ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    21. Rujan 2020. 13:59

beba2019

MaRe

Bebe nema…možda dobila pozitivan test ( na trudnoću, ne koronu) pa je u šokuCima jel Sarita na wapu? Ona je imala problema s ulogiravanjem i isto je nestala davno.
    Losa mi se pratimo nespavanjem a klinci cendranjem
    Mi danas testiramo Sinsay vreću…obukla sam mu samo bodi dugih rukava pa ću ga pipati tu i tamo da vidim dal mu je vruće.

😂😂😂😂MaRe, oba su negativna🤭🤭🤭🤭
    Ja prvi put naručila Sinsay, ali za veliku djevojčicu, mala ima previše. Jedva čekam da vidim. Koliko dugo si čekala dostavu?

Dan dva...narucila u petak navecer a stiglo je ili pon ili utorak..ne sjecam se. I super mi je robica,taman mu pase a uzela 80...nit mu preveliko nit preusko.

beba2025❤
    21. Rujan 2020. 14:26

Cure, hvala svima na lijepim željama ❤️🥰
    Joj, Petra😔😔i nas to čeka, ima 13 godina, ali kao da je cijeli život s nama❤️
    Nadam se da ste dobro.. Oni odu, ali ljubav ostave iza sebe❤️

annika
    21. Rujan 2020. 14:28

Pozdrav cure!
    Mi ovaj vikend proslavili veliki 10. rodjendan. Mama se naradila a sad škola i priprema za vjenčanje u petak, udajem najbolju prijateljicu
    Čestitam svima na pljeskanju, puzanju, sjedenju itd ali ipak najviše miki na solidnoj noći
    C1M4 bivša svekrva odnosi sve nagrade za najsvekrvu. Koja ludjakinja

[iimg]

beba2025❤
    21. Rujan 2020. 14:41

Piba, ja se ne mogu složiti sa tom pedicom.
    Moja beba isto neće papati,a starija je od tvoje. Mlijeko pije. Pokušala sam svakakve kašice, svakakve teksture, nuditi češće i rijedje.. Ništa nije upalilo,pa mislim da jednostavno nije spremna. Ja joj ne mogu ne nuditi mlijeko, jer neće ništa onda jesti/piti.
    Mislim da je do godine dana bebi najvažnije piti mlijeko, a na hranu se naviknuti. Važno je nuditi im svašta, da upoznaju razne okuse, teksture i oblike pa će jednom prihvatiti.
    Neke bebe super papaju, npr. od Lose malecki🥰, ali svaka beba je drukčija. Počet će i naše papati, ne brini❤️

• piba7
    21. Rujan 2020. 14:53

beba2019

Moja beba isto neće papati,a starija je od tvoje. Mlijeko pije. Pokušala sam svakakve kašice, svakakve teksture, nuditi češće i rijedje.. Ništa nije upalilo,pa mislim da jednostavno nije spremna. Ja joj ne mogu ne nuditi mlijeko, jer neće ništa onda jesti/piti.
    Mislim da je do godine dana bebi najvažnije piti mlijeko, a na hranu se naviknuti. Važno je nuditi im svašta, da upoznaju razne okuse, teksture i oblike pa će jednom prihvatiti.
    Neke bebe super papaju, npr. od Lose malecki🥰, ali svaka beba je drukčija. Počet će i naše papati, ne brini❤️

Ma ne slažem se ni ja s tim. U krajnjem slučaju, necu izgladnjavati dijete. Ja isto pokušavam svašta, blendano, gnjeceno, komadići, da sama jede, da jede kad je gladna, kad nije gladna,.... ali eto, nista ne pali za sad. Tu i tamo iznenadi pa pojede 5 zlica.

mala.le.90.
    21. Rujan 2020. 15:11

Ajd super da nismo sami na petici,meni je to nekako bas puno za bebu od 9 mj, al dobro, sta je tu je..
    Nama ni 4+ nije pomagalo, jednostavno se urezu pod pupak...
    Mi danas uvodimo jaje...pa cemo vidjeti...furali smo sezonsko cijelo ljeto, racunam da jaja ima uvijek, nije kasno😊

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

beba2025❤
    21. Rujan 2020. 15:18

piba7

beba2019

Ma ne slažem se ni ja s tim. U krajnjem slučaju, necu izgladnjavati dijete. Ja isto pokušavam svašta, blendano, gnjeceno, komadići, da sama jede, da jede kad je gladna, kad nije gladna,…. ali eto, nista ne pali za sad. Tu i tamo iznenadi pa pojede 5 zlica.

Pa, da, upravo to. 
    Ma, upaliti će. Sva djeca jedu, pa budu i naše, kad budu spremne. Od kume maleni do druge godine nije htio jesti. Nego, tako, na tjeranje, žličicu, mrvicu.. Nakon druge godine pojede sve što mu da i stalno je gladan. Sad ima tri godine, puuunoo jede, nije debeo, ali baš jako voli papati. 
    Tako da.. Ima svega. Djeca su drukčija..bit će to sve ok🥰

• piba7
    21. Rujan 2020. 15:21

mala.le.90.

Ajd super da nismo sami na petici,meni je to nekako bas puno za bebu od 9 mj, al dobro, sta je tu je..
    Nama ni 4+ nije pomagalo, jednostavno se urezu pod pupak…
    Mi danas uvodimo jaje…pa cemo vidjeti…furali smo sezonsko cijelo ljeto, racunam da jaja ima uvijek, nije kasno😊

Uh ja se bas bojim uvođenja jaja..
    Ali krecemo i mi iduci tjedan.

• mom12
    21. Rujan 2020. 15:34

Mi smo jeli oslic 🥳🥳🥳🥳🥳.....prvi put🤩🤩

MaRe
    21. Rujan 2020. 15:50

Mom jesi prezivjela strah od koščica? 😁 Moj je jucer jeo šarana 😄 ja ko one iz fb grupe...samo svjeze direkt iz bare hahahaha 
    .
    Ja mu dajem tjesteninu, muffine itd...zumanjak smo uveli al bjelanjak jos ne...dala sam mu zlicicu kajgane i izbilo mu oko usta onak 3-4 crvene flekice koje su se povukle nakon par min tako da cu pricekati par dana pa opet malo probati dati.
    .
    Moj bas puno jede (barem se meni tako cini)...znaci dns sam mu dala komad pilecih prsa s kupusom i povrcem,pojeo je punu zdjelicu i poslije toga cim je vidio da ja jedem odmah se derao da i njemu malo dam. Nekqd imam osjecaj da samo nesto jede 🙈😂 Samo gledam odjecu kak mu postaje tijesna..mislim da je oko 9 kg. Kupila sam onaj flips od mrkve pa tak dok žica mu dam jedan taj i pusti me na miru..mali gurman. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.