A jos mi je ona relativno mirna...i spava..neznam zasto se tako osjecam...
Kao nedovrseni strudel🤣
Mom koji opis 🤣🤣
Ja sam bome kao Pale sam na svijetu..najbolje prijateljice se odselile u Zg a s ostalima nekako usput izgubila kontakt i eto..ostala sam s jednim prijateljem u redovnom kontaktu a ostalo sve se s muzevim prijateljima (koje sam prisvojila) druzim.
S curama iz Rijeke se cujem cesto..dvije su rodile...jedna prije dva dana a druga prije dva mjeseca pa sam ja pametna sa savjetima s foruma posto kao najduze imam dijete hahahah 🤣🤣🤣
Dobro dođe ovaj forum za pojadati se ali i pohvaliti 🙂
Jel pise koja od vas dnevnik? Ja sve nesto razmisljam da bi bilo fora da pocnem...ponajvise zbog malog..neka sjecanja da ostanu na papiru ( ili pdf-u 😁)
Kaj se tice drustvenog zivota i ja posvojila frendove mm jer oni sad imaju djecicu :) Moji najblizi frendovi uglavnom nemaju djecu, a oni koji imaju zive u drugim djelovima Hrv ili cak izvan nje. Odem ja na cugu sa svima povremeno, al to mi nije to. Nema vise tu bliskog druzenja, al ne bih za to vise nikak ni imala vremena...tak to mora bit. Sad mi se udala frendica koju imam jos od vrtica pa se sve nadam da cemo drugog bebaca nastimat s njezinim prvim
.
Dnevnik sam pisala u par navrata ko klinka:) A mislim da su ti spomenari za djecu, il kako se vec zove ono di pises sve sto je beba i kad po prvi put napravila, skroz fora stvar. Bude i mjesta za slobodan tekst. Planiram to uzet vec odavno, al nikako se sjetit.
Imace, trenirala sam sve i svasta :) od skolskih natjecanja, glazbe, sporta... Moram priznat da se uopce ne sjecam roditelja kao nekih faktora u svemu tome, osim da su dozvoljavali:) Uvijek sam sama birala aktivnosti i prestala kad bi doslo vrijeme za to. Jedino u sportu kojim sam se aktivno bavila godinama je tu bio moj otac koji je bio uz mene i vjecno samnom analizirao gdje sam dobra, a gdje losa i na cemu trebam poraditi, sto je meni super odgovaralo. Uvijek me drzao realno na zemlji. To kad kazem da djecu treba poticati da se bave svime cime zele ne ukljucuje da prema njima treba biti neiskren.
Ja stvarno vise ne znam dal je normalno da beba od 9 mj nece cijele noci plakat. Idemo sljedeci tjedan doktoru pa cu pitat zenu dal trebamo ic na neke pretrage. Ovo je sad vec ne znam koja noc po redu. Spavanje po sat-sat i pol. Sad je budan vec punih sat vremena i cendra. Ja fakat vise ne mogu 😫
Mrgud jesi ga probala stavit da s tobom spava?
Ja sam imala mirnu noc i naspavala se dosad...sad se zabio u stranicu pa zacvilio i probudio me.
Ja stvarno vise ne znam dal je normalno da beba od 9 mj nece cijele noci plakat. Idemo sljedeci tjedan doktoru pa cu pitat zenu dal trebamo ic na neke pretrage. Ovo je sad vec ne znam koja noc po redu. Spavanje po sat-sat i pol. Sad je budan vec punih sat vremena i cendra. Ja fakat vise ne mogu 😫
Ako si ju odlučila pitati,, ja bih radije nazvala na tvom mjestu.. Kod nje uvijek sve smuvano i zaboravim tako neke stvari pitati😄
Kod nas obrnuta situacija. Mi se napokon osjecamo kao dio necega, jer smo među zadnjima u drustvu dobili djete i s moje i s muzeve strane. Barem među onima najblizima. S nekima se druzimo vise nego prije, a meni se recimo sad cesce javi frendica koju rijetko vidim al od kad sam rodila bas se cujemo cesto. Mi smo uvijek se prilagođavali svima njima s klincima pa valjda zato i oni se sad prilagođavaju nama iako su njihovi veci od nase malene. Tako da je nama sad bas lijepo, cak i super nekad jer mozemo i mi uzivat posto svi rado ju nose, zabavljaju, pripaze.
ajme kolko ste se raspisale :) idem vidjet čeg se sjećam
Mi smo isto prvi u bližem društvu s klincima al našeg malog obožavaju jer taman bi i svi oni polako djecu pa im ovo ko vrsta vježbe/pogleda u budućnost dođe. No moram reć da nama dođe dobro kad bake malo pričuvaju a mi se malo s odraslima podružimo bez puno pričanja o bebama, neke malo ozbiljnije teme od baby sharka i sl. (btw nezz jel znate al sad postoji i verzija s majmunima )
Ja dok sam mala bila išla sam na ritmiku i mrzila iz dna duše al nisam to svojima rekla do sad nedavno pa me jadni vodili na to jer mislili da uživam a ja sam ko mala najviše sama sa sobom voljela bit (nije se ni sad puno promijenilo da se ne lažemo al sam ipak malo bolja ). Nezz tko je komentirao al evo jedna pozanica malu od 7mj dala na eng (kao da se druži....). Također ona je maloj već pomfri, čevap, tiramisu, čokoladu, šlag, puding dala da proba već...ja osobno nisam baš na prezdravoj prehrani al njemu se trudimdavat što bolje znam i mogu i mislim si da će bit vremena da jede gluposti a realno on sad ne zna za to pa mu ne može nit falit nit se osjećam ko da mu uskraćujem to iskustvo. Koja su vaša mišljenja o tom?
Ovih dana je N skužio da može gurat hranilicu i sad mu je to jakooooo fora al problem je što nemam baš gdje mu dat da nagurava pa mu pomažem da se vrti u krug (jučer valjda 800 krugova odradio). Danas sam mu naručila neku jeftiniju guralicu (oko 200kn) pa da može još negdje po stanu ić. Bilo je ili to il se preselit kod LoSe u njen dnevni di ima mjesta
Jutrooo
Cure smrkave i dalje al dobre volje, bez temp tak da 🤞🏼 sam da se nastavi na bolje.
Prvo... Da, da... Braco i seka su kod nas cesti izrazi za svu tudju djecu i ja popizdim na to. Doslovce u parkicu s klincima i neka mama svom klincu govori vidi kako seka...bla, bla, bla... Daj me nemoj... Mi ni za bratice i sestricne tako ne govorimo... Upotrebljavamo imena a kasnije kad su veci i kuze koristimo nazive "bratic i sestricna". Moju svekrvu svi zovu seka... Ona se klincima u cestitku potpise "baka seka"... I pitam ja mm dobro koji klinac? A veli on pa svi su ju tak zvali, cak i mama i tata 🤷🏻♀️🤪... Meni je to bolesno... A sad i susjedi imaju curicu (ona je mladja, godinu i pol ima) i deckica od 4 godine i nju zovu seka. Ne kuzim 🤷🏻♀️
Dnevnik na zalost ne pisem. Slikam dosta i onda narucim yolo albume... To mi je super i kao poklon bakama, dedama i tak. Klinci imaju svaki svoj za prvu godinu i zajednicki jedan. Iako kvaliteta fotografija nije najbolja, gust je sjest i prelistat albume. 😊
Mi smo od drustva zadnji usli u klub roditelja tak da meni stvarno fale zasebna druzenja. Sad smo svi roditelji i sve nam se vrti oko njih. A pogotovo mi fali kava na miru s muzem jer cetvero djece uvaliti nekome na cuvanje je SF. 🤷🏻♀️
A sad cu se ipak vratiti na temu ovih nasih smizli 🤭... Cure su pocele zaj... s AD-om. Morat cu pocet pisat opet koliko pojedu jer uredno ostavljaju 60-90 ml u flasi... Popodnevnu flasu oko 5 skoro da nis ne pojedu. Imaju 4 flase i jednu kasicu. Idu spavat u 9 i bude se oko 6-7 (po noci ne jedu)... Mislim da pojedu oko 600 ml AD u 24 sata a kasice oko 150 ml svaka. Jedinu flasu koju pojedu cijelu je ona oko 13-14 ta je prva nakon kasice. Moje pitanje je... Obzirom da one bas tesko probavljaju kasice i recimo jabuka, pir, blitva im uzasno tesko padnu, javi se neki oblik grceva, jako sporo uvodim namirnice. Tako da mi opcija rucka i nije neko sretno rjesenje (bar ja tak mislim, razuvjerite me 😅). Bi li bilo bolje zamijeniti onu flasu u 17-18 koju inace ne pojedu sa mlijecno-zitnom kasicom? 🤔
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji