O da, ja sam preplakala jutro zbog beba andjela...nema dana da se ne sjetim, al danas me bas dotaklo,dotuklo...💔
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ma nemoj, godina tiska... Strasno. Mikio ja bi im jos jedan lijepi mail poslala sasvim sigurno. Bezobrazluk, mislim da ostecenje mora biti navedeno.
Zarice ma bile su sa 4 mjeseca na pregledu. Neuroloski su ok al zbog tih odstupanja u motorickom razvoju je rekla kontrola sa 8. Zovem ih vec tjedan dana da vidim sto da radim al naravno ne mozes nikog dobit 🙄.
Btw, cure su se danas probudile i jednostavno pocele "gmizat". Do sada su se pomicale okretanjem u krug ili preokretanjem na trbuh ili bi jednostavno pizdile kad ne mogu do necega. Al eto danas su rekle da je to to od mog mira 🤣.
url=https://lilypie.com][/url
Mikio pa za poludit, žali se još..
Petra hohoho kažeš šta je bilo bilo je 😁
Damnarexx moja se redovito igra u gymu, mislim da joj je pomogao sa stabilnošću i početkom puzanja jer se morala staviti na sve 4 da dohvati igračke, a ja joj stvarno svašta pokačim, pretežno one s kojima se najradije igra. I još uvijek zna zaspat u njemu navečer kad je koma a nije još skroz za krevet, upalim da joj svira i svijetli i onda bulji u to i zaspi
[/url
Petra bravo za cure 🥳🥳
Ma zivcira me taj reserved, probala mu, nemrem bmu ni pol stopala ugurat. Imaju oni besplatan povrat al htjela sam tenisice 🙄.
Stigle mi i knjige. Necete vjerovat al u ok stanju su, izlizane samo na pregibu izvana, i jedna kad smo ju poceli listat se odljepila u sredini ono di su spojene stranice 🤦♀️ Al ni jedna slika nije preslikana. To cu ostavit tako kako je. Moje dijete ionak uopce nije zainteresirano za ucenje 🙄samo ju je vec 10 puta zakucao o pod 🙈
❤️ Za sve bebe andele
E da, i mi smo baby gym pospremili odavno jer kak se on poceo penjat onda je htio i na te sipke a one su mekane i padao je.
Od igracaka mom su zabavne one case koje se slazu jedna u drugu, onaj tuljac s krugovima, lopta, knjige povremeno i auti i kamioni. To su mu najdraze igracke. Taj dan kad sam vidjela da za pravo vozi auto po kuci sam postala svjesna kolko vrijeme brzo ide i da nisu vise male bebe 🙈🥰
Od ne-igracaka obozava bocu od kole, kablove, neki stari mobitel, jastuke, majice, daljinski..
Ugl mi kad se on poceo penjat okrenuli stol i zgurali stolice do zida da se nemre penjat i srusit ih. On zadnjih dana postao vec tolko spretan da se provuce izmedu svih tih nogu i popne za te stolice ispod stola 🤦♀️
Ja ne znam koliko je moj malac dug, zadnji put službeno mjeren 68 cm na pregledu sa 4 mjeseca😁 ali ne bih rekla da ima vise od 73 cm 🤷♀️. Ici cemo uskoro na sistematski pa cemo vidjet.
-
Bebe anđeli 🥺❤❤.
Hm pokusavam se danas skockati al ne ide... M je na 330 volti naelektrizirana, vani juzina meni glava ko balon, a da ne kazem o emocijama 💔💔💔💔... Srecom mm danas cijeli dan doma pa je vecinom on s njom al ne znam od kud joj energije spavala je nocas nista.
Jel vas bebe grebu i štipaju? Mene moja izgrebala i istipala danas ko da imam divljac neku, a nemam snage ni vise govoriti ne jer bas imam osjecaj griznje savjesti kao da sam zlocesta prema njoj, a danas si samo vrtim film da je ona moje cudo. 🌈
Sad idem procitat ostatke jer imam punu previse toga...
Zao mi je za lose isporuke koje ste narucile.
Za bebe anđele 🧡🧡🧡
Meni se posrecilo, srecica je odmah dosla🐞🧡
Danas cijeli dan iskacu clanci o tome, a ja samo ronim suze i mislim o iducoj trudnoci koliko cu vise straha imati. Puno vise znam, pa ce biti 'teze' 😐
Bok cure..
Nisam čitala pa mi nemojte zamjeriti, ako se nešto događa važno..
Samo sam htjela napisati svima koje ste izgubile bebe, nadam se da ste dobro❤️❤️.. posebno RedFox ❤️❤️..
Sortiraj odgovore
Najstariji