ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    19. Rujan 2020. 15:40

Imam namjeru vec par dana vas pitati i uvijek zaboravim 🤦🏼‍♀️ Iskusne mame, kaj preporucujete od obuce sad dok jos ne hodaju? Mi nismo imali nikakve cipele, samo carape i bosi. Mislila sam uzeti neke slapice tipa one pelice ili robeez da ima za po doma da mu se ne klize, a moze i u kolica jer si nemrem zamisliti da je moguce da bude pokriven dekom kad vadi noge na sve strane.
    Imate kakve savjete u vezi prvih cipelica? Kaj ste vi planirale?

Grizli
    19. Rujan 2020. 15:45

Cima ja isto dojim, moja pak nece AD ni pomirisat tako da smo osuđene na dojenje. Ugrizla me svega 2 puta i to sam reagirala prvi put jaukom, makla ju i pustila u vrticu dok sam otisla u kupaonu vidit dal mi je sta odgrizla. Ona je plakala ko kisna godina za to vrijeme, drugi put je iz zabave to napravila ko namjerno i onda sam ponovo ju pustila samu i stajala u hodniku da ja nju vidim a ona mene ne. Kad je krenula plakat vratila sam se i za sad me vise nije grizla. To je bilo kad je imala cca 4 mj, zapravo cim su zubici joj izasli.
    PetraB 😭😭😭😭😭 uzivajte danas u zajednickom danu
    Lunica 😮😯😲😳🥳🥳🥳🥳 cestitam i nek je sa srecom najvecom... Boga mi velika obitelj!
    Di mi je hani… Javi hitno adresu na koju da isporucim svekrvu??? Nemoj se sad povlačiti i praviti da ne citas i da te nema... Prvo je sogorica najebala mm da samo malo na videopoziv joj pokaze malu dok spava, naravno probudili su je i nema vise spavanja a gospon otisao i nema ga do sutra navecer. Prebila bi ga majke mi. A prije nego je otisao njegova mama ga zvala da bi ona dosla danas i sutra biti s malom i brinut o njoj da je on siguran da je sve ok sa M i da se moze opustiti. Jeeeer bez toga on se ne bi mogao opustiti na momackoj. Moj pogled koji sam mu uputila mu je sve objasnio. Naravno da nece doc danas jer bi pogreba bilo idući tjedan u nasim obiteljima na veliko. Toliko o tome kako ona mene smatra super mamom i sposobnom. 

Lunica
    19. Rujan 2020. 15:46

Hvala od ❤ Red Fox Mikio. Bas mi treba podrska jer me vec panika lovi od one boli s poroda....😰😰

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    19. Rujan 2020. 15:48

Hvala Grizli

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• AnnA
    19. Rujan 2020. 16:32

Grizli znaci ja citam i ne vjerujem. Ta zena nije normalna. Ona ce doci cuvati malu da bi muz bio siguran da je sve ok?! Ono wtf. Iskreno se nadam da joj je objasnio neke stvari 
    Lunica cestitam. Neka bude sve ok
    Petra ajme stvarno mi je zao. Cure su vec sve rekle. Nema tu nekih rijeci utjehe. Mogu samo reci da saljem virtualni hug
    DeeDee dobrodosla u klub “beba pala sa kreveta”   I drago mi je da si se malo smirila sto se tice nalaza. Bit ce to sve ok. Opsjednutost kilama i vise nego razumijem. Ja sam recimo imala problema sa poremecajem prehrane. Sve kuzim
    Cime i Omerta drago mi je da ste se javile. I cima, nemam rijeci. Ali neka si ti sretna i bebach isto tako a za drugo sve lako
    Vjerojatno sam nesto zaboravila

• AnnA
    19. Rujan 2020. 16:37

Moj malac se u tjedan dana posjeo, poceo puzat i dizat se na noge. Znaci jos uvijek sam u soku. Samo gleda na sta bi se popeo. A naravno nije jos toliko cvrst pa ja strepim nad njim. 
    I dalje ne spava. I kad se ujutro dizem za ic radit bude mi muka. Kako se budi usred noci samo gledam aha dizem se za 4 sata, dizem se za 3 itd. Iako ovu noc je kolko tolko dobro spavao. Uz jedno 4 budjenja. 
    Sto se tice zubica. Je li netko probao osanit kuglice ili chamomille. 
    Uzasno sam pod stresom. Kupujemo kucu i nisam sigurna jel to to. Muz kaze da je dobra. A ja nisam sigurna. A s druge strane, znam da ni za jednu necu biti sigurna. Bila sam za jednu al nam je pobjegla. A stvarno nam postaje hitno. Ne mogu se vodit onom, ima vremena naletit ce nesto. Ah

MaRe
    19. Rujan 2020. 18:53

Grizli lansiraj tu svekrvu kod Hani s kartom u jednom smjeru 😡😡😡 
    Ajme Lunice ceeestitam...svaka cast...treba to izgurati haha ne bi ti bila u koži. Kolika ti je razlika izmedu zadnjeg i sad zimske bebe? 
    Anna za kuću te razumijem u potpunosti i vjeruj mi da nikad neces se osjecati kao to je to...mi smo na kraju gledali da nam se sto vise ekonomski isplati a uređenje i slicno itak svuda mijenjas..kao sto Losa kaze ona je gradila pa opet joj se nesto ne sviđa.

• AnnA
    19. Rujan 2020. 19:17

Ma to ste skroz u pravu cure. Recimo sad kod ove kuce se pitam je li mi dnevni dovoljno velik i hoce li malac imati mjesta. Ah nikad zadovoljna. 
    Nego sad sam se sjetila kad vidim da moj zvrk sjedi. Lavice bravo za N

• AnnA
    19. Rujan 2020. 19:20

Nego, osjecam se ko govno. Ispricavam se na vokabularu. Upalila sam malom tv da mogu u miru sredit neke stvari na compu. Rekla sam, manje zlo nego da zvekne glavom jer van kreveta nije za bit bez nadzora. A naravno da u krevetu nije htio bit

MaRe
    19. Rujan 2020. 19:35

AnnA

Nego, osjecam se ko govno. Ispricavam se na vokabularu. Upalila sam malom tv da mogu u miru sredit neke stvari na compu. Rekla sam, manje zlo nego da zvekne glavom jer van kreveta nije za bit bez nadzora. A naravno da u krevetu nije htio bit

Imas srece ak hoce gledati...ja bi svom nekad upalila da ga zanima al ga ne zanima nista xD Na wc ne mogu u miru...dns i mali i macak oko mene na wc-u 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.