ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    19. Rujan 2020. 09:02

Dobro jutro
    Noc s vrecom super prosla...spavao je miran kao bubica a inace se samo vrti. Ujutro sam ga uzela sebi kad se poceo vrpoljiti i spavali smo do 8:15..mozda bi i duze al sam viknula na macka pa se probudio.
    Da dan ne bude super pobrinula se vjestica koja je stigla bez ikakve najave..samo se izlilo...sto mi se nikad nije dogodilo pa ni ono poslije poroda.
    .
    Nema ni Jaivanpe,ni Pibe, u biti ostalo je nas 10ak al meljemo kao da nas je 50 🤣🤣🤣

DeeDee
    19. Rujan 2020. 09:54

Haha bas gledam popis, malo nas je al nas ima 🤣🤣
    Noć prošla nešto bolje, tj. budila se od ponoć do tri stalno i nakon toga teoretski spavala do 8 ali je cvilila u snu kao napušteni psić pa ja nisam mogla spavati. Otkrila sam joj najbolju kombinaciju doručka, ne da mi nije pustila ništa nego ono, mama izvisila😏😁
    Banana i kruška zblendane s malo tople vode i onda u to onaj hippov mix žitarica, baš je pojela hrrrrrrpu.

[/url

PetraB
    19. Rujan 2020. 11:37

Jutro cure... Pozdrav Omerta i Cima, drago mi je da ste se javile. Cima djelujes stalozeno i sretno, drago mi je zbog toga unatoc tomu sto si prosla. 😉
    Najgori dan je iza mene, danas je novi dan, iako i dalje tezak. Ispratila sam ju, nije bila sama, to mi je najbitnije. Znala je, bar imam ja taj osjecaj 😔. Samo je legla na bok i stavila glavu u moju ruku. Ni trznula nije na injekcije. Iako im je protokol da nakon sto sediraju psa, vlasnik se mora maknuti kad mu daju zadnju injekciju, dozvolili su da budem kraj nje. Nudio se susjed da ju zakopa al nisam dozvolila. Napravila sam to ja. Najgore mi je sto se ne mogu povuci na bar pola sata u osamu i isplakat do kraja kako treba pa me onda svako malo ulovi pa pobjegnem u kupaonu. Megz je jucer bas jako tuzna bila 😔, bas tezak dan. Danas smo malo gledale fotke ujutro kad su cure i J spavale i pricale o njoj. Svako malo mi dodje suznih ociju, zagrli me i ode. Kao da zna da bi se najradje raspala u 1000 komada a ne zelim zbog nje. Otici cu do grada malo s njima danas, u duckas pa u McDonaldsu pokupit "rucak". Moramo se maknuti jer, iako je Luna bila vani a ne "kucni" pas, tisina je primjetna jako 🤷🏻‍♀️.
    Oprostite na "crnom" postu ❤️

url=https://lilypie.com][/url

C1M4
    19. Rujan 2020. 12:36

Petra zao mi je zbog psa i svega sto si to prosla😔 nadam se da ce ti biti barem malo bolje kroz koji dan i danas vec kad malo odete van🙏🏻
    Mikio blago ti se.. ja sam mu cak pokusala uvalit i bocu pa nocu dojit i tako je funkcioniralo 2 dana i gotovo.. inace od 4. mjeseca ne zeli vise bocu mi pogledati, znao ju je dobiti kad bi ostao na cuvanju kod bake, tate ili tete, ali vise ne zeli tako da se cudim sto je i ona dva dana htio.. uopce ne kuzim, zeli dudu, ali flasicu ne💁🏼‍♀️ nije stvar u ad-u nego u samoj boci, probala razne, ali nista, prefirgani mali🤦🏼‍♀️

DeeDee
    19. Rujan 2020. 12:40

Joj Petra, u potpunosti te razumijem❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Ja sam nakon Bena s kojim sam isto bila kad je dobio inekciju i znam da je znao ❤️ rekla da više neću i da ne mogu, pa sam Kiru dovukla doma nakon 3 tjedna, izvukla je iz šinteraja nekog u Slatini, ne mogu, jače je od mene.
    .
    Mikio nisam na kraju zvala, s kim god sam pričala doslovno svi su u nekom trenutku imali lošu papu i frendica koja je liječničke struke mi je objasnila to što mi je gin. tj. sestra  rekla i odlučila sam bit pozitivna i ne razmišljati o tome. Samo cu u ponedjeljak ici po nešto jače za imunitet jer pijem nešto basic, više za energiju.

