Danas sam pročitala da je dan rainbow bebica, i sjetila se tebe Red…moja je daleko manja trudnoća bila,12tjedana ali mi je uvijek teško oko tog datuma kad sam je izgubila. Za sve bebice💕
Grizli i meni glava puca,sve mislim jel od menge,kise ili čega?? I da i on mene toliko grize i stipa da me boli i viknem ne al uzalud...
Mislim da smo mi napokon propuzali pravilno,sve naopako kod nas🤣
Sa 7.5mj smo imali 70 cm. Možda smo sad 72. Vidim ne stane u pidjame 74...
Nešto sam htjela pitati al sam zaboravila🤦♀️
I meni bas kad se dogodi nesto lose bas nekako nevolim taj mjesec...ja sam bas u 10.mj imala kiretazu...a sve je krenilo u 9 mj...saznala da sam trudna 2.9...a kako je sve krenilo svi mjeseci me podsjecaju na nesto lose.....
Imamo nase male😇😇 i nase male🌈🌈🌈...
Al opet ovo je neusporedivo sa visokom trudnocom i porodom...meni bas jedna prija nedavno morala u 5 mj rodit bebu😭😭😭😭😭😭
🙏🖤 za sve male anđele
Ja sam kao i ti Damnarexx..imam srece da je prva i hvala Bogu sve je dobro prošlo ali isto se rasplacem na tuđe priče i bas me to pogađa...mislim da cu iduću trudnoću provest u strahu..ova mi je bila ono nit brige nit pameti. Prestala sam skrolat po Instagramu i Fb jer mi stalno tak nešto tuzno iskace..cak sam pocela odmah blokirati takve objave jer se odmah rascmoljim.
.
Pridružujem se glavobolja klubu..jos trebam dobit pa me toliko trbuh boli da imam osjecaj da me kompletna maternica boli...sve me nekako sijece i probada kako hodam ili sjedim.
Hvala kaj mislite na mene ❤️ Tezak je dan danas, ja si svaki dan prevrtim film i budem sretna da je N ziv i zdrav. Bas mi je zao da neke od vas te price toliko rastuze, al budite tuzne iz suosjecanja, a ne iz straha. Imate svoje andelice kraj sebe 😊 ko zna sto nam zivot sutra nosi, nikad ne ocekujes da ces biti dio one lose statistike. Mene je cak u pocetku bilo sram pricati o tome da ne bi plasila ljude, a kad se to desilo jako cesto sam cula da se isto dogodilo ljudima koje znam godinama, a skrivali su to. Mislim da je to krivi nacin, ja uvijek kazem da imam dvoje djece, jedno na Nebu, jedno na Zemlji 👼🏼
Mikio ovo je za Grizli 😂
Moj mali danas cijeli dan spava, cak sam stigla staviti masku na kosu 😂 vjerojatno je dan takav da smo svi malo umorni
Ja danas cijeli stan preokrenila i taman zavrsila...😅😅...
Od sutra krecem ucit pa da samo tu i tamo prebrisem😆😆...do bozica😍😍
Red 💓💓💓
Nego, vezano za drugi komentar, i ja sam danas stavila masku na kosu prvi put u životu, takav dan očito😁😁 i ošišala se podosta, čisto iz dosade 🤣
I mene neka manija čišćenja i prežderavanja slatkim ulovila, život mi je postao PMS 😔😂
[/url
aaaa mob mi je pao hrpu puta ali sad je gotov izgleda- prvo su se pojavile crte kao barkodovi a sad su rubovi plavi i ljubičasti i tamni ekran. prvo što sam pomislila bilo je kako ću sad ići na forum. na laptopu sm rijetko
moram ga sutra nositi u servis da vidim može li se što spasiti, nadam se da je samo ekran
[iimg]
Stigla menga danas tak da mi je dan u k... bez obzira na kisu. Cak mi je i malo zao klinaca sto su solo sa mnom 🤣
Red Fox 💗
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji