PetraB ja bi zamijenila s mlijecno zitnom.
Sti se tice djece u drustvu mi smo svi nekako u isto vrijeme. Nas je drustvo od 6 frendica, kad sam kcer rodila pred 3.5g nas 3 od 6 smo rodile na mjesec dana razmaka,to mi je bilo zakon, bile smo tri puta na dan u setnji,kave, sve zivo. Bas sam uzivala u porodiljnom.
Sad smo se potrefile nas 2 u isto vrijeme na porodiljnom al ova korona je sve zasrala da prostite a i nemam tu slobodu i puno vremena kao kad sam prvo imala. Svi imamo po 2-3 djece, i moje i MM drustvo, tu smo od 30-35godina.
Kad idemo na kave i setnje vikendom, zauzmemo pola birca/parka🤣
Angelly 🤣🤣🤣 Vidjela sam na Ig malca kak pici s hranilicom....predobro 😁 Moj ima guralicu i nema šanse...on ju prekrene naopako i okrece tockove 🙈 Mislim da bi mogao neki automehaničar postati.
Petra probaj pa mozda prihvate..mlijeko je mlijeko..nije bitno u kojem obliku :)
P.s.: za cuvanje posto ih je tesko jednom uvalit uvalis ih posebno ili dok je M u skoli a J u vrticu mal curke nek neko pricuva da predahnes :)
Jbg vec smo ti rekle da si nam blize uskocile bi ti..makar jednom 😁
.
Sad sam malom ispekla neke ko palacinkice i narezala na trakice...bas je fino jeo a ja sam mu vocnu kasicu ubacivala između da dobije i voća. Napokon primjenjujem recepte iz grupe 😎
.
Ako nekog zanima:
U orginal recept ide 2 salice griza pomijesano s 2 salice vode i žličica kvasca rastopljenog u vodi ali ja sam stavila pola praska peciva. Zamuti se i pece. Odvajala sam sa zlicom pa bi mi stala nq tavicu tri komada i budu onak mekani i pufasti. Stavila sam i malo vanilin secera,tek toliko za miris :)
Ispadne dosta tako da cu iduci put mu pravit samo od jedne salice 🙂
🙋🏼♀️ U velikom sam zaostatku, samo brzinski javljam da sam vidjela na fejsu, u sportskom centru Dubrava krece pilates za mame i bebe pa ak je kome blizu i zanima ga da znate.
Joj zaboravila napisat sto mi je jos bezveze kad ljudi dobe dijete pa muz i zena pocnu jedno drugoga zvat mama i tata. Ok ako je ako kao se zezamo da ona to govori pa ja kazem vidi tata sto danas sam naucila, al mi je bezveze da ja muza si pitam tata hoces ici u banku platiti racune. A nekolicina poznanika se tako oslovljava od kad su klince dobili.
Za uspomenu meni su top od cewe naljepnice fotke koje lijepimo u one knjige spomemare bebine. A dobili smo i okvir sa onih 12 fotki kao za svaki mjesec pa sad to popunjavamo svaki mjesec s jednom. obozavak fotke raditi i uvijek mi je mob u niskom startu ako vidim da radi nesto slatko, novo, zanimljivo odmah ga hvatam tako da jma valjda vec 10.000 fotki koje onda svako malo pregledam prebacim na disk, a par najdrazih onda razvijemo.
Evo nas,malo smo dosli k sebi😊
Muz je bolje konacno, a beba nema temp od jucer!
Sto se tice uvodjenja komadica u hranu, uveli smo komadic folije🤣
Upravo smo imali scenu na balkonu jer se gusio a nismo znali sta je...
Na kraju ga okrenula i gurnula prst da povrati i tako ispala folija...nasao negdje na podu jer je zadnjih dana ne stizem ni usisati...
Uzas scena al ok...srecom ja sam pribrana u takvim situacijama...tata je naravno stajao iza zavjese kao pravo musko i govorio sta da radim na rubu suza🤣🤣...
Uh...hvala vam za podrsku ovih dana, citam vas pred spavanje😁
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mrgud baš vam traje borba 🙄
Javi ako si zvala šta je rekla..
Petra ja bi zamijenila kašicom, mlijeko je mlijeko, a moja npr. po novom isto pojede te mliječno žitne brdo a bočicu baš i ne, tj. kako kad.
.
Ovo moje čudo ima najaktivniji tjedan ikad, šta kažu wonder weeksi za 36.i37.? (Ne govorim ljudima koliko mi dijete ima tjedana, išla sam računat sad, u redu je, nisam pukla skroz)
Uglavnom, prvo probio zubić pa se aktivirala s pokušajima puzanja, danas šiba u rikverc u krug 🤭🤭🤭 posjela se iz četveronožnog lijepo pravilno par puta, ali je nestabilna pa se izvrne nakon trideset sekundi 😁 i sad gledam da joj se gornje jedinice bijele kao da će svaki čas i one. Boooouže. Ne fali mi zabave 🥰
Grizli ja ga tako zovem više iz neke zaje..kad treba promijeniti pelenu ili joj dat jest ili kad nešto radi a on ju ne gleda, ono u stilu, kao da ga ona zove 😃
A nisam nikad čula da se tako oslovljavaju međusobno haha, izgleda da kod nas na sreću nema random seka i braće i mame i tate po ulici 🙈🙈🙈🙈
[/url
Mala supeeer da ste bolje 💗
Uff počela sam se smijati na uvođenje folije ali bome ružna scena, sreća pa si smirena 😐
[/url
O Grizli da, ima ih i kod mene 🤦♀️... Ni ja ne kuzim 🤷🏻♀️
Mala.le super da krece nabolje ❤️
Thanks curke, probam zamijeniti sa kasicom pa cemo vidjeti 🤞🏼💪🏼😎
url=https://lilypie.com][/url
DeeDee ma mi isto iz zaje se tako oslovljavamo kao u njeno ime da govorimo onako kao tata ces se igrat sa mnom i tako to isto za pelene, hranjenje, kupanje... Al imamo frendove koji međusobno sebe zovu mama i tata, meni je to tako bljak. Neznam... Taj frend je zeni reko mama ces ici ti sutra u banku ili da ja idem vidit za kredit,znaci nema nikakve veze sa bebom, nego se oni bas tako imenuju... Dobro mozda smo ja i mm cudni njima jer jedan drugog zovemo svakako al pvo mi pak ipak nije simpaticno.
Mala.le super da bebac nema temp, muz bolje, a ovo za foliju svaka cast na pribranosti.
Mala.le super sto ide na bolje. Svaka cast na pribranosti kod gusenja. Uh, toga me stvarno najvise strah. Mislim da cu proc neke osnove prve pomoci za bebe da se osjecam spremnija ako dodju takve situacije...
Sortiraj odgovore
Najstariji