[/url

Red Fox
    19. Rujan 2020. 14:21

Petra meni su suze krenule dok sam citala, bas mi je zao 😢 zbog takvih dogadana mi bude lakse kaj ne radim u struci sa zivotinjama, ne znam kak bi to mogla.
    Cima super da si se vratila 🥳
    Ja se sjetim nasty mi smo imale slican termin. I mikio samo je mala kraljica odlucila prije van u areni 😂 i mrgud jel tak? Al se i moj mali pozurio pa je mali mrgud ostao zadnji 😂
    A di je beba? Nje vec dugo nema.
    Mi smo cijele dane u shopingu 🤦🏼‍♀️ Kupila sam mu neke slatke bodije u c&a i sebi sam cak kupila vestu 😊

skoljka
    19. Rujan 2020. 14:42

Nikitta

Grizli evo upadam tu, jer si tu aktivna, reci mi jel se Vaki što javlja? Ona mi je spominjala da je njena rodica išla na sličnu operaciju kakvu ja trebam (imala je nažalost i stomu koji mjesec), pošto mi je HZZO odbio Zahtjev za liječenjem duboke zdjelične endometrioze u Austriji (bila su 2 liječnika za, a 1 protiv). Moram se odlučiti hoću li na teret HZZO opet u Petrovu ili ću u Austriju o svom trošku. Samo bih voljela znati tko je operirao tu rodicu od Vaki🙄

Eeej javi se na temu Bebe proljeće 2020, tamo je Vaki aktivna i jos par nas 😉

skoljka
    19. Rujan 2020. 14:46

PetraB

Jutro cure… Pozdrav Omerta i Cima, drago mi je da ste se javile. Cima djelujes stalozeno i sretno, drago mi je zbog toga unatoc tomu sto si prosla. 😉
    Najgori dan je iza mene, danas je novi dan, iako i dalje tezak. Ispratila sam ju, nije bila sama, to mi je najbitnije. Znala je, bar imam ja taj osjecaj 😔. Samo je legla na bok i stavila glavu u moju ruku. Ni trznula nije na injekcije. Iako im je protokol da nakon sto sediraju psa, vlasnik se mora maknuti kad mu daju zadnju injekciju, dozvolili su da budem kraj nje. Nudio se susjed da ju zakopa al nisam dozvolila. Napravila sam to ja. Najgore mi je sto se ne mogu povuci na bar pola sata u osamu i isplakat do kraja kako treba pa me onda svako malo ulovi pa pobjegnem u kupaonu. Megz je jucer bas jako tuzna bila 😔, bas tezak dan. Danas smo malo gledale fotke ujutro kad su cure i J spavale i pricale o njoj. Svako malo mi dodje suznih ociju, zagrli me i ode. Kao da zna da bi se najradje raspala u 1000 komada a ne zelim zbog nje. Otici cu do grada malo s njima danas, u duckas pa u McDonaldsu pokupit "rucak". Moramo se maknuti jer, iako je Luna bila vani a ne "kucni" pas, tisina je primjetna jako 🤷🏻‍♀️.
    Oprostite na "crnom" postu ❤️

😢😢😢😢😢😢😢
    Uh koliko se isplakah 🤗❤️
    Prije 4 god mi je umro moj prvi macak 8 god star, na moj rodjendan 😔
    Mi smo ga sahranili u dvoristu, i izradili malu spomen plocu sa slikom, ima posudicu za cvijece i maleni lampijon. Znaaam da je to nekom ludo, al tko nerazumije povezanost sa zivotinjom, sta cu mu ja 🤷🏻‍♀️

Lunica
    19. Rujan 2020. 15:09

Cureee, ja se opet i opet ispričavam sto upadam ko padobranac ali eto tu smo se podupirale u trudnoći i iscekivanju nasih bebica... Izmjenjivali iskustva.. Ne mogu jednostavno sudjelovati svakodnevno u forumu ali MORAM priznati da s vama(s kim drugim😍)  podijelit sokantnu vijest... Jutros imam pozitivan test na trudnoću 😱😱
    Ako se sjwcate ova zinska bebica je  peto dijete i stvarno Al stvarno nisam vise planirala... I eto ti.. Kad se najmanje nadas i u najvećem luku izbjegavaš plodne dane, dogodi se, paf. Šok šok.. Al sto sad?  Prezivit cemo, druge nam nema... Još dojim.. Tek sam ga rodila... Uh bas mi sad treba ovo sjesti... Idem se prebaciti na proljetne 2021.😆😆

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Red Fox
    19. Rujan 2020. 15:31

Lunica cestitam 🥳 djeca su blagoslov 😊 zelim da ti i ova trudnoca prode sto lakse 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.