ja sam strepila.
I ja sam osjecala dosta staha u trudnoci...prvo od spontanog...pa neka luda dr u bolnici vidila nesto sta ostalih 5 nije...onda sam tek pre kraj da izvinite od.... sve stahove i krenila uzivat i onda morala cuvat trudnoci...u iducoj cu se opustit i neka bude sta mora bit....cila trudnoca prosla u strahu i jos sa negativim dogadajima...nema sanse da ce tako bit iduca...
Nemojte se unaprid bojat...mene je na kraju bilo strah od straha i stresa da se nesto ne dogodi....
Ja sam pak u ovoj trudnoći bila tako nonšalantna da se zbog toga znam osjećat loše. U smislu, ostala sam trudna odmah nakon što smo prestali paziti, to mi je bio dosta šok jer sam računala da će nam trebati neko vrijeme (imam pcos i kaos od hormona), tako da mi je trebalo dosta dugo da se presložim i prihvatim situaciju. Ajme ovo tako krivo zvuči.. definitivno sam htjela bebu i nije se "dogodila" jer sam osobno mišljenja da se ne može "dogodit" ali je definitivno došla ranije od očekivanja i onda sam imala groznu grižnju savjesti zbog posla i kolegice koju ostavljam samu. Radila sam do samog kraja, sjećam se da sam za svetog Nikolu rekla sama sebi da je dosta i da je krajnje vrijeme da se posvetim sebi i tom malom biću koje se sve češće javlja ❤️
Često puta sam se znala uloviti da sama sebi kazem, "trudna si jebote, prestani se stresirat oko posla" + meni se trbuh nije vidio do samog kraja pa hrpetina ljudi nije ni skužila da sam trudna i nisu vjerovali kolegici kad sam otišla na porodiljni 🙈
Uglavnom cijelu trudnoću sam imala borbe sama sa sobom da premalo radim, a istovremeno da zanemarujem bebu jer previše radim, veselo u glavi..
[/url
Uf... DeeDee 🤣 sporazumni smo potpisali 🤣
Ne znam, izgleda da mi je K opet pred neku virozu. Imam osjecaj da ce zakurit svaki cas 🙄... V je ok za sada. Nocas je cvilila, zaspala poslije novalaca kao i inace i pocela nakon pol sata plakat, cvilit. Dala joj lupocet i onda je jedva zaspala nakon pol sata. Al ajde, spavala do 6 ok, onda ju nos poceo zezat opet pa se zbudila. Sad jedva dorucak docekala budna (citaj probudila ju jer je zaspala u as), pojela i evo ih core sad. Temp na celu 37,4...nisam joj sad u guzi mjerila al vidjet cu poslije.
Menga me razara, najradje bi lezala samo al jbg... Nis od tog... Budem u penziji 💪🏼😎
url=https://lilypie.com][/url
Nama jedna od najgorih noci. Uopce vise ne znam kaj da si mislim. Pola noci sam ga ja nosila pola mm. Ono sto je odspavao je spvao meni na prsima ko kad je bio novorodence. Zuba nema ni jednog na vidiku, tj hrpa ih je “kao tu” al nemam dojam da je to to. Ko da ga muci probava a fkt nam zdravo kuham. I jos sam ja iz svoje prehrane izbacila sve mlijecno zadnjih dana. Zaspao tek pred jutro spigan na trbuhu kraj mene u krevetu 😫. On ko da mrzi noc, nemrem si nikak objasnit. Sad je super volje, normalno doruckovao, fkt ne kuzim kaj je tom djetetu 😢😫🙈
Mrgud bas mi vas zao kad te citam..ne znam ni sta reci il kojim savjetom pomoći..možda ga ti zubi muče ako ih se toliko bijeli a ne izlazi. Nama su dva izbila I prije svakog je po cijeli dan i noc cvilio i bio nikakav plus imao sluzavu stolicu,kakao sto puta i imao povisenu temp..znaci ono sve sta moze imat xD😏
.
Mislim da izbacuje jedno dnevno spavanje...sad je poceo u ovom prvom duze spavati a drugo ak bude 20min top.
.
Losa iskustvo ti je katastrofalno al eto barem na kraju je sve ok i mali dugonja je najveca beba među nama 🤭 koliko je ono imao kad se rodio? Kg i nesto?
Dee koje li ironije da nakon što sam skužila smajliće ostanem bez moba- 1400 kn popravak
ja sma ostala trudna sa 21 godinu na drugoj godini faksa i ne mogu reći da se dogodilo nego da sam bila neodgovorna- pila sam pilule godinama i redovito ih zaboravljala popiti par puta mjesečno i nisam ostala trudna, imala cirkus sa ciklusom i hormonima, prokrvarila bih svaka 2-3 tjedna i po svim pretragama koje sam radila ovulacije tu nije ni bilo pa su mi pilule zapravo bile terapija. i taj mjesec nisam popila svaku pilulu kako je trebalo i eto ga. nisam mogla k sebi doći, objašnjavala sam ginekologinji kad mi je potvrdila trudnoću da ja nikako ne mogu biti trudna jer me trbuh boli itdmladost-ludost-glupost-neodgovornost itd
trudnoća osim žestokog povraćanja savršena.
Kad je cura bila godinu i nešto sitno, ostala trudna. Recimo da je bio trenutak zanesenosti (podsjećam da sam bila 22 godine) i očekivala sam da bi mogao biti plus na testu za dva tjedna. Već na prvom pregledu plod je bio manji nego što bi trebao biti. Sa 10 tjedana je bilo vidljivo da srce ne kuca pravilno i da nije dobro. Kiretaža je obavljena u lokalnoj anesteziji, zaostali su ugrušci i samo me jedan stari ginekolog spasio od još jedne kiretaže. Recimo da mi je tek koju godinu nakon rođenja sina- koji je da napomenem baš bio planiran i ciljan, bilo lakše i nije mi bilo toliko grozno kad se sjetim izgubljene bebe. čuvala sam sliku s uzv-a, nažalost u selidbi moja mama bacila kutiju u kojoj je bila. Prvo sam bila ljuta kao ris, onda sam se pomirila s tim i mislila da je možda i bolje. strah nije nestao ni u ovoj trudnoći ali prepustila sam se, bit će kako mora biti.
[iimg]
Vidiš LoSa kod mene suprotno, jako malo bliskih žena je prošlo trudnoću ali svima su bile uredne i ja sam iskreno za većinu mogućih problema čula ovdje od vas. Joj koja iskustva većina vas ima, užasno mi je žao😔😔😔
Mene evo ne znam koja sila čuva ali hvala joj 🙌, školska trudnoća, školski porod, a i V mi je dobrica veliku većinu vremena.
Btw Mrgud jbm, iskreno ti želim da to spavanje čim prije dođe na svoje 😏
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji