ZIMSKE BEBE 19/20 🖤

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Damnarexx 🌺
    20. Rujan 2020. 21:57

Ajme pocela je danas pljeskati i to pogotovo kad kazem 'bravo'🥰🥰 A  ja joj pljescem uz pjesmice od rodjenja.

DeeDee
    20. Rujan 2020. 22:08

I Vita baš nije htjela ali zato semolinu i ovaj mix tamani samo tako. A i fino je, napravim sad duplu dozu i za sebe😂 iako mi je jučer i danas skoro sve pojela, prasica 😁
    hehehe bravo eliin, V je već dva tri tjedna u tom pljeskanju i to mi je preslatko 🥰

[/url

• piba7
    20. Rujan 2020. 22:58

MaRe

Dobro jutro
    Noc s vrecom super prosla…spavao je miran kao bubica a inace se samo vrti. Ujutro sam ga uzela sebi kad se poceo vrpoljiti i spavali smo do 8:15..mozda bi i duze al sam viknula na macka pa se probudio.
    Da dan ne bude super pobrinula se vjestica koja je stigla bez ikakve najave..samo se izlilo…sto mi se nikad nije dogodilo pa ni ono poslije poroda.
    .
    Nema ni Jaivanpe,ni Pibe, u biti ostalo je nas 10ak al meljemo kao da nas je 50 🤣🤣🤣

Ne mogu se ne javiti kad vidim da netko pita za mene....
    Ne bi vjerovale, ali cijelo vrijeme vas čitam i pronalazim "utjehu" u vašim situacijama. 
    Ali nekako kako sam prestala pisati, sve mi bude glupo javljati se :)
    Drago mi je da ste sve dobro..
    Mi smo u fazi puzanja  sjedenja i dizanja na moge vec nego vrijeme te u skladu s time i svakodnevnog padanja.
    Nakon muka s dojenjem i izdajanjem, odbijanjem ad-a, nastavljamo u revijalnom tonu odbijanja čvrste hrane 😂

mrgud_zg
    20. Rujan 2020. 23:19

Piba ❤️❤️❤️ Bas sam sretna da si se javila 😁
    Mi se nakon nekoliko mj lutanja vratili u bazu zvanu dom 😁. Imali najbolju namjeru doc popodne da se malac prisjeti kuce i tak to, al lijepa nasa hrvatska, vozili se 2 sata po krku 5 km jer eto zasto ne 🙄 radovi bez da itko malo bolje regulira 🙄 promet po autocesti ko da je sredina sezone a ne 20.9 🤦‍♀️
    Samo sam htjela napisat kak je neki dan tj vec odavno bila rasprava i tjestenini koja moze ako su uvedena jaja 😁 ugl na barilinin spagetima u na deklaraciji pise da u sastavu nema jaja 😂 ah i ta danasnja tjestenina 🤪
    Sad idem lec i ugasit se jer mogu samo mislit kakve me noc ceka, pa ostatak iskomentiram sitra. 
    Al bravo elin i vita, pa velka je to stvar 🥳 mrgud jos ne pljesce 🙈

Grizli
    21. Rujan 2020. 06:53

Bravo E i V na pljeskanju... Moja dugo vec plješće najcesce kad se probudi ili kad zavrsi jesti. 
    Damnarexx mislim da je M isporobala sve dm te zitarice koje kakve, sve jede heljdu, proso, pir, griz... Osim rizinih to nece, al rizu hoce. E a od ovih kao instant bi ja rekla najvise joj se sviđa neka na kojoj je ljubicasta kasica nacrtana ima griz, zobene, ad i borovnicu. To je jedino sto hoces a da je ad u sastavu pa mi to rezerva ako me nema da joj mm moze pripremiti samo s vodom. I jako to voli.
    Piba 😊👋... Kako je lijepo procitat kako ste... Znaci nejedac teski kod tebe?!
    Mrgud divnoooo...
    E bas sam mislila za tjesteninu mozda joj napraviti frkance ili moderno zvano pljukance oni se prave bez jaja, samo brasno i voda, jeeer nisam nikad citala deklaracije tjestenina, pa Mrgud hvala ti sto ti čitaš. 

M je jucer prvi put zubima ostrila koricu kruha, bila je tako slatka dok je drzala tu ogromnu fetu kruha i smijala se. To je prvi put da je skuzila da stavlja sebi hranu u usta a ne da ju gnjeci rukama kao do sad.
    Btw izasala joj donja dvojka prije druge gornje jedinice. Sta nije da izlaze u paru zubi? 

C1M4
    21. Rujan 2020. 07:10

Bravo Elin🥳🥳
    Bokic Piba, lijepo je i tebe cuti da ste dobro🥰🥰
    Grlizli ma to nije pravilo nikakvo.. nama je izbila prvo gornja jedinica, zatim donja pa druga donja i tek onda druga gornja😅 sve u razmaku nekih mjesec dana
    Jutro cure, mi smo imali uzasno noc nakon dugo dugo😓 inace mi spava od 19-7h uz budenje oko 1 i oko 5, tu posisa i zaspi nazad oba puta, ali sinoc se toliko cesto budio i cvilio onako tuzno kroz san ne znam zasto uopce, zubi ne vjerujem da jesu jer mu se jedino donje trojke bijele, ali ne znam jel mozda jos rano za njih😶

C1M4
    21. Rujan 2020. 08:00

Mikio vi ste nam ukrale onda raspored za spavanje haha🤪 ma uff.. nadam se da ce brzo izbiti onda kao i prosla 4 ako jesu🙏🏻

• mom12
    21. Rujan 2020. 08:11

Mikio bravo za spavanje...nek smo i to docekali😁😁😁.. 
    Ja se pripremam psihicni i fizicki danas oslic jedemo prvi put...vec ga kuham pa da mogu kosti provjerit tam9 do 11ipo 12 vise puta....
    Dobrodosle nazad stare cure..😉😉..
    Beba se nije javila dugo...da nije mozda test pozitivan🙃🙃
    Na tome je ostalo zadnji put...
    Lunice ceszitam na bebici...

DeeDee
    21. Rujan 2020. 08:48

A Mikio, nisam znala da se i s tim hvalimo, nemater lnp optužila bebu🤭😁😁😁
    To je došlo par dana nakon faze vrištanja, u kompletu s rađenjem balonića od sline tj. zvukovima kao da prdi 🤣
    Znam da je 31.8. na pregledu pedijatrici pljeskala kad god bi ova nešto rekla 🤣
    .
    Piba 🙋🙋🙋
    Grizli kod nas su pašte na tržištu najčešće od durum pšenice, a bez jaja. Ako sadrže jaja je to naglašeno. I sad mi se jedu pljukanci s domaćim sirom, točno mi okus u ustima 😏
    Mrgud mislim da si se ti nskupala i nauživala više od nas morskih ove godine 😄 neka si
    .
    Kod nas noć s mislim 2 ili 3 dizanja, nemam pojma, jedno plakanje je bilo, to znam. Sad mi već sat vremena pjeva u krevetiću, mislim da je vrijeme da ustajemo 😅😁

[/url

C1M4
    21. Rujan 2020. 08:54

Aaa, znaci i Beba sumnja na trudnocu?😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.