Ja ne razumijem pitanje, bar mislim, pa ne moraš potrošit ni u jedan ni u dva dana 🤔
[/url
Lunice divna vijest, cestitam ti i da prode skolski😁
Grizli vidis, mogla bi tako probati pa mozda iz tog skuzi nesto🤷🏼♀️
Kad vec spominjes sir i to, kad i koje jogurte i sireve ste im davale?🤔
Anna bravo za malca🥳
Sto se tice kuce, mi smo kupili kucu i adaptirali ju i to je takav stres bio uzas, poceli u trudnoci, jos uz malca kad se tek rodio, ja na carski rodila pa i taj oporavak mah.. Ali vjerujem da cete sve prebroditi to i vjerujem dobro odluciti🥰
C1M4 ja joj dajem lidlov onaj bio jogurt u maloj čašici, fin je kremast i nije kisel, nekih 3.6% masti. A svježi sir isto lidlov okusi zavičaja, dala sam i posni i obični, isto jede.. jogurt joj kombiniram s voćem, žličica jednog žličica drugog, a sir zblendam u kašu s voćem
[/url
Aha znaci ja sam bas blesava uvijek sve trosila, ako nije bilo moguce ostatak potrositi u roku 24h bacila bi... 😏🙈🤷♀️... Dobro, nemojte nikom rec da znate takvu zgubljenicu! Sad bas mozgam mozda da ona cim otvorim podijelim na nekoliko porcija pa da ne otvaram svaki dan sav sir. Pustila sad za sutra testno 100 gr! 😁
Mikio braaavo za roditelje i N...
Potvrđujem stakleni san od kad je ona u svojoj sobi al se bar ne krivim 200 puta da joj mazim rukicu ili dodajem dude. Uspjeva ona noc i bez toga sam shvatila. A ona duplo bolje odspava i nema za sad maratonskih uspavljivanja.
Jogurt i sir joj mjesam sa svim i svacim - zobene, voce ribano/zgnjeceno svakakvo, palenta, tikvica kuhana na pari...jucer sa skuhala tikvice i imala mrvicu batata, to kad je bilo kuhano zgnjecila samo ubacila 2 zlicice prosenih pahuljica i u to dodala 80 gr sira. Danas za marendu joj dala griz kuhan s tresnjama i u to dodala jogurt. Ma za sve i svasta koristim sir i jogurt, s time da sir probala svakakav i jogurte i zavrsili sam sa testiranjem i na kraju jede samo taj u vrecici od vidije i jogurt domaci krem od okusi zavicaja. Staviljam joj po 1/3-1/2 u kasicu koja je na bazi vode ili voca.
Ja sve teze popratim sve teme🤷♀️
Dok mi je na pameti, Cima moj nema jos zube ali me znao stisnut sa celjusti i navuc i ja bi ga odmah odmaknula i viknula ne i ptestao je nakon par puta.
.
Red,ne preporuca se dok prohodavaju da nesto na nogama nose, kci je nosila debele one kao termo carape s gumenim tockama ispod a u setnju sam imala masu cipelica s alija za nehodace plus zimsku navlaku jer joj je hobi bio skidat pa bacat cipele okolo.
.
Kcer sam otpratila na more s bakom i dedom i malo sam u bedu jer nikad nismo tolko bile razdvojene al ona je jako htjela ici... valjda necu usred noci po nju na Pasman morat ic🤣🤣
.
Anna,tebi i Valkris (a i mom sad)se divim sta radite i budite se po noci kad se sjetim sta me ceka smraci mi se.
Heej🙃
Lunice cestitkee! Ajme jos jedna bebica🥰 tko vodi za sada, curice il decki?😁😁 Drzim fige da sve prodje super, i da ti porod bude super lagan.
Deedee mi linkas sliku koje zitarice koristis?
Ja to jos nisam kupila🤔
Lavica ma to je velika curka, bit ce sve ok🤘
.
Bas sam mislila pitat za cipelice, ona je u debelim carapama al nekako opet nogice budu ledene. Morat cu te neke papucice za van nabaviti.
Lavice jesu ok kvalitete te sa Alija?
Idem bacit oko 👀 valjda ce doci do Bozica🤪
Mi imamo dva para tenisica za nehodače pa joj to stavim preko čarapica sad kad je malo hladnije, kad smo vani. Cijelo ljeto je bila bosa, eventualno čarape.
.
Damnarexx ja sam bila kupila od hippa semolinu (rižin griz+AD), obične rižine i taj mix žitarica i dm-ova marka prosene pahuljice i zobene pahuljice. Nisam htjela sve otvarati tako da tek sad smo potrošili rižine sam otvorila semolinu i taj mix - oooobožava. Same rižine sam joj morala jako maskirati i prosene tako tako, zobene same još nisam dala. Mislim da imam sliku na kojoj je sve, potražimo..
[/url
Ovo gore kao da sam pijana pisala, a nisam 😂
Izvoli:
Hahaha ma sve sam skuzila. Hvala ti😘
Moja rizine uopce ne voli☹️ ni sa vocem.
Sortiraj odgovore
Najstariji