ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    05. Listopad 2020. 18:03

Raspisale ste se pa se ne sjecam tko je sta rekao ali ja sam za bilo kakvu aktivnost(ako ga ista bude zanimalo) jer ak nista drugo druzit ce se s djecom..ali kazem samo ako sam bude nesto htio a ne da mi svoje neispunjene aktivnosti prozivljavamo tjerajuci njega...ili kao sto ljudi rade da upisu djecu na sve i svasta sam da se ne bave njima nego da su djeca zauzeta od 7-19.
    .
    Nisam neki talent i nikad nisam isla na bilo kakve izvannastavne aktivnosti jer mi je bilo tlaka poslije skole nekud ici ili duze ostajati...ljenjivac od malih nogu. Probala sam rukomet,novinarstvo,mađarski jezik al se nigdje nisam zadrzala duze od skolske godine..rukomet i krace.

MaRe
    05. Listopad 2020. 18:09

Grizli to forsiranje zdrave prehrane djeci mi je zesci debilizam..djeca su..nek jedu a kad uđu u pubertet i puknu ih musice sami ce vidjet sta valja sta ne. Sestricna maloj odmalena tupi da je debela i ne da joj jesti..mala je sad 6i razred..znaci oduvijek joj određuje koliko ce pojesti i ne smije slatko ili smije samo jedan kolac i slicno...naravno da je jadno dijete poskrivecki jelo i onda se davila u hrani ko da nikad jela nije...a mala uopce nije debela nego ima "jake kosti",ono bas je jaka (ide na karate).

PetraB
    05. Listopad 2020. 18:27

Koja dobra rasprava danas... A i iskreno, malo smo se odmakli od onog koliko su pojeli, piskili, kakali, puzenje, sjedenje i ostalo... Jer ja sam kao i DeeDee (bar mislim da si ti to spomenula danas) i fale mi normalni razgovori 🤣
    Ja isla na zbor, keramicku grupu, tenis, gimnastika... Od svega mi tenis jedini isao, trenirala ga jedno 3 godine i onda sje... koljeno. Od tada samo rekreativno uz odbojku i badmington. U manekenke su me vabili al se nisam dala 🤣. Isla frendica nekih par mjeseci i kad su joj rekli da se mora osisat odustala 🤣
    E... Aj sad jos nesto... Jel vi za drugu djecu govorite braco i seka? Mene to uzasno nervira. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    05. Listopad 2020. 18:38

Mislim na tudju djecu 🤣... Tipa u parkicu kazes vidi sto seka ima za neku curicu? 

url=https://lilypie.com][/url

Lavica27
    05. Listopad 2020. 18:48

Mare, eto ti primjer moje kceri. Njoj da ne odredis granicu ona bi sve zivo pojela dok se ne onesvijesti. Ali to dijete voli i mahune i cuspajz i meso i njoke i svo voce,pa poludim kad dodje kod baka i deda i to su igre bez granica. U sat i pol je kod bake pojela sladoled,kinder pingui, cedevitu i neki sirup radioaktivne boje majkemi i onda se zali da je boli trbuh. Mislim da joj je dala jabuku,maline i bananu isto bi pojela pa sam luda na to. Naravno nisam za to da se brani nego za sve ppstoji odredjena mjera i vrijeme u koje se moze jesti (jutros me pitala jel moze sladoled prije vrtica🙄).

Petra ahahah i meni je to iritantno. Upravo se tipkate s bivsom gimnasticarkom. I ne,nikad nisam bila mrsava🤣🤣🤣🤣 Ali eto u pjevanju sam se nasla. Rukomet,badminton,odbojka...totalna truba🤣

DeeDee
    05. Listopad 2020. 19:05

PetraB

Mislim na tudju djecu 🤣… Tipa u parkicu kazes vidi sto seka ima za neku curicu?

Ahahaha whaaaaat? Ja sam si zamislila top listu nadrealista sad, dođi da ti čiko nešto da i to, kakva seka 🤭😂😂😂😂😂😂😂

[/url

mrgud_zg
    05. Listopad 2020. 19:11

Isuse petra kakvi braco i seka 😂 ja drugu djecu zovem curica i decko 🙈 ili djecak, to mi je bas lijep izraz. 
    Ja sam trenirala sve i svasta. Najduze skijanje. Cak i kosarku a fakat sam mala 😂 i jezike i matematiku i klavir i gitaru i svasta. Kad sam odrasla postala sam najveci ljenjivac 🙄🤦‍♀️

Grizli
    05. Listopad 2020. 19:40

Braco i seka? Aaaa sta to tako neko govori? Bo nikad cula a i da jesam samo bi zakolutala ocima. 
    Meni je to isto u rangu kad ljudi svekrve ili punice zovu mama. Ne bi volila da me jednog dana zet i nevjesta zovu mama. 🥺

MaRe
    05. Listopad 2020. 19:58

Braco i seka govorimo samo za klince unutar obitelji a van su curice i dečki. 
    .
    Grizli nekad su žene pogotovo na selu htjele ne htjele morale govoriti svekru i svekrvi mama i tata...ima tog i dns..nama kad je neki muzev rod iz Bosne bio pa smo potegli tu temu...kod njih je to još aktualno...ja im govorim Vi ko i svim starijima i to je to.

• mom12
    05. Listopad 2020. 21:31

U ja sam trenirala nema sta nisam bila na svim aktivnostima u zboru iako imam vrana glas😅😅...
    Ja sam se zapostavila skroz otkad imam ovu malu slatkicu...al jbga doce i moje vrijeme....
    Nekako funkcioniram al mi nije to to...niti mi je stan uredan kako bi tila niti ja...jos sam skroz zapostavila drustvo.. 
    Neznam kako bi objasnila...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.