ZIMSKE BEBE 19/20 šŸ–¤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zarica
    06. Listopad 2020. 14:15

DeeDee bravo za sve u nizu, pogodovo sjed:) Znaci moj malac i dalje ne zna normalno sjest. samo kada se popne na koljena pa spusti iz tog polozaja, onda nekad uspije, nekad ne. Inace samo radi onaj kosi sjed s jednom rukom na podu.Ā 

PetraB
    06. Listopad 2020. 15:17

Uuu DeeDee kako sam samo preskocila... Ma V je samo cekala pravi trenutak.ona je prvo teoriju svladala a sas krece praksa. Sreetno 😜😘

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    06. Listopad 2020. 15:34

Mala super da su i malac i muz bolje šŸ’Ŗ
    Deedee Vita ja strajkala pa sve nadoknadi u jednom tjednu 😁 ne da se njoj to pomalo haha

DeeDee
    06. Listopad 2020. 15:37

Ne znam ako sam ja tu jedina iz generacije Potter manije jer se ne sjećam dovoljne količine euforije na komplet s patpat-a šŸ˜› ali evo možda joÅ” nekog usreći, danas naletila u pepcu
    Ā 
    šŸ˜šŸ˜šŸ˜šŸ˜

[/url

• Zarica
    06. Listopad 2020. 16:40

A znaci to je vrtniJa u glavi imala neku drugu pozu.
    DeeDee, ja sam procitala sve knjige po vise puta. Prvu otprilike 20 putaĀ Al nisam nista kupovala na njegov lik. Opcenito nisam nikad voljela stvari na likove iz crtica/filmova.
    Angelly, sto se tice pitanja o prehrani ne mislim da nesto propustaju ako ih ne hranimo takvim stvarima, nego bas suprotno. Imaju cijeli zivot za to isprobavat.

Angelly
    06. Listopad 2020. 17:25

Pa bas to, ne vidim potrebe jos za tim secerima i soli. šŸ¤·ā€ā™€ļø

Grizli
    06. Listopad 2020. 18:22

Meni kad mama to kaze pa vi ste to jele i sve je dobro, samo natuknem da savrsene smo sa 102 dijagnoze svaka. Brzo se onda ispravi i pocne bolje ti njoj nemoj to davat. Svekrva pak je jednom izjavila pa sam joj rekla da super su vasa djeca, sina vam jako volim ali covjek se 25 godina bori sa viskom kila bezuspjesno. Znaci u 1 osnovne je vec debelo bio u kategoriji pretilih, a takvi su svi doma jer eto lijepo je jeo kruh, maslac i marmeladu ili tepsiju kolaca, vadio 4 puta vrhom pun tanjur... Nemam stvarno nista protiv pretilih osoba, ali zbilja mislim da dobre prehrambene navike ucimo od malena. Neće im nista biti ako tu i tamo pojedu neku glupost al da se bas cijelokupna prehrana temelji na tome meni je previse neodgovorno. Ja sam osobno tip osobe kojoj se zgadi obrok ako je sve nabacano na tanjur na hrpi, ili gomila hrane odjednom.
    E da jel jogurt sam je obrok ili međuobrok? Mislim na cijelu casicu ako pojede?Ā 
    Iii mlada dama me danas docekala u vrticu na nogama, uspravno ko svijeca, drzala se jednom rukicom za ogradu a drugom mlatarala.

PetraB
    06. Listopad 2020. 19:01

Dakle... Vecera fijasko... Popizdit cu. Napravila sam im onu hippovu multigrain. Uzas... Pet zlica jesva ugurala u njih. Tresle se na svaku zlicu šŸ™„. Onda sam im napravila flase, K pojela 60 a V 90... Za poludit. Ne znam.Ā 

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    06. Listopad 2020. 20:21

Petra a kad.im dajes...mozda im vrijeme ne pase? Mozda obican griz da im rjeđe napravis.Ā 
    Moj sve jede ko provalija al ako nemam nekog voca nema sanse da bi bilo koju tu instant pojeo.
    .
    Kupila sam lutku na aukcijama šŸ™ˆšŸ™ˆšŸ˜‚šŸ˜‚Ā 
    Dok sam bila mala.uvijek sam.htjela takvu ali ju nikad nisam dobila 😟 e pa sad sam ju sama kupila šŸ˜‚šŸ˜‚šŸ˜‚

DeeDee
    06. Listopad 2020. 20:30

Tooo MareĀ šŸ’ŖšŸ˜‚
    Petra mi nemamo baÅ” borbe s hranom pa nisam prava osoba za komentiranje ali možda da probaÅ” s onim hippovim good night mixom (ad+griz+zob+jabuka), ova moja se davi u tome tako da joj često to za večeru napravim, iako je njoj i semolina top šŸ¤”
    dok npr. jogurt, sir i te neke stvari koje inače voli za doručak u raznim kombinacijama, za večeru neće.

[/url

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.