Joj promasila sam Lunica pa cestitam!! Velika lijepa obitelj!
Beba,ziva si😍 Nadam se da ce svekrici "preboljeti"ko moj tata-bez simptoma😄
Cima jel Grizlina sveki isla na edukaciju kod tvoje? Znaci njen sin sje*e maestralno,al zapravo ajmo tebi uzet dijete. Di rastu te svekrve majko mila? Umjesto da se poklopi po glavi,isprica za sina i ponudi svu pomoc na svijetu.
Mikio i Deedee lepo cas je citat odobrovoljene :)
I svaka cast za spavanje!
Mala.le nis se ne brini,mi smo na 4+🤦♀️ al nije tolko do kilaze kolko do gradje,njegova trbica je napuhana pa mu se urezu ili propisavaju.
Nekaj sam sigurno zaboravila. Ah da,moj ne pljesce. Bar mislim. Ja ga nisam vidjela. Al lize zidove kao i njegova sestra u toj dobi🤦♀️ I da, seka je zasad dobro. Ja neznam kud biod slobodnog vremena😄
Annika sretan 10.!
I piba samo se ukljucuj,kaj citas iz prikrajka,pa obrodosla si! Mrgudi welcome back👋
Lavica,, jaaoo,, sigurno ti je teško, ja isto tako, nikad se ne odvajam od njih, a bezveze. Trebale bi naći vremena i za sebe. Uživaj u vremenu ❤️
MaRe, waauu,, super papaa🥰🥰
Mrgud_zg, baš je DeeDee dobro napisala, vi se iskupali za sve nas😄
Annika, sretan rođendan deckicu 🤩🤩
Cima onda nisam fulala. Ova prica je zbilja za upucat se. 🤦♀️
Beba nadam se da ce roditelji od muza bit cim prije negativni 🤞
Mare tak i moj jede. Znaci on pojede fakat dosta. Bas onak pune pune zdjelice. Pocela sam mu davat i komadice da jede rukom. A vise mu cak ni ne gnjecim skroz neg onak na komadice da cim vise zvace (ovisi kolko imam vremena 🙈😂). Sam kaj ja mojem jos ne dajem svasta usput al necu vam ni rec kolko mi je na cici 🙈. Ajme da mi je vratit vrijeme da ne budem tolka baba tracara, na kraju cu ja bit ta koja ce dojit do skole 😂🙈
E da, zaboravila sam rec da je jeo 2 hipp kasice s mesom (puretinom i teletinom) i super su mu. Cak i meni nisu tak grozne. Ugl mislim da zato kaj su gusce, s rizom. Puno bolje jede gusto nego tekuce. To mi je super sad spoznaja da hoce 🥳🥳. Ovo je fkt spas za te neke dane kad nisam doma!
Lavice izdrzi. 😉 vjerujem da je tebi teze nego njoj (tocno si sebe vec vidim u toj situaciji 😂)
Mikio i dalje sam ljubomorna na novu N. Znaci moj je prepoznao kucu, cijeli dan savrsene volje, cijelo jutro si izvlaci igracke i igra. To mi je wow! Osim spavanja 🤦♀️ Prvo ajde odradio uz dosta plakanja, na kraju mi zaspao na ramenu u dnevnom boravku. Drugo cim smo se priblizili sobi poceo plakat. Na kraju nakon duge borbe odustala, doso muz s posla i odveo ga u setnju. Ko da je “preskocio umor”. Idemo dan po dan s rutinom sad doma pa cemo vidjet..
E da, anna htjela sam ti napisat za kucu. Mi smo svoju gradili 2 godine, sve sami birali. Sad zivimo u njoj 3 godine. Bolje da ti ne kazem kolko ima stvari koje bi mijenjala 😂
Beba nek bude sve ok sa obitelji i da brzo prođe... Al svejedno mogu ti dat adresu ako hoće otic malo izgrlit i nakasljat moju svekrvu I sogorica...
Aaa cima svekrva ti je toooop... Sva sreca bivsa je i znaš što ako imas problema s njom Hani skuplja svekrve ko slicice pa je posaljes njoj. 🤣Super su mi te vegete
Annika sretnih 10. 😍
Mare hehe bas gurman mali!
Lavice kako ti je opet sa 1 djetetom?
Mikio bravo za spavanje! A za ribu ne kuzim ti muza tako je sta ne i za ad prigovarao? Ili je to odnekog drugog muz bio🤔🙄
Ooo pa da ne fali serijala grizli & svekrva... Zvala malo prije da dolazi sutra u 9h na cijeli dan. Rekla sam samo muzu mene se to uopce ne tice a bude li srala poslat cu je van iz stana. Nemam više zivaca, a ona mi se opasno igra s njima
cure ako netko koristi bonbon mrežu ili ako poznajete nekog tko koristi- prodajem greškom kupljen bon od 180 kndogovorimo se za cijenu
[iimg]
Grizli, ma, bit će oni ok.
Ne može svekrvama ni korona ništa! One će ju iskorijeniti😂😂
Mikio tvoj muz mi je tako sladak. Daj proguglaj neki jaslicarske menije i pokazi mu da gledas level frustracije koji ce imati🤣🤣
Jutros sam ga u 8h kuhala da bi bio gotov za pola sata 45 min i onda sam ga prebrala sto puta do 11ipo za rucak..al niti jednu kost nisam nasla...bome ja nedam svjeze nista ...to tamo kad napuni 10 i sama sebi bude cistila🤪🤪..
Mikio nel ide pecat reci nina u petak jede ribu idi upecat🤭🤭
Grizli ja sam razumila da ti je sveki dalje od tebe...a ono skoro svaki dan se vidate😒
Beba kazes cjepivo za koronu - svekrvino zanovjetanje!
Mom je jeeee moja svekeva i svekar inace zive 500 km daleko od nas, aliii ona je rodom iz istre, a njenoj mami je bilo lose pa je ovdje vec 17 dana, krizam dane kad ce proc ucku. Gledat cu nadzorne kamere taj dan kad bude odlazila od bina istre da budem sigurna da je napustila istru 😤... Ja ne znam daona zivi ovako blizu (50km) ja bi se vjerojatno odselila i to negdje na Fiji ili Uskrsnje otoke da sam sigurna da beodom ne moze tako lako, a aviona se boji.
Brabo za ribicu ciscenje, ja planiram isto uskoro M dati
Sortiraj odgovore
Najstariji