Mare jeje, Sarita je na wapu, s njom sam si bas kliknula i super smo si, sutra se upoznajemo uzivo napokon🥰🤭 njezin Mauro je bas pravi zvrk, puze, stoji, sjedi ma sve😁 6 dana je mladi od B
Grizli sad i ja vidim😁 ako se dobro sjecam, ti i M ste vitki i visoki jeli da?😁 kod mene je B ocito na tatu pokupio tezinu i visinu😆 rodio se sa 3180g i sa 46cm, tvoja? i koliko je sada? jedno vrijeme se nesto kao vukao, gmizao, ali je prestao, ne zanima ga bas to haha vise se vrti i rotira onako u mjestu i dize dupe u zrak xd kada bi se oni trebali dici onako na sve 4 i biti duze tako? moj je to radio onako na par min samo i zagnjurio bi glavom ili bi isao kao u nazad, ali je sku,io valjda da to bas ne funkcionira tako pa prestao pa sad ne znam kad da ocekujem da bude to ono po pravo🤷🏼♀️
Cima 🙄 necu previse komentirat osim da je za zatuc ga! Znam da je Borna,zato mi smijesno bilo kad je Grizli pisala u zenskom rodu😁 Cima i moj je tu par dana od vas. Bitno je da su na podu, pivotiraju, okrecu se. A nije alarmantno do 9/10mj propuzavanje na sve 4 i posjedanje. Moj se pokrenuo u tri tjedna a bio je bas ljenivac. Mislim ne puze pravilno i ne stoji al bude i to.
Joj ja se tako rijetko cujem na WA sa Saritom,grozna sam🙈
I ja se cesto sjetim think i samojed😔
Petra😘
Isparilo mi ostalo😏
Lavice jel da.. ali bilo pa proslo.. Haha, skuzila sam da, ali nema veze, nije me duuugo bilo pa tko bi to sve i zapamtio haha🤭 Ajmee, pa ima njih tu i vise koji su si blizu🤭 ma je, na podu je, samo sto nije bas previse zainteresiran za na trbuhu bit, u pocetku je vristao na njemu iz petnih zila, a sada se okrene za sekundu koliko god ga ja vracala nazad nazalost, ali nadam se da bude evo jer ga ne mogu zavezat ni zalijepit da bude na trbuhu..🤷🏼♀️🙄 Moj se vise psihicki razvija nego fizicki, ne znam😬 Vise je poceo mljet nesto i oponasat nas sto radimo i tako nego bas ovako motorika💁🏼♀️
Nista nista😇
Jel vas mogu pitati, koliko vas jos doji? I kako vam ide dojenje uz zubice bebine?😬 Jer ovaj moj je ko mali vampiric, stalno grize, dobila sam savjet da ja zajauknem svaki puta kad on to napravi pa kao shvatit ce on da to ne smije, a on evo jos bolje i samo mi se smije, njemu je to fora🤦🏼♀️ Pa sad, jel ima tu kakvog rjesenja ili duraj?😅
Heej Omertha🙃
Ajme da, i Sarite nema. Bas je draga curka, steta sto vise ne dolazi.
Thinkpink i Samojed se bas cesto sjetim. Falite curke😘 pogotovo Think sa svojim savjetima oko dojenja.
Nadam se da ste dobro!
C1Ma 🥺🥺🥺 kastracija! Uzas, bas se grozim toga...
Al bitno da ste vi ok🙃
Ajme kad malo razmislim bas puno curka nm ae ne javlja a toliko vremena je proslo...
Cima 😁 jaaaooo oprosti nisam ja ni skuzila da sam pisala u zenskom rodu dok sad nisam procitala od Lavice post pa se vratila da vidim sto sam to zbrljavila. 🙈 A inace ja jesam da visoka i mrsava, ali mm nije mrsav nikako, tako da je M vjerojatno na mene povukla gene za to bi ja rekla. A rođena je sa 3110 gr i 50cm, a sad ima 72 cm i 7.100 gr. Tako da tvoj malac je bas puno narasao. A ona je pravi zivac, nema mira nikad cak i u snu vrti nogama dok je na leđima ko da po zraku puze. I za jesti je "teska". Jede ona skoro sve sto joj spremim, ali se brzo zasiti, a ako pretjera sa kolicinom preskace obroke i tako.
Pozdravi curke s kojiima se cujes
Bas sam gledala popis da, jel se javlja Jaivanpa jos? Bome se izduzio da, a i kila dobio haha, od 2.5mj do 4mj mi je dobio bio 2kg samo na sisi i ped meni kako je to previse blabla, a msm sta cu mu ja kad on i raste u visinu pa jbg🤷🏼♀️
Mora da je malena na tebe onda pokupila🤭 Koliko ti ima spavanja u danu? Moj preskoci jedino ako prespava😂
Budem, hvala ti😇
Sortiraj odgovore
Najstariji